Livestream Eredivisie

Livestream Eredivisie betreft een rechtstreekse live-uitzending op internet van de Eredivisie, de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie. In de tv gids van Voetbal Vandaag krijg je middels een handig overzicht inzage in voetbalwedstrijden die vandaag, morgen en de rest van de week worden gespeeld. Je kunt een filter toepassen op basis van competities en aanvangstijdstip.

{{ title }}

Tijd
Wedstrijd

Waar kun je terecht voor een Livestream Eredivisie

Live voetbal uit de Nederlandse Eredivisie is exclusief te zien op betaalzender ESPN (Entertainment and Sports Programming Network) dat voorheen bekend stond als FOX Sports en daarvoor als Eredivisie Live.

ESPN heeft de uitzendrechten voor de Eredivisie in handen tot minimaal 2025 en mag dus als enige een livestream Eredivisie uitzenden.

De eredivisie is naast middels digitale televisie eveneens te bekijken op je computer, tablet en smartphone.

Dit werkt aan de hand van een mobiele applicatie, genaamd ESPN Watch. Apple-gebruikers kunnen voor een download terecht in de App Store. Voor mensen die een Android-toestel hebben is dat de Google Play Store.

Het actuele overzicht met wedstrijden op Voetbal Vandaag wijst je op het aankomende programma en toont je ook direct de live uitslagen. Aan de hand van een filteroptie kun je zoeken op competitie en aanvangstijdstip.

Zodra je de filter-resultaten voor ogen hebt, zie je in een blok aan de rechterkant de aangewezen zender waar een livestream Eredivisie  te bekijken is.

Het is belangrijk om te weten dat Voetbal Vandaag zelf dus geen livestreams verzorgt.

bet365 gratis livestreams

Live voetbal streamen bij de grootste en beste bookmaker van de wereld kan nu ook in Nederland. Bij Bet365 kijk je gratis naar livewedstrijden.
1. Registreer
Open een account met een geldig e-mailadres. Activeer je account
2. Stort
Maak een minimun deposit
3. Start
Log-in, klik op de video en start direct met kijken
Maak nu een account aan bij bet365, doe een storting en kijk live voetbal
Speel bewust 18+

Waarom je een illegale livestream beter kunt mijden

Op het internet circuleren veel gratis livestreams. Dat roept de vraag op wat het nut is van het betalen voor een livestream. Daarvoor zijn echter een aantal zeer goede redenen aan te dragen.

Dat begint met het feit dat het bekijken van een livestream Eredivisie die wordt verzorgt door een derde partij die daar geen rechten alsmede toestemming voor heeft, illegaal is. Je schendt dus eigenlijk auteursrechten en dat is strafbaar.

Daarnaast komen gratis livestreams geregeld met technische mankementen. Denk bijvoorbeeld aan haperend of blokkerig beeld, het niet gelijk lopen van beeld en geluid en een commentator die een vreemde taal spreekt. Om nog maar te zwijgen over hinderlijke reclames, pop-ups en ander soort advertentiemateriaal.

De voordelen van een Livestream Eredivisie

Kwaliteit gaat hand in hand met een prijskaartje. Dat is net als bij tal van andere zaken in het leven ook bij een Livestream Eredivisie het geval. Het komt er dus op neer dat wanneer je kiest voor een kwalitatief hoge Livestream Eredivisie, je daar een investering voor moet doen.

Die investering betaalt zich eerlijk gezegd wel uit. Je krijgt er namelijk veel voor terug. Naast een livestream van alle Eredivisie-wedstrijden heb je bij een abonnement ook toegang tot duels in de Eredivisie Vrouwen, livestreams Keuken Kampioen Divisie, alle wedstrijden in de KNVB Beker en de start van het nieuwe voetbal seizoen met de Johan Cruijff Schaal. Als bonus zijn er naast livestreams een hoop voetbalprogramma's op de zender te zien.

Waar en op welke manier koop je een ESPN-abonnement

Een livestream Eredivisie van ESPN brengt dus kosten met zich mee. Dat kan in de vorm van een losse wedstrijd, dagpas of een maandelijks abonnement. Onderstaand vind je uitleg over wat deze drie mogelijkheden inhouden.

Losse wedstrijd

Bij een losse wedstrijd betaal je voor één wedstrijd een prijs die afhankelijk is van wat je tv-provider hiervoor berekent. De prijs is, zeker in vergelijking met een maandelijks abonnement, echter aan de zeer hoge kant.Een losse wedstrijd, bijvoorbeeld een livestream Feyenoord, vereist geen contractuele overeenkomst. Speerpunt is echter dat dit niet online te bestellen is. Je dient dus in ieder geval digitale televisie te hebben.

Dagpas

Met de aankoop van een dagpas heb je vanaf 08.00 uur tot 20.00 uur 24 uur toegang tot de kanalen van ESPN Eredivisie, of ESPN International. Het verschil tussen de prijs van een losse wedstrijd en een dagpas is minimaal, maar nog steeds vrij duur in vergelijking met een maandelijks abonnement.Ook een dagpas is niet online te bestellen. Dit kan alleen via digitale televisie.

Maand abonnement

Een maandelijks abonnement is veruit de meest goedkope optie. Hiermee kun je de gehele maand zoveel Livestream Eredivisie kijken als je wil. Vertaal je de maandprijs naar een prijs per dag, dan kom je uit op een bedrag ruim onder een euro.Je tv provider biedt qua abonnementen drie opties aan: ESPN Eredivisie, ESPN International, een combinatiepakket met beide zenders of een van twee losse pakketten aangevuld door Ziggo Sport (Totaal).Voor exacte prijzen kun je te allen tijde terecht bij je tv provider.

Livestream Eredivisie gemist? Terugkijken is mogelijk tot wel zeven dagen

Het kan voorkomen dat je wel eens een Livestream Eredivisie mist, er is namelijk een groot aanbod. Als gevolg daarvan wil je deze misschien terugkijken. Alle tv-providers, uitzonderingen daargelaten, beschikken tegenwoordig over een zogeheten terugkijkfunctie op televisie, tablet en smartphone. Hier komt echter een ‘maar’ om de hoek kijken...

Het terugkijken van een Livestream Eredivisie is alleen mogelijk wanneer er een ‘replay’-icoon achter het programma staat. Is dat niet het geval, dan kun je het ESPN Programma niet terugkijken.