Voetbal op TV Vandaag

Voetbal op tv vandaag is een compleet overzicht van al het voetbal vandaag op tv. Met deze online tv gids zie jij meteen of er vandaag voetbal op televisie wordt uitgezonden. Dit kan gaan om live voetbalwedstrijden vandaag, maar ook om voetbalprogramma's vandaag en documentaires. Dankzij de vermelding van de tijdstippen en de juiste zenders, weet jij precies waar je vandaag voetbal kunt kijken. Raadpleeg onze ESPN tv gids voor het ESPN programma vandaag, de Viaplay tv-gids voor het aanbod van Viaplay en de Ziggo gids voor al het voetbal op Ziggo vandaag.

Minder betalen voor TV en Internet?


Veel Nederlanders betalen teveel voor (voetbal op) tv en internet, terwijl dat nergens voor nodig is. Overstappen kost geen enkele moeite! Doe nu de gratis postcodecheck!

Opzeggen en overstappen regelt je nieuwe provider.

Vind hier uw ideale internet en tv abonnement. Nu met minimaal € 10,- cashback


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.

Hoe werkt jullie gids met voetbal op tv vandaag?


Ben je op zoek naar een overzicht van het voetbal vandaag op de tv? Voetbalvandaag.nl presenteert een tv gids met het actuele schema van voetbal op televisie vandaag.De gids is als volgt ingedeeld. Ten eerste zie je de tijdstippen, vervolgens de zender waarop het vandaag wordt uitgezonden en tenslotte het tv voetbal programma.

Achter een wedstrijd staat icoon weergegeven dat de volgende 3 betekenissen kan hebben:

 • ⚽ - Live wedstrijd vandaag

 • (H) - Wedstrijd herhaling vandaag

 • (S) - Samenvatting vandaag

Wanneer is er voetbal op tv vandaag?

Deze selectie van de voetbal tv gids brengt jou al het voetbal van vandaag op televisie. Alle tv programma's die over voetbal gaan en alle wedstrijden op tv vandaag staan hier op volgorde van aanvangstijd weergegeven.

Voetbal op tv vannacht

In wat qua Nederlandse tijd nacht is, worden de wedstrijden uit de Major League Soccer uitgezonden. Op vrijdag-, zondag en maandagnacht kun je rechtstreeks wedstrijden uit de MLS kijken.

Voetbal op tv vanmiddag

In het weekend worden voornamelijk op zaterdag- en zondagmiddag wedstrijden live uitgezonden. Met name ESPN en Ziggo sport verzorgen de tv live wedstrijden vandaag.

Voetbal vanavond op tv

Live voetbal vanavond vindt vrijwel dagelijks plaats. Voor al het voetbal vanavond op tv hebben we tevens een aparte selectie met alle wedstrijden op tv gefilterd op vanavond voetbal. Kijk hier voor al het voetbal op tv vanavond.

Voetbalvandaag.nl

Is er nog meer live voetbal tv behalve vandaag?

Voor het overzicht van al het voetbal deze week op tv hebben we eveneens een speciale pagina aangemaakt. Hier zie je het programmaoverzicht met voetbal talkshows, nabesprekingen, hoogtepunten en samenvattingen en andere voetbalprogramma's en wedstrijden van deze week en volgende week.

Voetbalwedstrijden op televisie vandaag

Zijn er wedstrijden vandaag die live worden uitgezonden? Wil je weten welke live voetbalwedstrijden je vandaag kunt kijken? KNVB bekervoetbal vandaag, ander Nederlands voetbal of bijvoorbeeld liever een wedstrijd uit de Primera Division? Met onze televisiegids vandaag hoef je geen competitie meer te missen. Bekijk hieronder alle competities en de zenders met uitzendrechten van al het voetbal vandaag live op televisie.

Nederlandse competities op tv vandaag

Onderstaand een overzicht van de meest populaire Nederlandse competities inclusief programmazenders.

 • Nederlandse Eredivisie - ESPN

 • Keuken Kampioen Divisie - ESPN

 • Tweede Divisie - Samenvattingen op YouTube en via onze live uitslagen

 • Eredivisie Vrouwen - ESPN

 • KNVB Beker - ESPN / Samenvattingen op SBS6 / Veronica

 • Johan Cruijff schaal - ESPN

Europese voetbal toernooien op TV Vandaag

Speelt je favoriete team Europees voetbal vandaag? Kijk hieronder op welke zenders je de volgende Europese competities kunt kijken:

 • Champions League - RTL7 / ESPN

 • Europa League - RTL / ESPN

 • Conference League *- SBS6 - Veronica / ESPN

* De Conference League is een nieuwe Europese competitie die bestaat sinds het seizoen 2021/2022. De finale uitgezonderd, worden de overige wedstrijden op donderdagavond uitgezonden.

Buitenlands voetbal vandaag op TV

Hieronder hebben we voor de voetballiefhebber een overzicht van de zenders met buitenlands voetbal, op de Nederlandse tv vandaag, onder elkaar gezet. Met een abonnement op Ziggo en/of ESPN is het tevens mogelijk een voetbal live stream te kijken.

 • Premier League wedstrijden op TV vandaag - Ziggo Sport


 • La Liga op TV vandaag - Ziggo Sport

 • Serie A wedstrijden op TV vandaag - Ziggo Sport

 • Bundesliga wedstrijden op TV vandaag - Ziggo Sport

 • Ligue 1 live wedstrijden op TV vandaag - Ziggo Sport

 • Jupiler Pro League voetbalwedstrijden op TV vandaag - Ziggo Sport

 • Major Soccer League (MLS) op TV vandaag - ESPN

* Een voetbal livestream is het kijken van een live voetbalwedstrijd via een ander medium dan je televisie. Denk aan een computer, laptop, tablet en/of smartphone. De stream is te verkrijgen via de website en/of applicatie van je tv provider.

WK Voetbal Vandaag op TV

Vandaag kijken naar een wedstrijd van het WK voetbal in Qatar 2022? Het WK voetbal is nog niet begonnen maar voor je het weet is het zo ver. Op voetbalvandaag.nl zullen we met een aparte WK tv gids komen waarin je in één oogopslag alle WK televisie programma's kunt raadplegen

Voetbal wedstrijden Champions League op TV vandaag

Wil jij weten welke clubs er moeten voetballen vandaag in de Champions League? In de tv gids zie jij razendsnel al het live Champions League voetbal op TV vandaag. De wedstrijden staan afgebeeld met een voetbal-icoon voor de uitzending. Voor statistieken klik je op de wedstrijdregel. Naast de wedstrijden en programma's staan de exacte aanvangstijden vermeldt. Ook niet onbelangrijk zijn de tv zenders waarop jij duels live kunt volgen.

Ben je specifiek op zoek naar live voetbal wedstrijden? Bezoek dan onze voetbalwedstrijden op tv pagina waar we uitsluitend live voetbalwedstrijden tonen die worden uitgezonden vandaag. Je kunt maximaal een week vooruit bladeren.

Voetbal wedstrijden Champions League op TV vandaag

Overig voetbal op TV vandaag

Speciaal voor liefhebbers vind je in de gids ook televisieprogramma’s met een overduidelijke relatie tot voetbal. Voorbeelden hiervan zijn het populaire Match of the Day op BBC One, terwijl het voetbal vandaag ook kan starten met een uitzending van Goedemorgen Eredivisie, ESPN Vandaag of bijvoorbeeld Rondo. Anderzijds vind je in het uitzendschema ook interessante voetbaldocumentaires.

Voetbal op TV zenders vandaag

Voetbalvandaag.nl presenteert jou de beste en meest gebruiksvriendelijke online voetbalgids van Nederland. Het overzicht van het voetbal op tv vandaag komt tot stand doordat wij voor jou de volledige programmering op 24 tv zenders bekijken.

Het gaat hierbij uitsluitend om televisiekanalen die voor iedereen in Nederland te ontvangen zijn. Voor de voetbalpakketten ESPN en ook Viaplay, kunnen tv providers een optioneel abonnement tegen extra kosten aanbieden.

Heb jij nog geen gratis ESPN Compleet? Bekijk dan onze exclusieve ESPN aanbiedingen, die jouw gegarandeerd de beste prijs / kwaliteit verhouding geven voor jouw gewenste voetbal pakket.

Benieuwd naar de Viaplay prijs? Het zal je misschien verbazen voor welke tarieven Viaplay in Nederland wordt aangeboden.Meer voetbal op tv

Ben je een fervent voetbalkijker en wil je behalve het voetbal op tv vandaag weten wat er bijvoorbeeld voor voetbal morgen op het tv programma staat? Onze tv gids biedt alle mogelijkheden die je nodig hebt om uit te vinden welke voetbalwedstrijden en programma's worden uitgezonden. Voor alle programma's, wedstrijden en samenvattingen voor de aankomende week, bezoek je onze gids met voetbal op tv inclusief alle aanvangstijden en zenders.Meest gestelde vragen

Is er voetbal op tv vandaag?

In de tv gids zie jij meteen of er vandaag voetbal op tv is. Als er geen live wedstrijden worden uitgezonden, zijn er altijd alternatieve voetbalprogramma's beschikbaar.

Is er vandaag voetbal op tv vanavond?

Wanneer er vandaag Europees voetbal zoals de Champions League, Europa League of Conference League wordt uitgezonden, is dat standaard in de avond. Het grootste toernooi op dinsdag en woensdag, de Europa League en Conference League op donderdag. Kijk hier voor al het voetbal vanavond op tv.

Hoe laat is er vandaag voetbal op tv?

De tijden die je ziet staan, tonen hoe laat jij vandaag voetbal op tv kunt kijken. Sorteren geschiedt op chronologische volgorde van vroeg naar later

Hoe laat Nederlands Elftal vandaag op tv?

Wanneer het Nederlands Elftal vandaag moet voetballen staat dit aangegeven in de tv gids van vandaag. Tevens zul je bij het laatste voetbalnieuws ook veel Oranje actualiteiten vinden en voorbeschouwingen, waarbij we altijd de juiste tv kanalen zullen vermelden.

Is er Eredivisie voetbal vandaag op TV?

Wedstrijden uit de Eredivisie worden normaliter uitgezonden op vrijdag, zaterdag en zondag. Af en toe wordt er een midweekse speelronde afgewerkt. De Eredivisie vrouwen worden zondagmiddag op ESPN uitgezonden. De Keuken kampioen Divisie wordt op vrijdag en maandag uitgezonden. Ook uit de Eerste Divisie kunnen echter sporadisch duels op andere dagen plaatsvinden.

Is er Buitenlands voetbal op televisie vandaag?

Wanneer er vandaag wedstrijden zijn in de Champions League, Europa League, Conference League of bijvoorbeeld de Premier League, La liga of Ligue 1 dan vind je deze in het tv-overzicht op deze pagina.

Waar kan ik Ajax in de Champions League kijken vandaag?

Champions league wedstrijden van Ajax worden standaard uitgezonden op RTL7 en wanneer je over een abonnement van ESPN beschikt, kun je de wedstrijden op een van hun kanalen ook kijken.