PayPal

Paypal is wereldwijd een bekende online betaalmethoden. Er miljoenen bedrijven en particulieren die dagelijks deze betaalservice gebruiken. Je kunt een creditcard, maar ook je bankrekening aan Paypal koppelen. Hierdoor kun je direct geld overmaken naar vrienden of bijvoorbeeld storten bij een bookmaker. Paypal is veilig en de transfers zijn direct. Hier vind je de beste Paypal bookmakers, wordt er uitgelegd hoe Paypal betalen werkt en wat de voor- en nadelen zijn van deze betaalmethode.

Voetbalvandaag.nl
BESTE BOOKMAKER NEDERLAND

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bekijk onze beste Bet365 BONUS aanbiedingen

Veilig en betrouwbaar

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bekijk onzeuitgebreide Jacks review

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Lees onze uitgebreide Holland Casino review

Wat is Paypal

Je zal vast al wel eens Paypal online zijn tegengekomen. Het is een wereldwijd betalingssysteem waarmee je direct geld kunt overmaken maar ook kunt ontvangen. Een van de founders van Paypal is Elon Musk, (die van Tesla en SpaceX). Zijn vermogen heeft Musk onder andere vergaard door Paypal in 2002 te verkopen aan eBay voor 1.5 miljard dollar. De snelle groei van Paypal en de gemakkelijkheid van Paypal betalingen zorgen voor veel wereldwijde gebruikers die Paypal met name gebruiken voor online shopping. Paypal loopt in de beginjaren vooruit op het online bankieren en is daarom enorm populair.

Je kunt met Paypal betalen in online winkels, maar ook bookmakers bieden de service vaak aan om mee te betalen. Behalve betalen met Paypal kun je ook je winsten uitbetalen bij een Paypal bookmaker.

Paypal is een zelfstandige service en niet gekoppeld aan bijvoorbeeld één bank. Je kunt met je Paypal account meerdere bankrekeningen en creditcards koppelen. Om geld te versturen en ontvangen heb je een Paypal account nodig. Het aanmaken van zo’n account en het aanmaken van een Paypal rekening is binnen een paar minuten gedaan.

paypal dashboard screenshot van de paypal website

Het Paypal platform

Paypal heeft z’n eigen netwerk en dan betekent dat je direct van Paypal gebruiker naar Paypal gebruiker geld kunt overmaken. Je hebt dus ook de mogelijkheid om een creditcard zoals bijvoorbeeld mastercard te koppelen aan je Paypal account. Hiermee betaal je online via Paypal en wordt het bedrag direct van je creditcard afgeschreven. Op deze manier hoef je dus niet eerst geld op je Paypal account te zetten.

Dezelfde mogelijkheid heb je met je bankrekening. Je koppelt je bankrekening aan Paypal en op het moment dat je met Paypal wilt betalen wordt het bedrag automatisch afgeschreven van je bankrekening. Buiten het feit dat dit een makkelijke manier is van online betalen, voeg je ook extra beveiliging aan je online betalingen toe.

Uitbetalen met Paypal is ook mogelijk. Alle bookmakers die werken met Paypal zullen je ook toestaan om uit te betalen met deze service. Hoewel ook dit een snelle oplossing is, het geld staat namelijk vrijwel direct op je rekening, dien je wel eerst even naar de kosten te kijken. Zowel bij stortingen als uitbetalingen bij een betting site kunnen de transactiekosten flink oplopen.

Het gebruik van Paypal mag dan snel en veilig zijn, je betaalt hier wel een prijs voor. Paypal rekent geen maandelijkse kosten maar transacties kosten wel geld. Als je geld overmaakt naar een bekende krijg je de keuze of je zelf de transactiekosten wilt dragen of dat het bedrag wordt afgetrokken van het over te schrijven bedrag. Ook storten bij een betting site, of geld transfereren van je Paypal account naar je bankrekening kost geld. De transacties vinden direct plaats, dat dan weer wel.

Hoe werkt Paypal bij een bookmaker

Met een Paypal account kun je binnen enkele seconden storten bij een bookmaker. In de cashier van je account klik je voor een storting op “deposit” en selecteer je de Paypal optie, als deze aanwezig is. Vervolgens geef je aan hoeveel je wenst te storten. Er zal een Paypal scherm laden en hier log je in met je Paypal login en wachtwoord. De connectie is beveiligd dus je hoeft je over je privacy geen zorgen te maken. Na het inloggen vraagt Paypal om akkoord te geven voor de transactie. Zodra je jouw akkoord hebt gegeven, wordt het bedrag van de Paypal rekening overgemaakt naar je bookmaker- account. Dit zal binnen een paar seconden gebeuren. Als je transactie verwerkt is en je geld op je bookmakers-account staat, kun je gelijk spelen.

Uitbetalen werkt vrijwel hetzelfde. Je kiest voor “withdrawal” en vult het bedrag in dat je wenst uit te betalen. Let hier even goed op de minimum- en maximumbedragen van een bookmaker. Na het invullen van je Paypal gebruikersnaam vindt de betaling direct plaats. Een betting site heeft vaak wel even nodig om jouw uitbetalingsverzoek goed te keuren. Dit kan soms tot 48 uur duren, bovendien kunnen de transactiekosten van je stortingsbedrag worden ingehouden.

Account aanmaken bij Paypal

Een Paypal account aanmaken is vrij gemakkelijk. Dit doe je op de Paypal website. Bij het registreren vul je je voornaam, achternaam en emailadres in. Je krijgt dan een email waarmee je je account kunt bevestigen.

Na het aanmaken van je account kun je een Paypal rekening openen. Dit wordt je betaalrekening. Het Paypal opwaarderen vindt plaats op deze rekening en ook storten bij een Paypal bookmaker vinden plaats met deze rekening.

Na het Paypal aanmelden en het maken van je rekening, wordt je Paypal account geverifieerd. Er wordt dan een klein bedrag naar je overgemaakt. In de betalingsomschrijving staat een code. Door deze code in te geven is je account klaar voor gebruik.Nu hoef je alleen nog geld op je Paypal account te zetten. Dit kun je met een creditcard doen maar je kan ook storten met iDeal.

De stappen wijzen voor zich. Je kiest in je Paypal account op Wallet, betaalmethoden en kiest de methode die je wilt gebruiken. Na het volgen van de stappen zal je Paypal account opgewaardeerd zijn en kun je dus storten bij je favoriete bookmaker.

Voordelen Paypal

  • Snelle en veilige betalingen
  • Automatisch omwisselen van valuta als dat nodig is
  • Paypal contact met klantenservice is prima
  • Mobiele Paypal app beschikbaar
  • Uitbetalen via Paypal is mogelijk

Nadelen Paypal

  • Paypal rekent transactiekosten aan bij zowel stortingen, betalingen als opnames
  • Het opzetten van een account kan even duren, je kunt niet storten zonder Paypal account

Wedden op voetbal met paypal en Voetbal Vandaag

Voetbal Vandaag biedt naast een uitleg van verschillende betaalmethodes zoals deze ook uitgebreide informatie over wedden op voetbal. Of je nu een beginner bent of al een pro in voetbalwedden. Voetbal Vandaag biedt een platform dat naast uitleg ook unieke betting statistieken presenteerd. Daarnaast is deze website altijd de eerst met live uitslagen en vind je de actuele programma's en ranglijsten. 


Meest gestelde vragen


Is storten met Paypal veilig?

Ja, Paypal is veilig aangezien je een extra beschermingslaag toevoegt aan je creditcard of bankrekening. Deze betaalmethode staat bekend als een van de meeste veilige betalingssystemen ter wereld. Inloggen doe je met je eigen login en wachtwoord en door Paypal te gebruiken communiceert een betting site alleen met Paypal en niet met je bank.

Kan ik mijn winst uitbetalen via Paypal?

Ja dat kan zeker, een van de grote voordelen van Paypal is dat je het zowel kunt gebruiken voor storten als uitbetalen. Net als een Paypal storting zal het uitbetalen direct plaatsvinden.

Is Paypal gratis?

Het gebruik van Paypal is gratis, er zijn geen maandelijkse kosten of opstartkosten voor een paypal account aanmaken die in rekening worden gebracht. Wel zal Paypal transactiekosten aanrekenen bij stortingen en uitbetalingen. Soms worden deze door de bookmaker betaald, maar vaak worden deze kosten aan jou doorberekend. Een Paypal opname kost ook geld. De bedragen worden voor elke transactie aan je meegedeeld.

Kan ik een creditcard koppelen aan Paypal?

Ja dit kan absoluut. Door je creditcard te koppelen kun je gebruik maken van Paypal en er voor zorgen dat je betalingen direct worden afgeschreven van je creditcard. Zo sla je het Paypal opwaarderen over en kun je direct storten.

Heb ik recht op een welkomstbonus als ik stort met Paypal?

De meeste bookmakers zullen je niet uitsluiten van een welkomstbonus als je met Paypal betaalt. Dit verschilt echter wel per bookie. Het is dus belangrijk om goed de bonusvoorwaarden te lezen. Als er beperkingen zijn of sommige betalingsmethodes kwalificeren zich niet voor een bonus, wordt dit daar aangegeven. Het komt niet zo vaak voor dat Paypal stortingen zich niet kwalificeren voor bonussen. Kijk voor de promotiecode van Bet365 op Voetbal Vandaag en krijg een exlusieve welkomstbonus.

Kan ik ook zonder Paypal account storten bij een bookmaker?

Om Paypal te gebruiken heb je een Paypal account nodig. Als je geen Paypal account hebt, kun je een alternatief gebruiken. Vaak worden creditcards, iDeal of bijvoorbeeld Paysafecard als betaalmiddel geaccepteerd. Ook andere online wallets zoals Skrill en Neteller zijn alternatieven voor betalen met Paypal.