Caiway

De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


Caiway vergelijken voor extra klantvoordeel

Selecteer welke abonnementen en leverancier u nu heeft en zie direct uw extra klantvoordeel voor oversluiten via Voetbal Vandaag


Caiway aanbiedingen vergelijken en oversluiten via Voetbal Vandaag en kijk direct onbezorgd naar live voetbal. Meer dan 200.000 huishoudens zijn inmiddels aangesloten bij Caiway. Deze specialist op het gebied van internet, tv en bellen is de op één na grootste glasvezel provider binnen Nederland. Met een abonnement op interactieve tv van Caiway, heb jij exclusieve functies zoals uitzending gemist en programma's opnemen.

Vandaag voetbal kijken via Caiway

Bij Caiway kun jij meteen beginnen met het kijken naar voetbal op tv, als jij minimaal beschikt over een internet en tv abonnement. Voetbal kijken kan op je (smart) televisie, computer, laptop, tablet en smartphone. Voor het kijken van live voetbal streams op mobiele apparaten download je de Caiway Interactieve TV app, waar je inlogt met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Caiway voetbalzenders

In het basispakket tv van Caiway zitten meer dan 70 zenders, waaronder kanalen van de NPO. Daarmee heb je toegang tot live duels van de Oranje mannen en vrouwen in kwalificatiereeksen en eindtoernooien. Daarnaast biedt de NPO op zondagavond samenvattingen uit de Eredivisie.

Op de commerciële zenders RTL 7 en Veronica volg je alle wedstrijden van Nederlandse clubs in Europa, zoals Ajax en PSV in de Champions League en de Europa League. Wil jij ook topvoetbal uit de hoogste Nederlandse competities live zien, voeg dan het zenderpakket ESPN Compleet toe.

Voor buitenlands voetbal activeer je het zenderpakket Ziggo Sport Totaal. Kijk op maar liefst 4 tv zenders naar de beste voetballers ter wereld in toonaangevende competities als de Spaanse Primera Division en de Italiaanse Serie A.

Exclusieve aanbiedingen voor Caiway bij Voetbal Vandaag

Een Caiway Alles-in-1 pakket is perfect voor voetballiefhebbers die naast een geweldige interactieve tv ervaring, graag supersnel internet willen. Bovenop de aantrekkelijke tarieven die Caiway in het algemeen hanteert, kun jij direct gebruik maken van de exclusieve aanbiedingen die Voetbal Vandaag voor je heeft klaarstaan.

Vijf voordelen Caiway


  • Extreem laag tarief voor ESPN Compleet
  • Standaard interactieve TV bij elk internet + TV pakket
  • Meer dan 70 tv zenders in het basispakket
  • Gratis programma opnemen
  • Caiway komt als snelste internetprovider uit de test van nPerf

Voetbalvandaag.nl

Overstappen

Als jij op dit moment klant bent bij een andere tv provider, maak dan gebruik van de gratis Caiway overstapservice. Op die manier kun jij zorgeloos overstappen en kom je geen dag zonder tv en internet te zitten. Voer je postcode en huisnummer in om te kijken welke diensten jij kunt afnemen en selecteer de aanbieding dat jou het meest aanspreekt.


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.Over Caiway

Klant worden bij Caiway betekent investeren in de toekomst. Het bedrijf volgt namelijk niet alleen de nieuwste technologieën op de voet, het brengt ze ook als een van de eersten op de markt.

Ten tijde van de oprichting in 1981 lag de focus volledig op tv aansluitingen. Tegenwoordig is Caiway een specialist met betrekking tot het leveren van de kwalitatief hoogwaardige thuisproducten glasvezel internet, (interactieve) televisie en vast bellen. Daarbij zijn er ook mobiele telefonie abonnementen te verkrijgen via het krachtige netwerk van T-Mobile. Met de voortdurende toename van de dekking en het upgraden van de netwerken, presenteert Caiway een steeds beter product.

Caiway is opgericht in 1981 als CAI Westland (CAIW) en bood in 1995 als eerste provider in Nederland kabelinternet aan. Eind 2017 kwam het bedrijf in handen van EQT, een investeringsfonds uit Zweden dat eerder de provider DELTA al overnam. Sinds 1 januari 2020 is CAIW niet langer zelfstandig. Klanten merken hier niets van en krijgen dezelfde service als voorheen, met als enige verschil een naamswijziging naar DELTA Fiber Nederland B.V. op facturen.

Caiway interactieve televisie

Met interactieve televisie van Caiway, inclusief bij een tv en internet glasvezelpakket, zeg je het analoge signaal definitief vaarwel. Je hebt zelf controle over wat, wanneer en hoe jij voetbal kijkt met onderstaande exclusieve functies.

Begin gemist

Schakel jij in wanneer Veronica Inside, Studio Voetbal, Match of the Day of een ander voetbalprogramma al is begonnen? Met begin gemist kijk je geselecteerde programma’s van voren af aan.

Live TV pauzeren

Met Live TV pauzeren zet je een uitzending letterlijk op pauze, om vervolgens op elk gewenste moment verder te kijken.

Uitzending gemist

Het kan altijd voorkomen dat je een tv programma mist. Via de televisiegids van Caiway kijk je op meer dan 40 tv zenders uitzendingen terug binnen 7 dagen.

Programma’s opnemen

Bij Caiway maak je gebruik van de gratis programma’s opnemen functie. Je kunt meerdere uitzendingen tegelijk opnemen. Naast kijken op televisie, kun je deze ook met de online tv-functie bekijken binnen de Caiway iTV app.

Aanbod TV Providers vergelijken

Caiway is de op een na grootste glasvezelprovider en biedt de maximale tv-ervaring. Ontbreekt bij jouw desondanks de 100% overtuiging om direct over te stappen, overweeg dan het bekijken van het aanbod van bijvoorbeeld T-Mobile. Een andere interessante partij waar je gratis ESPN krijgt bij een nieuw contract is Online.nl

Contactgegevens Caiway

Voor vragen en/of opmerkingen over je huidige Caiway abonnement of een lopende bestelling kun je contact opnemen via onderstaande gegevens.

Telefonische klantenservice

088 2249 111

De openingstijden voor technische vragen:

  • maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur
  • zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

De openingstijden voor overige vragen:

  • maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Postadres

Caiway

Postbus 45

2670 AA, Naaldwijk

Meest gestelde vragen


Wat is Caiway?

Caiway is een serviceprovider die onderdeel is van DELTA Fiber Nederland B.V. Het bedrijf biedt (interactieve) tv, glasvezelinternet, vast bellen en mobiele telefonie aan

Welke zenders heeft Caiway?

In het basispakket zitten meer dan 70 televisiezenders, waaronder een groot aantal kanalen waarop jij live voetbal kunt kijken. Stap vandaag over en bekijk bij het in orde maken van je abonnement het exacte zenderoverzicht

Waar valt Caiway onder?

In 2017 heeft het Zweedse investeringsfonds EQT, eerder reeds eigenaar van kabelexploitant DELTA, Caiway overgenomen. Sinds 1 januari 2020 werd de officiële fusie met DELTA bekrachtigd. Hoewel de merknaam Caiway niet wijzigt, staat op facturen de naam DELTA Fiber Nederland B.V.

Op welke zender is Fox Sports bij Caiway?

ESPN heeft Fox Sports overgenomen per 1 januari 2021. De kanalen waarop jij live voetbal kunt kijken bij Caiway zijn de zendernummers 318 tot en met 323. Wil je weten welk voetbal wanneer wordt uitgezonden op ESPN? Bezoek dan onze gids met al het voetbal op tv vandaag.

Wat kost een abonnement bij Caiway?

De tarieven voor abonnementen hangen samen met het pakket dat jij kiest inclusief optionele extra’s. Bekijk het actuele overzicht bovenaan deze pagina voor exclusieve aanbiedingen.