Voetbalwedden

Voetbalwedden is het plaatsen van weddenschappen op voetbalwedstrijden via een online bookmaker. Jij zet letterlijk een geldbedrag in op een of meerdere voorspellingen. Het doel is winst maken op de lange termijn. Op deze pagina lees jij alles over het fenomeen voetbalwedden en krijg je zes exclusieve tips van een oud-oddsmaker die jou gaan helpen met winnen. Let op! het wedden op voetbal is in Nederland alleen toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder en uitsluitend bij legale Nederlandse bookmakers.

Voetbalweddenschappen:

Wat maakt voetbalwedden de populairste sport in sportsbetting


In Nederland is voetbal volkssport nummer één, er bestaat geen andere sport die zoveel sympathisanten telt. Er is echter nog iets waar Nederlanders dol op zijn: geld verdienen. Het liefst zoveel en zo snel mogelijk. Voetbalwedden is dus een combinatie die zich daar uitstekend voor leent. Daar komt nog eens bij dat de mogelijkheid van 3 uitkomsten de sport perfect maakt voor het wedden, de 1x2 weddenschap is dan ook ongekend populair.

De komst van internet heeft voetbalwedden alleen maar gestimuleerd. Hierbij zijn er twee ontwikkelingen die hebben bijgedragen aan een gigantische boost. Zo hoeven gokkers tegenwoordig de deur niet meer uit voor het plaatsen van weddenschappen en kunnen zij hun kennis vergroten door een schat aan online informatie.


Overzicht van beste online bookmakers voor voetbalwedden


Ideal bonus tot € 100

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bookmaker bet365 review

Free Bet tot €100!

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bookmaker Jacks review

DE BESTE SPORT ODDS

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bookmaker Circus reviewHet verzamelen van informatie en daarmee factoren die mogelijk doorslaggevend kunnen zijn bij voetbalwedden, komen van pas bij het onderbouwen van weddenschappen. Daarmee vergroot je je kansen om te winnen. Zonder hier gebruik van te maken is de kans zeer reëel dat je gaat behoren tot de grootste groep gokkers die vooral investeert, in plaats van uitbetaalt.

In Nederland blijkt voornamelijk voetbalwedden op de Eredivisie aantrekkelijk, zo wijst een telefoontje naar Sportradar uit. Deze multinational, die zich richt op het verzamelen en analyseren van sportgegevens, weet te melden dat er per Eredivisiewedstrijd tussen de 18 en 20 miljoen euro wordt ingezet. Bereken je dat door over een geheel seizoen, dan spreek je van duizelingwekkende bedragen.

Deze miljoenen-inzetten verdwijnen gelukkig niet allemaal in de (diepe) zakken van bookmakers. Er moet namelijk ook winst worden uitbetaald aan spelers die er middels voetbalwedden in slagen om de bookmaker te verslaan. Jij kunt tot die categorie gaan behoren. Daar heb je namelijk invloed op en dat aandeel is groter dan je in eerste instantie denkt.

speler die juicht met een betslip in zijn hand
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Winnen met voetbalwedden - 6 Tips van een oud ‘odds maker’


In deze alinea komen 6 exclusieve voetbalwedden-tips aan bod die afkomstig zijn van een oud-medewerker van een gerenommeerde betrouwbare bookmaker. Uit deze tips kun je, bij het correct toepassen, zoveel voordeel halen dat het haast onmogelijk wordt om niet als winnaar uit de bus te komen.

1.Focus je op je kennis

Bookmakers verdienen enorm veel geld aan spelers die blind inzetten, waarmee het plaatsen van weddenschappen zonder kennis wordt bedoeld. Het is dus verstandig om je te focussen op competities en teams waar je ook echt een hoop vanaf weet. Op die manier kun je achtergrondinformatie vertalen naar een winnende strategie.

Het is dus van belang om zoveel mogelijk analyse toe te passen bij voetbalwedden. Kijk niet alleen naar de opstelling maar bijvoorbeeld ook naar de tactiek, het moraal in het team, blessures en schorsingen en statieken tussen twee teams.

Die kennis vertaalt zich niet alleen naar het voetbal zelf. Het is ook belangrijk dat je voldoende kennis hebt van het wedden. Weet jij bijvoorbeeld wat een Asian Handicap is bij voetbalwedden?Verdiep je in het leren van de verschillende soorten weddenschappen, ook wel 'markets' geheten.

2.Vergelijk odds bij verschillende bookmakers

Het is een uitstekend idee om accounts aan te maken bij verschillende bookmakers. Al is het alleen maar om elk financieel voordeel, in de vorm van bonussen, met beide handen aan te grijpen. Een ander pluspunt is dat je een ruimere keuze hebt in odds, welke afhankelijk van een wedstrijd nogal van elkaar kunnen verschillen. Zo kun je dus altijd op zoek gaan de beste quoteringen.

3.Wed met je hoofd in plaats van je hart

Betting sites verdienen net als bij wedders die blind inzetten, flink aan spelers die voetbalwedden op basis van clubliefde. Bijna iedereen heeft namelijk een favoriete club. Hoezeer je die club ook een warm hart toedraagt, bij voetbalwedden is het essentieel om emoties aan de zijkant te zetten.

Ook al heb je nog zoveel vertrouwen in de spelers van jouw team, bij de tegenstander kunnen spelers rondlopen die net iets betere statistieken kunnen overleggen. Vanzelfsprekend is het niet de bedoeling om all-in te gaan op je favoriete team.

De meest gemaakte fout in Nederland, is dat spelers te graag weddenschappen combineren in een ACCA. Het doel hiervan zit hem in hogere odds. Wat de meesten vergeten, is dat hogere odds gelijkstaan aan een kleinere winkans. Het idee dat je in een handomdraai vier of vijf 'zekerheidjes' combineert om meer te winnen is natuurlijk te mooi om waar te zijn. Wanneer die ACCA resulteert in een odd van 12.00, is de kans even groot als bij een single wedstrijd met een odd van 12.00.

4.Zoek waarde in de odds

Bij het bepalen van odds gaat een bookmaker af op verwachte uitkomsten in een duel. Hiervoor gebruiken zij naast kennis en ervaring, ook computers die volstaan met data en statistische modellen.

Hierbij vergeet de bookmaker echter iets heel belangrijks: jij kunt ook berekeningen maken. De uitdaging zit hem hier in het opsporen van zogenaamde misrekeningen aan de kant van een betting site, waarbij de quoteringen jou hoger liggen dan deze in jouw optiek zouden moeten zijn.

Om winstgevend te kunnen voetbalwedden, is speelt het vinden van waarde in weddenschappen op lange termijn een meer cruciale rol dan het af en toe winnen van een bet.

5.Doe aan bankroll-management

Bankroll-management betekent letterlijk het organiseren van je gokbudget. Professionals wedden nooit zonder het toepassen van dit principe. Bankroll-management is extreem belangrijk binnen voetbalwedden, omdat je hiermee de hoogte van je weddenschappen bepaalt.

Door verstandig om te gaan met je financiën, zorg je ervoor dat zelfs een losing streak geen alarmbellen laat rinkelen en voorkom je een snelle bankroet. Het grote voordeel is dat wanneer je bankroll toeneemt, je stakes en units automatisch meegroeien.

6.Maak gebruik van een vaste strategie

Zonder het samenstellen van een strategie kom je niet ver bij voetbalwedden. Tenminste, niet op de lange termijn want het geluk blijft je statistisch gezien niet toelachen. Je hebt dus een strategie nodig waar je op kunt terugvallen en belangrijker nog: waaraan je blijft vasthouden.

Bij het maken van een strategie is er een richtlijn die je niet over het hoofd mag zien. Zorg ervoor dat je je altijd verdiept in een wedstrijd voordat je besluit om er een weddenschap op te plaatsen.

Gratis voetbal wedden voorspellingen

Ken je ze nog van vroeger? De Toto voorspellingen? Voetbal vandaag komt met iets nieuws in Nederland wat het wedden op voetbal van een nieuw elan voorziet. Gratis voorspellingen berekent door een uniek algoritme dat wedstrijden uit alle competities voorspelt! Heb je geen zin om uitgebreid research te doen voor je weddenschappen? Dan zijn de voetbal predictions en tips van voetbal vandaag ideaal om inspiratie op te doen.

Wedden op voetbal - Wedden dat jij dat ook kan


Nu je middels deze pagina voldoende handvatten in bezit hebt om succesvol te worden in voetbalwedden, kun je je gaan richten op het vinden van een of meerdere Nederlandse betting sites die je het meest aanspreken.

Voor een overzicht van top-bookmakers hoef je alleen maar een blik te werpen op het register van Voetbal Vandaag. Wanneer je meer wil weten over bijvoorbeeld het aanbod van een bookmaker, lees dan specifieke en onafhankelijke reviews. Dit zorgt ervoor dat je volledig voorbereid de weg naar de top kunt inzetten.

Over de weg naar de top gesproken, De exclusiviteit van Voetbal Vandaag vind je onder andere terug in bonussen bij bookmakers. Spelers die zich via Voetbal Vandaag aanmelden, genieten daarom net iets meer voordeel dan spelers die via elders binnenkomen. Een account aanmaken kan door te klikken op de banner bovenin het scherm.


Meest gestelde vragen


Wat is Voetbalwedden?

Voetbalwedden is het plaatsen van weddenschappen op een of meerdere voetbalwedstrijden

Is Voetbalwedden legaal?

Ja, in Nederland is het toegestaan om weddenschappen af te sluiten op voetbalwedstrijden

Waar kun je Voetbalwedden?

Wedden op voetbal is mogelijk bij online bookmakers die beschikken over een Nederlandse licentie, zoals Bet365 Nederland

Vanaf hoe oud kun je Voetbalwedden?

Wettelijk gezien is Voetbalwedden alleen mogelijk voor personen van 18 jaar en ouder. Voor alle nieuwe spelers van 24 jaar en ouder is er een speciale Bet365 bonus die je eerste inleg tot 100 Euro verdubbeld.

Kun je op de lange termijn winnen met Voetbalwedden?

Het is mogelijk om winstgevend te wedden op de lange termijn. Echter is dit niet vanzelfsprekend en zul je je huiswerk moeten doen met betrekking tot bijvoorbeeld bankrollmanagement en het aanhouden van een strategie.