Disclaimer

Deze disclaimer geldt voor het gebruik van www.voetbalvandaag.nl

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+

Voetbal is een fantastisch spel om naar te kijken en te beleven. Wilt u echter ook een gokje wagen? Dan kunt u op www.voetbalvandaag.nl onder andere informatie vinden over voetbal op TV, wedden op voetbal, voorspellingen, bookmakers en de beste bonussen. Deze informatie is echter uitsluitend bestemd voor bezoekers van 18 jaar en ouder.

Voetbalvandaag.nl

Informatie op Voetbal Vandaag

Ons bevlogen Voetbal Vandaag team doet zijn uiterste best om alle informatie op Voetbal Vandaag up to date te houden. Wij voegen continue content toe aan de website. Het is echter mogelijk dat artikelen, berichten, voorspellingen en/of informatie over derden onvolledig of gedateerd is.

De informatie op Voetbal Vandaag is beschikbaar zonder enige garantie of waarborg. Aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend. Voetbal Vandaag is niet aansprakelijk voor enig gevolg wegens het opvolgen van voorspellingen, het handelen en plaatsen van weddenschappen, het aankopen van een TV-pakket op basis van getoonde informatie, of het anderszins toepassen van verkregen informatie. De bezoeker sluit een overeenkomst met een derde partij, www.voetbalvandaag.nl verschaft enkel en alleen informatie.

Prijzen, Quoteringen, Odds en Statistieken ( hierna te noemen; QUOTES )

QUOTES zijn aan verandering onderhevig. Voetbal Vandaag maakt gebruik van data van derden om de QUOTES weer te geven. Het kan voorkomen dat QUOTES zijn veranderd op het moment dat u een weddenschap wilt plaatsen bij een derde partij. Ook kan het zijn dat de onderliggende data waarop de QUOTES zijn gebaseerd zijn veranderd. Als wedstrijden LIVE IN PLAY zijn, kunnen QUOTES aanzienlijk afwijken van de gepubliceerde QUOTES op Voetbal Vandaag. De geldende QUOTE is de quote die gepubliceerd is op de website, app of platform van een derde partij. De overeenkomst die u sluit is ten allen tijde een overeenkomst tussen de bezoeker en een derde partij. Alle Quotes zijn gepubliceerd onder voorbehoud van typefouten, zetfouten, programmeerfouten, vertraging in de data en responstijd van de server.

Gegevens

Voetbal Vandaag biedt op dit moment nog geen mogelijkheid om een account aan te maken. Er worden ook geen persoonsgegevens van u bewaard of verwerkt, anders dan de anonieme data die wordt verzameld via cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.

Intellectueel Eigendomsrecht

Het team van Voetbal Vandaag schrijft dagelijks met veel passie artikelen en voorspellingen voor Voetbal Vandaag. Deze content mag niet zonder toestemming gedeeld worden, anders dan door het gebruik van onze social media buttons. Wilt u op een andere manier gebruik maken van onze content, dan zijn wij altijd bereid om de mogelijkheden te bespreken via [email protected].

Derden

Voetbal Vandaag is niet aansprakelijk voor enige content / QUOTES die door derden op Voetbal Vandaag wordt geplaatst zoals artikelen, voorspellingen, QUOTES, bonusaanbiedingen, recensies, blogs, nieuwsberichten, reviews of andere content van derden.

Voetbal Vandaag is uitdrukkelijk niet aansprakelijk voor enige content op websites, apps, applicaties, software platformen van derden waarnaar naar verwezen wordt via een hyperlink of banner.

Voetbal Vandaag is ook niet aansprakelijk voor de inhoud van embedded content, zoals video, audio of andere data van derden die getoont worden op Voetbal Vandaag.

Hyperlinks naar derden zijn geen aanbeveling van Voetbal Vandaag om gebruik te maken van de content van derden. Voetbal Vandaag voorziet alleen in het informeren en inzichtelijk maken van een breed scala aan voetbalgerelateerde onderwerpen, waaronder het gokken of wedden op voetbalwedstrijden, of TV-pakketten waardoor u nog meer kunt genieten van voetbal op TV. U bent zelf verantwoordelijk voor de transactie die u met een derde sluit. Speel bewust, pas vanaf 18 jaar of ouder en houdt er rekening mee dat de inhoud op de website van derden kan veranderen zonder dat Voetbal Vandaag hiervan op de hoogte is.

Business model

Het team van Voetbal Vandaag werkt dagelijks hard aan het optimaliseren van de website. Om inkomsten te genereren wordt er regelmatig gebruik gemaakt van sponsoring, affiliate marketing en reclame voor derden.

Notice and take down

Mocht u onrechtmatige inhoud aantreffen op Voetbal Vandaag, dan stellen wij het zeer op prijs als u hier terstond melding van maakt. U kunt een melding maken door ons te e-mailen naar [email protected] met toevoeging van de volgende gegevens:

URL ( copy paste uit de adresbalk van uw browser )

Omschrijving van de onrechtmatige content

Onderbouwing en gegevens eventuele rechthebbende

Uw naam en contactgegevens

Indien het overduidelijk is dat de content onrechtmatig is zullen wij dit zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen na de melding verwijderen of aanpassen. Mocht er niet met zekerheid vast te stellen zijn of content onrechtmatig is, dan zal Voetbal Vandaag een onderzoek instellen en u hiervan verwittigen.

Wijzigingen

Alle pagina’s op Voetbal Vandaag en de getoonde content kunnen wijzigingen ondergaan of verwijderd worden zonder dat wij onze bezoekers daarvan op de hoogte zullen stellen. Voetbal Vandaag doet haar uiterste best om wijzigingen door te voeren zonder dat u daar als bezoeker wat van merkt. Wij kunnen echter niet garanderen dat de website zonder problemen, bugs, of ononderbroken zal blijven functioneren.

Contact

www.voetbalvandaag.nl is eigendom van Voetbalkado B.V. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons bereiken op [email protected]