Canal Digitaal

Iedereen die via Voetbal Vandaag direct een Canal Digitaal abonnement afsluit, profiteert van gratis ESPN Compleet en kijkt de eerste week gratis. Canal Digitaal is al meer dan 20 jaar actief als aanbieder van satelliet televisie. In 2018 lanceert het bedrijf een revolutionaire manier van televisie kijken via de Canal Digitaal app. Met deze applicatie kijk jij zonder kastjes en kabels op je tv, laptop, tablet en smartphone naar voetbal uit vele competities.

Voetbalvandaag.nl

Vandaag voetbal kijken bij Canal Digitaal

Met de Canal Digitaal TV App heb jij de beste mogelijkheden om live voetbal op tv te kijken. Althans, je bepaalt natuurlijk zelf via welk apparaat je kijkt. Met jouw abonnement op Canal Digitaal heb je 3 verschillende mogelijkheden.

Canal Digitaal zenderlijst voetbal

Canal Digitaal is de ideale aanbieder voor voetballiefhebbers. Bij een abonnement Canal Digitaal TV App krijg jij namelijk gratis ESPN Compleet. Hiermee kijk jij onder andere live voetbalwedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast mis jij geen enkel duel uit de Bundesliga in Duitsland. Onderstaand vind jij een duidelijk overzicht van alle televisiezenders waarop voetbal wordt uitgezonden en waar jij met een Canal Digitaal TV App abonnement toegang tot hebt.

 • ESPN 1
 • ESPN 2
 • ESPN 3
 • ESPN 4
 • NPO 1
 • NPO 2
 • NPO 3
 • SBS6
 • NET5
 • RTL7
 • Veronica

Op de NPO kanalen volg je het Nederlands Elftal live in verschillende voetbalcompetities. Dit varieert van de Nations League, tot de kwalificatiereeksen voor EK en WK's. Daarnaast kijk je naar bekende tv programma´s zoals NOS Studio Sport en NOS Studio Voetbal. De commerciële tv kanalen SBS6, NET5, RTL7 en Veronica zenden live Champions League voetbal uit, terwijl hier ook live voetbalstreams uit de Europa en Conference League worden vertoond. Tweemaal per week geniet jij bovendien van de talkshow Veronica Inside, waar de drie hoofdrolspelers de actualiteiten rondom het voetbal bespreken.

Canal digitaal voetbal kijken op tv b

Exclusieve aanbieding abonnement Canal Digitaal bij Voetbal Vandaag

Canal Digitaal is de ideale aanbieder voor iedereen die onafhankelijk voetbal wil kijken, de kosten in de hand wil houden en tegelijkertijd veel waarde hecht aan kwaliteit. Een abonnement Canal Digitaal kent momenteel een historisch laag tarief van €14,95 per maand. Houd daarbij in gedachte dat alleen al de prijs van een ESPN abonnement bij veel providers maandelijks rond dit bedrag ligt. Bij Canal Digitaal heb je dus echt alles van tv in 1 app en kijk je zoveel voetbal als jij wilt.

Vijf voordelen Canal Digitaal App

 • Gratis ESPN Compleet
 • Alle voetbalzenders in HD-resolutie
 • TV kijken op smart-tv, laptop, tablet en smartphone
 • Live voetbal kijken in de Europese Unie
 • Gratis opnemen tot maximaal 100 uur

Overstappen

Zoals reeds vermeldt biedt Canaldigitaal alles-in-1 pakketten aan die bestaan uit interactieve televisie, razendsnel internet via glasvezel en de mogelijkheid tot vast bellen. Als jij wilt weten welke aanbiedingen er op dit moment gelden, geeft Voetbal Vandaag jou de optie tot het vergelijken van abonnementen bij verschillende providers. Hier doe jij allereerst een postcodecheck om te zien welke diensten er op jouw adres beschikbaar zijn. Vervolgens stel je jouw eigen pakket samen, met de diensten die voor jou belangrijk zijn. Vervolgens zie jij van welke acties, promoties en cashbacks er op dit moment geprofiteerd kan worden. Je kunt de overstap direct regelen.


Over Canal Digitaal

Canal Digitaal is bij velen bekend als aanbieder van satelliet televisie. Het bedrijf levert al meer dan 15 jaar het grootste aanbod radio en tv zenders via de schotel. Sinds 2011 is het mogelijk om bij Canaldigitaal alles in 1 abonnementen af te sluiten. Omdat de provider zelf geen internetaanbieder is, bestaan er hiervoor exclsuieve samenwerkingen met verschillende serviceproviders.

In 2018 lanceert men de Canal Digitaal app. Met deze revolutionaire applicatie bepaal jij zelf hoe je tv kijkt. Zonder allerlei kabels en kastjes, installeer jij de applicatie op een smart-tv, laptop, tablet en smartphone. Bovendien heb jij toegang tot alle interactieve functies zoals tv terugkijken, tv pauzeren en zelfs tv opnemen. Om de Canal Digitaal TV App overal in Europa te laten functioneren, heb je een werkende internetverbinding nodig. Dat kan natuurlijk een W-Fi signaal zijn, of via mobiel dataverbruik.

Canal Digitaal App op Smart TV

Als jij over een smart televisie beschikt, kun je de Canal Digitaal Smart TV App downloaden in de appstore van je smart-tv. De volgende televisiemerken zijn hier geschikt voor:

 • LG
 • Panasonic
 • Samsung
 • Sony
 • TP Vision (TPV)
 • Vestel

Canal Digitaal Live TV

Als jij live voetbal wilt kijken via een laptop, is het niet nodig om de Canal Digitaal app te downloaden. Bovenaan de website vind je Canal Digitaal Live TV. Hier log jij in met jouw klantgegevens. Dit zijn een e-mailadres en een wachtwoord.

Canal Digitaal TV App

Kijk spannende Eredivisiewedstrijden, voetbalduels uit de Keuken Kampioen Divisie en nog veel nationaal en internationaal voetbal via de Canal Digitaal TV App. De applicatie is te downloaden op tablets en smartphones die functioneren op een Android en/of iOS besturingssysteem. De app is overal in Europa te gebruiken en kan geïnstalleerd worden op maximaal 5 apparaten. Het is mogelijk om live voetbalstreams te kijken op 2 verschillende apparaten tegelijkertijd.

Canal Digitaal TV interactieve functies

Met een abonnement Canal Digitaal profiteer jij van enkele voordelen als huishoudens die een aparte interactieve televisie aansluiting hebben. Dat maakt de Canal Digitaal TV App nog aantrekkelijker. De volgende interactieve functies zijn exclusief voor jou beschikbaar, wanneer jij direct via de getoonde banner van Voetbal Vandaag een Canal Digitaal TV abonnement aanvraagt.

TV Gemist

Canal Digitaal TV Gemist geeft jou de mogelijkheid om beschikbare tv-programma's terug te kijken met een maximum van zeven dagen

Opnemen in de cloud

Met Canal Digitaal opnemen kun je tot wel 100 uur aan televisieprogramma’s opnemen. Alle opnames kunnen maximaal een jaar, dus 365 dagen, lang bewaard worden

Aanbod TV Providers vergelijken

Canal Digitaal biedt de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Ben jij als voetballiefhebber met gratis ESPN nog niet volledig overtuigd? Je kunt altijd overwegen om het aanbod te vergelijken van alle tv providers uit Nederland. Op dit moment biedt Caiway een mooie aanbieding om over te stappen met voordelige abonnementen voor ESPN en Ziggo. Ben je meer geïnteresseerd in het kijken van voetbal via internet dan zou je kunnen overwegen een abonnement bij NLZIET af te sluiten.

Contactgegevens Canal Digitaal

Voor vragen over je huidige Canal Digitaal abonnement of een lopende bestelling kunt je contact opnemen via onderstaande gegevens.

Telefonische klantenservice en live chat

Het telefoonnummer is 088-0038555 (lokaal tarief) met openingstijden van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur. De Canal Digitaal live chat is eveneens geopend op deze dagen en openingstijden.

Postadres

Canal Digitaal

Postbus 444

1200 JJ Hilversum


Meest gestelde vragen


Wat is de Canal Digitaal App?

Met de Canal Digitaal App kijk je online tv. De applicatie is te downloaden is op smart televisies, tablets en smartphones.

Wat kost ESPN bij Canal Digitaal?

Iedereen die nu besluit om een Canal Digitaal TV App abonnement af te sluiten, krijgt ESPN Compleet helemaal gratis

Wat kost de Canal Digitaal TV App?

De eerste week betaal jij helemaal niets voor live voetbal kijken via de Canal Digitaal TV App. Daarna ligt het tarief op een scherp tarief van slechts €14,95 per maand

Hoe werkt Canal Digitaal internet?

Canal Digitaal internet wordt geleverd middels een glasvezelverbinding door serviceprovider Online.nl

Welke interactieve functies heeft de Canaal Digitaal TV App?

Kijk programma's terug tot maximaal 7 dagen en neem op tot wel 100 uur, waarbij opnames 365 dagen bewaard worden

Op hoeveel apparaten kan ik tegelijk live voetbal kijken bij Canal Digitaal?

Je kunt de Canal Digitaal TV App installeren op 5 apparaten, waarbij er op 2 devices tegelijkertijd ingelogd kan worden