Partners Voetbal Vandaag

Voetbal Vandaag zou niet bestaan zonder intensieve samenwerkingen met een aantal strategische partners. Een partner wordt gekozen wanneer deze net als wij, de voetballiefhebber voorop zet en in de bedrijfsvoering staat voor kwaliteit en integriteit. Nu en in de toekomst blijven wij continu in gesprek met deze partners. Wij evalueren met regelmaat onze samenwerkingen, waarbij het uitgangspunt moet uitwijzen of een partnership nog immer een toegevoegde waarde is voor de bezoeker van voetbalvandaag.nl.

Wij staan voor onze partners en deze partners staan omgekeerd voor Voetbal Vandaag. We stellen daarom graag een aantal bedrijven en merken voor. Overeenkomend met onze visie de beste website voor de casual voetbalfan te zijn, houden wij onze ogen open voor nieuwe samenwerkingen. Wanneer een nieuwe collaboratie wereldkundig kan worden gemaakt, wordt dit als eerst geopenbaard op onze website.

Partner Voetbal op TV

Meejuichen in een tjokvol stadion, op oldschool wijze ‘NOS Langs de Lijn’ luisteren of bijvoorbeeld gezellig samen in de kroeg kijken. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar. Voor alle andere momenten zak je onderuit en kijk je thuis naar het voetbal op tv. Niet alleen biedt Voetbal Vandaag een unieke tv gids, wij helpen jou ook bij het vinden van de allerbeste aanbiedingen voor ESPN.

Partners Sportwedden en odds vergelijken

In Nederland is wedden op voetbal een steeds verder groeiend onderdeel van volkssport nummer één. Sinds de Kansspelautoriteit in oktober 2021 meerdere licenties heeft uitgereikt aan partijen die legaal voetbalwedden aanbieden, zien we de vraag naar informatie verder toenemen. We hebben een zeer uitgebreide uitleg over online wedden, soorten weddenschappen en bookmaker reviews.

€ 50 Welkomstbonus

Let op! Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+ | Partner Bet365 bonus code voor nieuwe spelers

Een belangrijk onderdeel van wedden zijn de odds die bookmakers aanbieden. Deze odds bepalen de waarde van jouw inzet. Een goede bookmaker is volgens ons dan ook transparant in het aanbod. Onze partners zijn bereid deze odds met ons te delen en hebben toestemming gegeven die in de website te integreren.

Als gevolg kunnen wij de odds voor jou vergelijken. Dit is een proces dat continu plaatsvindt en zorgt ervoor dat jij op voetbalvandaag.nl standaard de hoogste waarde krijgt voor jouw weddenschap.


Partners voetbalshirts

Een ultieme vorm om jouw favoriete voetbalteam te steunen, is het dragen van een clubtenue. Trots kunnen we dan ook bekendmaken dat wij van vrijwel iedere club op onze website, het actuele shirt tonen. Dankzij samenwerkingen met onze webshop partners en natuurlijk de clubs zelf, kun jij eenvoudig een shirt bestellen.

Webshops voetbalshirts

Deze pagina zou enorm groot worden wanneer wij alle clubs waarmee wij samenwerken zouden benoemen. Wat betreft de webshop partners, deze staan onderstaand genoteerd en beschikken allen over een officiële licentie voor het verkopen van clubtenues op hun website. Daardoor ben jij verzekerd van de beste kwaliteit voetbalshirt, die bovendien zo snel mogelijk wordt geleverd.