Viaplay gids

Streamingdienst Viaplay biedt een indrukwekkend aanbod van sportuitzendingen, waaronder Bundesliga en Premier League voetbal. Lees hier welke wedstrijden je dit weekend live ziet op Viaplay!

We hebben een vergelijkbare tv gids van Ziggo Sport en ESPN met een overzicht van live wedstrijden en herhalingen

Voetbalvandaag.nl
Donyell Malen van Borussia Dortmund
Donyell Malen viert een goal namens Borussia Dortmund

Veilig en betrouwbaar

Volg de Bundesliga en Premier League live op Viaplay


Nu Viaplay eigenaar is van de rechten Bundesliga en Premier League kan je al het voetbal van deze topcompetities op tv kijken. Zo mis je geen seconde van alle Nederlanders in deze topcompetities. Zie Virgil van Dijk en Cody Gakpo schitteren bij Liverpool en Matthijs de Ligt de doel dichthouden bij Bayern München! Alle wedstrijden uit de Premier League en Bundesliga worden live uitgezonden op Viaplay.

premier league kijken bij Viaplay
Volg de Premier League live bij Viaplay

Kijk de Formule 1 (F1) live op Viaplay


Viaplay zendt niet alleen voetbal uit, maar ook Formule 1. Een Viaplay F1 abonnement geeft je toegang tot alle races van de Formule 1. Zo mis je geen seconde van Nederlands trots en regerend wereldkampioen Max Verstappen.

Je kunt de races live zien of op een later moment terugkijken. Met F1 Viaplay account heb je ook toegang tot documentaires en interviews met coureurs, teambazen en deskundigen uit de wereld van F1.

Kosten Viaplay F1 zijn inclusief alle andere sporten, de beste series en Hollywood films. Je betaalt niets extra voor Viaplay Formule 1 en kunt het volledige seizoen al vanaf € 14 per maand live kijken.

De Formule 1 is te bekijken via de app van Viaplay, maar ook via een browser. Zo kun je alle Formule 1 races live op je telefoon, tablet, computer of Smart-TV bekijken.

max verstappen live te volgen met viaplay f1

De beste films en series op Viaplay


Viaplay kijk je niet alleen topsport ook de beste internationale films en series zie je bij Viaplay zelf. Ongeacht jouw tv-abonnement kan je Viaplay kijken. De videostreamingdienst is aanbieder van Hollywood films uit alle grote studio's. Kijk je graag films? Dan kan je nu Viaplay bestellen en de beste films en series kijken.

Op Viaplay stream je eenvoudig via google Chromecast, Apple tv of een Android tv.

Als je vragen hebt over de dienst, raden we je aan contact op te nemen met de klantenservice via het FAQ gedeelte van Viaplay's website. Kies onderaan de pagina voor 'Klantenservice'.