Over Ons

Welkom op Voetbalvandaag, een compleet vernieuwde voetbalsite boordevol informatie over de meest populairste sport in Nederland. Voetbal Vandaag stelt zich als doel een begrip te zijn onder voetballiefhebbers. Of het nu gaat om het kijken naar voetbal op tv, het online volgen van tussenstanden of het lezen van nieuwsberichten en bookmaker reviews. Bij ons is er altijd iets nieuws te ontdekken.

Over Voetbalvandaag

Met Voetbalvandaag richten we ons in het bijzonder op de casual voetbalfan. Hoewel een breed begrip, kun je hier iemand onder verstaan die graag live wedstrijden op tv kijkt, tussenstanden volgt en eventueel geïnteresseerd is in het incidenteel of op reguliere basis plaatsen van voetbalweddenschappen.

Op Voetbalvandaag vind je een uitgebreid en uniek match centre, gecombineerd met een scorings app. Hiermee hoef jij vanaf nu niets meer te missen van de belangrijkste competities in Europa. Onze revolutionaire voetbal tv gids toont dagelijks een overzicht van alle voetbalprogramma’s, documentaires, samenvattingen en alle live wedstrijden die in Nederland op tv worden uitgezonden.

En daar stopt het natuurlijk niet. Naast het laatste voetbalnieuws en achtergronden vanuit verschillende hoeken, is onze eigen voetbalbot de spreekwoordelijke kers op de taart. Hiermee publiceren wij dagelijks gratis voetbal voorspellingen.

Voetbal Vandaag is een uniek platform waar voetballiefhebbers zich ongetwijfeld thuis voelen.

Over het bedrijf achter Voetbalvandaag.nl

Voetbalvandaag.nl maakt onderdeel uit van Voetbalkado B.V, gevestigd te Amsterdam, Nederland.

Voetbalkado B.V.

Joop Geesinkweg 909

1114 AB Amsterdam

Nederland

KVK: 37137200

Btw-nummer: NL818766657B02

Neem contact met ons op!