Sponsoring

Voetbal Vandaag helpt met sponsoring graag mee om de positie van voetbalsport in Nederland verder te doen groeien. In eerste instantie zijn wij een groot liefhebber van het spelletje. Dat dragen we uit door ons als sponsor toe te wijden aan verschillende clubs en teams in Nederland. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de naamsbekendheid van Voetbal Vandaag te verbreden. Heeft jouw team, club of vereniging hier oren naar, dan moedigen we je aan om contact met ons op te nemen.

Sponsor mogelijkheden van Voetbal Vandaag

De ervaring leert dat er veel verschillende mogelijkheden zijn om teams/verenigingen (financieel) bij te staan. Er zijn clubs die voldoende hebben aan een net met nieuwe ballen of pionnen, terwijl andere voetbalclubs juist gebaat zijn met bijvoorbeeld nieuwe tenues of trainingspakken.

Een veelvoorkomende sponsor methode betreft een bijdrage aan de clubkas. Op die wijze kan de vereniging zelf bepalen waar het bedrag aan word besteed. En dan is het ook nog mogelijk toernooien of andere evenementen te koppelen aan de naam voetbalvandaag.nl.

Voorwaarden voor sponsordeals

Ook al zouden we graag iedere club in Nederland helpen als sponsor, zijn we gebonden aan beperkingen. Vanzelfsprekend is het budget niet ongelimiteerd, waardoor wij ervoor kiezen dit verantwoordelijk uit te geven. Sponsordeals zijn dan ook gecommitteerd aan een opgesteld kader.

Alleen teams met spelers van 18 jaar en ouder komen in aanmerking

Op de website www.voetbalvandaag.nl vind je aanbiedingen van tv-providers, merchandise en betting partners. Wedden op voetbal is in Nederland legaal voor personen die 18 jaar en ouder zijn. Wij zijn ons bewust van de risico’s die wedden met zich kunnen meebrengen en wijzen bezoekers hier actief op. Dat geldt voor de omgeving binnen onze website, maar eens te meer daarbuiten.

Die redenering in acht nemend, kan een sponsorovereenkomst uitsluitend gerealiseerd worden wanneer een club of team de garantie afgeeft budgetten en/of materialen enkel ten goede te laten komen aan volwassenen (18 jaar en ouder). Het is uitgesloten dat een minderjarige personen spelen in een voetbalshirt dat wordt gesponsord door Voetbal Vandaag.

Sponsordeals worden altijd gecombineerd met online

Op een fysiek reclamebord kun je niet klikken, maar op online banner of link wel. Om onze ambities als online platform kracht bij te zetten, willen wij graag ons bezoekersverkeer verhogen. De hulp van een club/vereniging kan daar een grote rol in spelen. In ruil voor sponsoring, is het dan ook een vereiste dat begunstigde de sponsordeal op haar website aankondigt middels een nieuwsbericht.

In dat artikel staat een klikbare link naar voetbalvandaag.nl. Voorts bespreken we met elkaar de eventuele mogelijkheden voor een permanente banner, het moderne reclamebord, op de website van de club/vereniging.

Contact opnemen voor sponsoring

De meest eenvoudige methode om in contact te treden, is het formulier op de contactpagina. Mogelijkheid nummer twee betreft het versturen van een e-mail naar het adres [email protected]. In het bericht dient allereerst de clubnaam vermeld te worden, inclusief het adres van de website. Aanvullende informatie betreft het verzoek tot sponsoring gaat en de beoogde manier waarop wij kunnen helpen.