T-Mobile

De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


T-mobile vergelijken voor extra klantvoordeel

Selecteer welke abonnementen en leverancier u nu heeft en zie direct uw extra klantvoordeel voor oversluiten via Voetbal Vandaag


T-mobile aanbiedingen vergelijken, direct overstappen via Voetbal Vandaag en kijk gratis ESPN. Met meer dan 6,8 miljoen mobiele klanten is telecomprovider T-Mobile officieel de grootste van Nederland. Een steeds groter wordende groep huishoudens genieten daarnaast van pijlsnel internet, live voetbalwedstrijden in de beste kwaliteit interactieve televisie en vast bellen voor een spotprijs. Diensten zijn los af te nemen, maar zijn nog veel voordeliger in de vorm van een Alles-in-1 pakket.

Voetbal vandaag kijken via T-Mobile

Met een Alles-in-1 abonnement van T-Mobile mis jij niets van het voetbal op tv Met het krachtige WI-FI signaal kijk jij bovendien via TV Anywhere ook voetbal streams via jouw computer, laptop en tablet. Live duels kijken op tablets en smartphones, verloopt via de T-Mobile TV Anywhere App. Hiermee kijk je zowel binnens- als buitenshuis online tv. Dankzij het combineren van T-Mobile Thuis en mobiel, ben je niet afhankelijk van WI-FI en kijk je complete voetbalwedstrijden via je mobiele databundel. Dit kan in Nederland, maar natuurlijk ook wanneer jij tijdelijk in een ander land in de Europese Unie verblijft.

T-Mobile voetbalzenders

Eredivisie-liefhebbers zitten goed bij T-Mobile, want de zender ESPN 1 zit gratis inbegrepen in elk tv pakket. Optioneel kun jij de overige kanalen van ESPN toevoegen. Dat geldt ook voor het pakket Ziggo Sport, waarmee jij topvoetbal uit onder andere de Serie A en de Primera División live kunt kijken.

In het volledige T-Mobile tv pakket zitten 64 tv zenders, waarvan 59 kanalen in HD kwaliteit. Daartussen zitten enorm veel zenders met live voetbal zoals de 3 televisiekanalen van de NPO. Deze kanalen zijn sinds oudsher dé plek waar je het Nederlands Elftal kijkt en NOS Studio Sport.

Op zenders zoals RTL 7, Veronica en NET5 kijk je live naar de Champions League, Europa League en de Conference League. Daarnaast geniet je iedere maandag en vrijdag van het populaire Veronica Inside met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen.

Kijk jij ook graag naar buitenlands voetbal? BBC Sport en Eurosport zitten in het standaard pakket. Je vindt hier live FA Cup voetbal, maar ook samenvattingen uit de Premier League en zelfs CAF WK kwalificatie voetbal.

Exclusieve aanbiedingen voor T-Mobile bij Voetbal Vandaag

T-Mobile heeft veel keuze in abonnementen, maar een ding hebben ze gemeen: Jij betaalt nooit te veel. Als jij nu klant wordt van deze provider, stelt Voetbal Vandaag daar extra voordeel tegenover. Deze exclusieve aanbiedingen zijn alleen te bemachtigen via deze pagina, dus maak er meteen gebruik van.

Vijf voordelen T-Mobile


  • Gratis ESPN 1 in elk televisiepakket
  • Voetbal kijken in de beste kwaliteit met op meerdere zenders in HD
  • Met T-Mobile A la Carte voetbalzenders naar keuze toevoegen
  • Een Alles-in-1 pakket tegen een vlijmscherp tarief extra voordeel in combinatie met een Vodafone mobiel abonnement
  • T-Mobile is 5 jaar op rij verkozen tot het beste mobiele netwerk van Nederland

Voetbalvandaag.nl

Overstappen

Als jij momenteel een Alles-in-1 pakket hebt lopen, of bij verschillende providers losse diensten afneemt, is het een uitstekend idee om interactieve tv, internet en eventueel vast bellen bij T-Mobile onder te brengen. Door gebruik te maken van de gratis overstapservice worden jouw diensten zorgeloos overgesloten. T-Mobile zegt jouw contracten op, waardoor je geen dubbele kosten krijgt. Er is daarnaast een garantie dat jij geen seconde zonder diensten zit.


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.Over T-Mobile

T-Mobile bestaat sinds 1999 en focuste zich in het begin vooral op het aanbieden van mobiele telefonie. Inmiddels kun je bij T-Mobile ook razendsnel internet, interactieve televisie en vast bellen afnemen is een goedkope Alles-in-1 bundel. In de loop der jaren werden de merken BEN, Simpel, Orange en Tele2 overgenomen.

Bij het fuseren van Vodafone en Ziggo in 2016, wilde de Europese Commissie niet dat dit blok te veel markmacht zou verwerven, waardoor Vodafone verplicht was het gedeelte Vodafone Thuis te verkopen. T-Mobile kocht de rechten en biedt sinds december dat jaar ook televisie, internet en vast bellen aan.

Internet wordt aangeboden via een (V)DSL verbinding, maar ook via het supersnelle glasvezelnetwerk. Met T-Mobile interactieve televisie krijg je 64 tv zenders, waarvan 59 in HD. Voetbal kijken wordt daarmee aangeboden in haarscherpe beeldkwaliteit. Bovendien zit de tv zender ESPN 1 gratis in elk tv pakket.

T-Mobile interactieve TV

Elk interactief tv abonnement bestaat standaard uit 64 zenders, waarvan 59 in HD kwaliteit. Bovendien heb jij met interactieve televisie mogelijkheden, die huishoudens zonder ITV niet hebben.

Verder Kijken

T-Mobile Verder Kijken is een geweldige functie waarmee jij live tv kunt pauzeren. Je bepaalt zelf wanneer je verder kijkt. Binnen een paar minuten of pas dagen later. Verder Kijken verzamelt alle programma’s die jij op pauze hebt gezet. Omdat jouw account gekoppeld is aan je televisie, computer, laptop, tablet en smartphone kies jij zelf op welk apparaat jij de uitzending hervat.

Begin gemist

Met de functie Begin Gemist bekijk je programma’s vanaf het begin. Zolang de uitzending bezig is, kun je deze terugzetten naar het begin. Of het programma 10 minuten bezig is, of nog maar 10 minuten duurt maakt niet uit.

Programma gemist

Als je vergeet om een programma op te nemen, heb je de mogelijkheid om de uitzending tot 7 dagen terug te kijken via de TV gids.

Cloud opnemen

Voor slechts €5,00 per maand neem jij tot 200 uur aan televisieprogramma’s op. Dat zijn in totaal meer dan 8 volledige dagen aan tv uitzendingen. Jouw opnames blijven 12 maanden lang in de cloud staan

A la Carte

Met A la Carte heb je de optie om een losse tv zender voor 1 maand te huren tegen een extreem laag tarief. Zo kun jij voorbeeld een kanaal van ESPN huren, of van Ziggo Sport.

Aanbod TV Providers vergelijken

Profiteren van een Alles-in-1 pakket bij T-Mobile via Voetbal Vandaag is een wijs besluit. Mocht jij desondanks toch nog twijfelen, overweeg dan om naar aanbiedingen bij andere providers te kijken zoals Online.nl of een andere goede tv provider is natuurlijk het oude vertrouwde KPN met speciale ESPN KPN voetbal pakketten.

Contact details

Voor vragen over je T-Mobile abonnement of over een lopende bestelling, kun je via onderstaande gegevens contact opnemen met het bedrijf.

Telefonische klantenservice

0800 0092 (Gratis)

Telefonisch maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20.00 uur. Op zaterdag zijn de lijnen geopend van 09.00 tot 17.30 uur. De dienst is gesloten op zon- en feestdagen

De online klantenservice per chat is bereikbaar:

  • maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19:45 uur
  • zaterdag en zondag van 09.00 tot 17.15 uur

Postadres

T-Mobile

Waldorpstraat 60

2521 CC Den Haag

Meest gestelde vragen


Wat is T-Mobile?

T-Mobile is een telecomleverancier die (interactieve) televisie, internet, vast en mobiel bellen aanbiedt

Hoe kijk je TV met T-Mobile?

TV kijken is mogelijk via je televisie. Online tv kijken kan via WebTV op een computer en laptop. Met de TV Anywhere App kijk je voetbal livestream via de computer, mobiele apparaten tablet en smartphone

Wat is een T-Mobile Thuis abonnement?

T-Mobile Thuis is een abonnementsvorm op een of meerdere diensten die binnenshuis wordt gebruikt. Je hebt de keuze tussen een Alles-in-1 pakket met internet, tv en vast bellen of een bundel met alleen internet en tv

Welk netwerk gebruikt T-Mobile?

Het bedrijf beheert haar eigen netwerk en dat is zo stabiel, dat het al 5 jaar op rij de prijs voor beste netwerk van Nederland heeft ontvangen

Hoe werkt T-Mobile TV Anywhere?

Met T-Mobile TV Anywhere applicatie kijk je overal in Nederland en de rest van de Europese Unie live online tv. Hiervoor log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord