Voetbalwedstrijden op TV

Wil jij weten welke live voetbalwedstrijden er op tv worden uitgezonden? Op deze pagina staat de meest exclusieve live voetbalwedstrijden gids van Nederland, met toevoeging van herhalingen. Jij ziet dus meteen welke voetbalwedstrijden vandaag op televisie te zien zijn op zowel nationale als internationale televisiezenders. Dankzij dit overzicht hoef jij vanaf nu nooit meer tussen programmalijsten te zoeken naar voetbal wedstrijden.

{{ title }}

Tijd
Zender
TV Programma


Minder betalen voor TV en Internet?


Veel Nederlanders betalen teveel voor (voetbal op) tv en internet, terwijl dat nergens voor nodig is. Overstappen kost geen enkele moeite! Doe nu de gratis postcodecheck!

Opzeggen en overstappen regelt je nieuwe provider.

Vind hier uw ideale internet en tv abonnement. Nu met minimaal € 10,- cashback


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


Voetbalwedstrijden vandaag op televisie


Voetbal Vandaag houdt het overzichtelijk en biedt een unieke voetbal televisiegids waarin jij uitzendschema van wedstrijden op tv direct ziet staan. In deze gids vind je alleen voetbalwedstrijden en dus geen voetbal gerelateerde tv programma's. De gids geeft jou informatie over voetbalwedstrijden op tv vandaag en het schema met betrekking tot voetbalwedstrijden op tv vanavond. Door het wijzigen van de datum, heb jij de mogelijkheid om alvast de voetbalwedstrijden morgen en later in deze week te bekijken. De tv gids is simpel in gebruik en bevat 3 kolommen.

  • Tijd
  • Zender
  • TV Programma

Je ziet dus hoe laat er voetbalwedstrijden zijn, om welke duels het gaat en op welke televisiezenders jij hiernaar kunt kijken. Voetbal Vandaag biedt jou het live voetbalwedstrijden programma van maar liefst 24 televisiezenders.

Live Voetbalwedstrijden op TV


Met de unieke voetbalwedstrijden op tv gids is het voor jou direct duidelijk welke voetbalwedstrijden vandaag, morgen en de rest van deze week op tv worden uitgezonden. Naast de aanvangstijden staan direct de live voetbalwedstrijden inclusief de juiste zenders.

Voetbal wedstrijden die live worden uitgezonden staan aangeduid met een balletje voor de wedstrijd. Zo kun je dus snel een live wedstrijd spotten en weet je direct waar deze wordt uitgezonden. Het kan voorkomen dat er een live wedstrijd dubbel staat aangegeven wat betekent dat deze wedstrijd dan live op meerdere zenders wordt uitgezonden.

Meer voetbal op TV


Op deze pagina vind je uitsluitend de live wedstrijden op tv, echter de meeste zenders zenden ook herhalingen, samenvattingen, voetbal praatprogramma's of zelfs documentaires uit. Speciaal daarvoor hebben we onze tv gids onderverdeeld in verschillende secties. In de selectie met voetbal op tv vandaag vind je bijvoorbeeld het complete overzicht met het volledige voetbal aanbod met alles wat je in Nederland op tv kunt ontvangen.Meest gestelde vragen


Zijn er voetbalwedstrijden op tv vandaag?

In de tv gids zie jij direct of er voetbal wedstrijden worden gespeeld, hoe laat er wordt afgetrapt en op welke tv zenders jij hiernaar kunt kijken

Waar kan ik voetbalwedstrijden uit de tv gids kijken?

De voetbalwedstrijden in de tv gids worden allemaal op televisie uitgezonden