Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport is een voetbalpakket waarmee je exclusief toegang hebt tot 6 kanalen. Hierop worden live internationale topwedstrijden uit de beste competities uit Europa uitgezonden. Ook kijk jij naar het bekende voetbalprogramma's zoals Rondo. Op deze pagina vind jij de top 10 aanbiedingen voor Ziggo Sport bij tv providers. Als jij vandaag besluit tot overstappen, profiteer jij van nog veel meer voordelen.

Voetbalvandaag.nl

Minder betalen voor TV en Internet?


Veel Nederlanders betalen teveel voor (voetbal op) tv en internet, terwijl dat nergens voor nodig is. Overstappen kost geen enkele moeite! Doe de gratis postcodecheck!

Opzeggen en overstappen regelt je nieuwe provider.

Vind hier uw ideale internet en tv abonnement. Nu met minimaal € 10,- cashback


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


Top 10 aanbiedingen Ziggo Sport abonnement

De Ziggo Sport tv gids biedt elke dag een verrassend vol programma. Er is altijd wel een Ziggo Sport Totaal zender waarop jij live voetbalwedstrijden of bijvoorbeeld hoogtepunten uit de beste voetbalcompetities van Europa kunt kijken. Op dagen waarop er geen live voetbal wordt uitgezonden, kun jij terecht voor een spectaculaire Ziggo Sport docu. Bekijk hieronder direct het overzicht met de meest actuele aanbiedingen, aarzel niet langer en profiteer er direct van.

1: Ziggo Sport kijken bij Ziggo

Klanten van Ziggo krijgen bij elk tv abonnement de zender Ziggo Sport gratis. Deze zender is exclusief voor abonnees van deze provider. Upgraden naar Ziggo Sport Totaal kan voor maar €14,95 per maand, tenzij jij besluit om vandaag over te stappen. Bij elk willekeurig Alles in 1 abonnement krijg jij via Voetbal Vandaag een speciaal welkomstcadeau. Het enige dat jij hoeft te doen bij het regelen van jouw overstap, is aanvinken dat je Ziggo Sport Totaal gratis wilt voor een periode van 12 maanden.

€ 17,95 PER MAAND

2: Ziggo Sport kijken bij T-Mobile

Bij T-Mobile ligt het tarief voor een Ziggo Sport abonnement op €15,00 per maand. Als jij nu overstapt naar een Alles in 1 pakket bij T-Mobile, kijk jij dankzij Voetbal Vandaag de eerste maand voor maar €7,50.

EERSTE MAAND €7,50

3: Ziggo Sport kijken bij Youfone

Bij Youfone sluit je Ziggo Sport Totaal aan voor maar €13,50 per maand.

VOOR MAAR €13,50 PER MAAND

4: Ziggo Sport kijken bij Online.nl

Online.nl heeft een scherp geprijsde aanbieding voor Ziggo Sport. ESPN is er volledig gratis en Ziggo Sport Totaal is tijdelijk te verkrijgen voor slechts €13,95 per maand.

NU VOOR €13,95 PER MAAND

5: Ziggo Sport kijken bij Freedom

Iedereen die nu overstapt naar een Freedom alles-in-1 pakket en daar Ziggo Sport Totaal bij afsluit, betaalt daarvoor slechts €13,95 per maand.

VOOR €13,95 PER MAAND

6: Ziggo Sport kijken bij Caiway

Klanten van Caiway kunnen Ziggo Sport kijken voor een bedrag van €14,95 per maand. Dat is minder dan €0,50 per dag, voor 6 exclusieve kanalen met het beste internationale voetbal.

VOOR €14,95 PER MAAND

7: Ziggo Sport kijken bij KPN

Als jij klant bent bij KPN, activeer je Ziggo Sport voor een laag tarief van slechts €14,99 per maand.

VOOR €14,99 PER MAAND

8: Ziggo Sport kijken bij XS4ALL

Ook XS4ALL biedt klanten de mogelijkheid om live mee te genieten van al het live voetbal op 6 verschillende zenders. Voor €14,99 per maand profiteer jij direct.

VOOR €14,99 PER MAAND

9: Ziggo Sport kijken bij Budget Alles-in-1

Mensen die kwaliteit willen voor een zo laag mogelijke prijs, stappen vandaag nog over naar Budget Alles-in-1. Activeer bij jouw overstap Ziggo Sport voor een maandelijks tarief van €14,99.

VOOR €14,99 PER MAAND

10: Ziggo Sport kijken bij DELTA

Klanten van Delta betalen maandelijks €15,00 voor Ziggo Sport. Hierbij kun jij iedere maand zelf bepalen of je het tv abonnement door wilt laten lopen.

VOOR € 15,- PER MAAND

Ziggo Sport tv gids

Er is vrijwel dagelijks voetbal op tv. Wanneer er even geen live wedstrijden op het programma staan, heb jij tijd om te genieten van bijvoorbeeld talkshows en voetbal documentaires. Voetbal Vandaag geeft een weergave de Ziggo Sport tv gids. Bekijk direct welk internationaal clubvoetbal en landenvoetbal jij live kunt volgen, verspreid over 6 kanalen.

 • Champions League
 • Copa del Rey
 • Croky Cup
 • FA Cup
 • Jupiler League Pro
 • La Liga
 • League Cup / Carabao Cup
 • Ligue 1
 • Nations League
 • Premiership
 • Premier League
 • Primeira Liga
 • Serie A
 • WK-kwalificatie

* Ziggo heeft bekend gemaakt dat de rechten van verschillende competities in 2022 overgaan naar Viaplay. Bekijk hier de Viaplay Nederland kosten.

Naast live voetbal kijk je met Ziggo Sport ook naar interessante talkshows en voetbal documentaires. Het bekende Rondo wordt gehost door niemand minder dan Jack van Gelder. Als analisten kun je rekenen op grote namen zoals Ruud Gullit, Marco van Basten en Youri Mulder. Ziggo Sport Docu (voorheen Ziggo Sport Extra 1) is de zesde zender van het voetbalpakket. Hier worden dagelijks exclusieve voetbaldocumentaires op uitgezonden.

Ziggo GO

Met Ziggo GO kijk jij als Ziggo klant naar de beste voetbalwedstrijden live via jouw laptop, tablet en/of smartphone. Via een laptop kijk je via je browser. Je logt in op je mijn Ziggo account en kunt direct beginnen met kijken. Op een tablet en smartphone dien je de Ziggo GO applicatie te downloaden. Deze is beschikbaar voor zowel Android als iOS toestellen.

Ziggo Sport Totaal GO

Ziggo Sport Totaal GO is een digitaal platform. Hiermee kijk jij via web tv in je browser en een speciale mobiele applicatie naar de zes kanalen van Ziggo Sport. Zowel Ziggo klanten zelf, als abonnees van andere tv providers kunnen gebruikmaken van Ziggo Sport Totaal GO. De enige voorwaarde is dat jij een abonnement op Ziggo Sport hebt. De provider biedt sinds kort ook een derde mogelijkheid aan. Voor een tarief van €9,99 kun jij een speciaal abonnement nemen op Ziggo Sport Totaal GO. Daarmee kun je dus niet naar de zenders op tv kijken.


Ziggo Pay Per View

Speciaal voor iedereen die nog geen Ziggo Sport abonnement heeft en ook geen klant is bij deze provider, is er goed nieuws. Met Ziggo Pay Per View heb jij de mogelijkheid om een live voetbalwedstrijd uit La Liga, de Serie A of de UEFA Champions League te bestellen.

Je betaalt eenmalig €3,99 en kunt vervolgens kijken via een pc, laptop, tablet of smartphone. Voor voetballiefhebbers is dit een aantrekkelijke service. Desondanks is overstappen naar een Ziggo Alles in 1 pakket financieel gezien veel verstandiger. Via Voetbal Vandaag krijg jij dan een jaar lang gratis Ziggo Sport Totaal en kun je alle live voetbalwedstrijden kijken die jij wilt.

Overzicht van TV providers die Ziggo sport aanbieden

Meest gestelde vragen


Wat is Ziggo Sport?

Ziggo Sport is een gratis voetbalzender voor alle klanten van de gelijknamige tv provider. In het voetbalpakket Ziggo Sport Totaal, is dit kanaal 1 van de 6 tv zenders

Op welk kanaal zit Ziggo Sport?

Voor klanten van de provider zit Ziggo Sport op kanaal 14. Ben jij elders klant? Dan is het een aanrader om het zenderoverzicht van je tv provider te bekijken

Wat kost Ziggo Sport?

Deze zender is voor klanten van Ziggo volledig gratis! Regel daarom vandaag jouw overstap en profiteer hier direct van. Als jij namelijk klant bent bij een andere provider, heb jij alleen toegang tot dit kanaal in combinatie met een abonnement op Ziggo Sport Totaal

Hoe kan je gratis Ziggo Sport kijken?

Door direct een Alles in 1 abonnement af te sluiten bij Ziggo via Voetbal Vandaag

Welke wedstrijd zendt Ziggo Sport uit?

Kijk in onze voetbal tvgids van vandaag voor de actuele televisieprogrammering van vandaag. Jij ziet hoe laat Ziggo Sport live voetbal uitzendt, inclusief om welke duels het gaat

Wat zit er in Ziggo Sport?

In het tv pakket zitten 6 zenders. Hierop worden live voetbalwedstrijden uit exact 14 Europese competities uitgezonden. Je kijkt eveneens naar programma's als Rondo en mooie voetbal documentaires.