Contact

Voor alle vragen, opmerkingen en tips kun je het contactformulier gebruiken of een mailtje sturen naar [email protected]. Hoewel we geen exacte tijd kunnen garanderen, moet het gek lopen wil je binnen 24 uur nog geen antwoord hebben ontvangen.

Contact opnemen met Voetbal Vandaag

Telefonisch contact willen opnemen met een bedrijf kan meerdere redenen hebben, al is het vrijwel uitgesloten dat je aan de lijn hangt om ons te vertellen dat je niet meer zonder ons kunt leven. Dat zou eigenlijk ook wel eens fijn zijn, want daar doen we het allemaal voor. Maar goed, de meeste mensen bellen omdat ze een vraag hebben, of boos zijn.

Dat laatste is bij Voetbal Vandaag uitgesloten en daarom hebben we ook geen actief telefoonnummer waarop je ons kan bereiken. We denken echter met je mee in mogelijkheden en daarom kun je ons op liefst vier overige manieren bereiken. 

De eerste mogelijkheid betreft e-mail. Oud maar goud. Voor alle vragen, opmerkingen en tips kun je een mailtje sturen naar [email protected]. Hoewel we geen exacte tijd kunnen garanderen, moet het gek lopen wil je binnen 24 uur nog geen antwoord hebben ontvangen.

Wijze nummer twee is bijna hetzelfde als een e-mail, maar toch anders; Het contactformulier. Type je bericht in het daarvoor bestemde veld en vul dit aan met je gegevens. Dat kan van pas komen. Helemaal wanneer het om een vraag gaat, is het handig dat wij weten waar we een antwoord heen kunnen sturen. 

Hoewel je Voetbal Vandaag zelf niet kunt bellen, is dat andersom wel mogelijk. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is in het contactformulier vermelden dat je graag gebeld wilt worden aangaande een kwestie. Vergeet niet te vermelden welk tijdsframe jou het best uitkomt om letterlijke miscommunicatie te voorkomen. Daar bedoelen we mee dat wij jou bellen en jij niet opneemt.