Viaplay abonnement Nederland

Viaplay, een nieuwe streamingdienst in Nederland, biedt een indrukwekkend aanbod van sportuitzendingen, waaronder Bundesliga en Premier League voetbal, Formule 1 races, darts, MMA, snooker en pool. Viaplay zal ook de beste series en Hollywoodfilms aanbieden. De dienst zal vanaf 1 maart in Nederland beschikbaar zijn. Benieuwd wat Viaplay kost? Hoe komt jij aan een Viaplay abonnement? Hoe werkt Viaplay? Deze pagina heeft alle antwoorden!

Voetbalvandaag.nl
aanmeld scherm viaplay
Viaplay aanbieding

Wat gaat Viaplay Nederland kosten per maand


De belangrijkste vraag voor elke Nederlander, 'wat kost Viaplay'?...

Dat Viaplay naar Nederland komt zal je niet zijn ontgaan. De Nordic Entertainment Group, het bedrijf achter Nent Viaplay is al maanden bezig met hun campanges om de Nederlandse markt te veroveren. En dat doen ze op spectaculaire wijze door de licenties te kopen van het beste wat sport te bieden heeft.

Er hangt natuurlijk een prijskaartje aan de rechten van de Formule 1 en Premier League. Maar hoe vertaald dat zich in het Viaplay prijs voor Nederlanders?

Klik hier om je aan te melden voor Viaplay en betaal voor de rest van 2022 slechts € 99,-.

De kosten Viaplay Nederland zijn voor de komende 10 maanden dus slechts € 9,90 per maand. Deze aanbieding loopt tot 28 februari.

Een Viaplay abonnement afsluiten hoe werkt dat


Het afsluiten van een Viaplay Nederland abonnement doe je in een paar simpele stappen:

  1. Ga naar Viaplay Nederland
  2. Selecteer "Meld je nu aan" button
  3. Kies je land en bevestig
  4. Vul je emailadres in en kies een wachtwoord
  5. Geef de algemene voorwaarden akkoord
  6. Kies iDeal of creditcard, betaal € 99,- en ontvang een bevestiging in je email.

account aanmaken en betalen bij viaplay

Je Viaplay abonnement kijk jij vanaf 1maart! Het activeren doe je dan ook vanaf die datum. Hoe het activeren van het abonnement werkt leggen we voor je uit.


Viaplay Nederland app activeren

Voordat je een abonnement Viaplay kunt gebruiken dat je bij een partner site als Voetbal Vandaag gekocht hebt, moet het geactiveerd worden. Let op dat de activering pas mogelijk is vanaf 1 maart. Informatie over hoe je je pakket kunt activeren vind je op de website van je tv-provider en bij de viaplay klantenservice.

De dienst is beschikbaar vanaf 1 maart en de Viaplay app kan gedownload worden voor de meeste Smart TV, mobiele toestellen met Android en iOS, en ook voor desktop browsers. Je kunt je nu registreren op viaplay.com/nl om een jaarlidmaatschap te krijgen voor 99€ of later na de release van de dienst op 1 maart. Om de dienst te gebruiken heb je wel een account nodig.

Bundesliga en Premier League kijken bij Viaplay


Nu Viaplay eigenaar is van de rechten Bundesliga en Premier League kan je al het voetbal van deze topcompetities op tv kijken. Wedstrijden van Bayern Munchen en Dortmund live kijken is geen probleem meer met Viaplay.

De toppers uit de Engelse Premier League zie je vanaf augustus bij je abonnement Viaplay sport. Zodra het seizoen 2022/2023 van start hoef je geen duels van Manchester City of Liverpool te missen.

premier league kijken bij Viaplay
premier league kijken bij Viaplay

Voor een Viaplay account betaal je € 99 voor 10 maanden dienst. Dat betekent dat je momenteel minder dan € 10 per maand betaalt om live voetbal op tv te zien.

Wil jij F1 kijken 2022 Viaplay Formule 1 vanaf maart


Viaplay zendt niet alleen voetbal uit, maar ook Formule 1. Een Viaplay F1 abonnement geeft je toegang tot alle races van het Formule 1 seizoen 2022. De eerste race is op 20 maart in Shakhir, Bahrein.

Je kunt ze live zien of later een opname bekijken wanneer het je uitkomt. Met F1 Viaplay account heb je ook toegang tot documentaires en interviews met coureurs, teambazen en deskundigen uit de wereld van F1.

Kosten Viaplay F1 zijn inclusief alle andere sporten, de beste series en Hollywood films. Je betaald niets extra voor Viaplay formule 1 en kunt het volledige seizoen 2022 kijken van 1 maart tot 1 januari voor slecht € 99.

De Formule 1 uitzending is te bekijken via de app van Viaplay, maar ook via een browser. Zo kun je alle Formule 1 races live op je telefoon, tablet, computer of Smart-TV bekijken.

max verstappen live te volgen met viaplay f1

Viaplay commentatoren en presentatoren F1

Vele jaren is de allerhoogste klasse in de racesport uitgezonden op Ziggo Sport. Olav Mol en Pitreporter Jack Plooij zijn de bekendste stemmen tijdens de F1 races met Max Verstappen. Ze zullen helaas niet meer aanwezig zijn in 2022 als Viaplay de uitzendrechten van de Formule 1 overneemt. Ook oud Formule 1 coureur Robert Doornbos zien we niet meer terug tijdens het raceweekend, althans niet bij Viaplay.

Zijn dan alle vertrouwde gezichten verdwenen? Nee hoor, niet getreurd. Viaplay presentatoren Amber Brantsen en Alexander Bastin nemen het stokje over en Tom Coronel en Guido van de Garde zijn de vertrouwde gezichten die aanschuiven bij de uitzendingen op Viaplay. Bij Viaplay kijk je ook naar Jos Verstappen die aanschuift als viaplay commentator.

Met een Viaplay abonnement kijk jij de beste films en series


Viaplay kijk je niet alleen topsport ook de beste internationale films en series zie je bij Viaplay zelf. Ongeacht jouw tv abonnement kan je Viaplay kijken. De videostreamingdienst is aanbieder van Hollywood films uit alle grote studio's. Kijk je graag films? Dan kan je nu Viaplay bestellen en kijk je via viaplay de beste films en series.

Vanaf 1 maart is Viaplay beschikbaar en stream je eenvoudig films via google Chromecast, Apple tv of een Android tv internationale films en series.

Voor een heel jaar Viaplay betaal je nu € 99. De aanbieding geldt tot 28 februari. Viaplay is maandelijks opzegbaar, je loopt dus geen enkel risico.

Problemen met het Viaplay abonnement afsluiten

Als je vragen hebt over de dienst, raden we je aan contact op te nemen met de klantenservice via het FAQ gedeelte van Viaplay's website. Kies "contact" in de menubalk en dan "ondersteuning".Meest gestelde vragen

Wat kost viaplay?

Je kan je aanmelden als klant met het volgende pakket:

Viaplay (Films, series en sport) – vanaf 1 Maart

Momenteel biedt Viaplay alleen een volledig jaar voor € 99 aan. Na het eerste jaar zal het abonnement als een maandelijks abonnement doorlopen. Deze aanbieding verloopt op 28 Februari en is alleen via viaplay.com/nl beschikbaar.

Annuleer wanneer je wilt in Mijn Account. Het account is maandelijks opzegbaar.

Wat kost viaplay per maand?

Je kan je aanmelden als klant met het volgende pakket:

Viaplay (Films, series en sport) – vanaf 1 Maart

Deze aanbieding verloopt op 28 Februari en is alleen via viaplay.com/nl beschikbaar en kost 99, per maand is dat omgerekend € 9,90

Hoe werkt viaplay?

Met de Viaplay app kijk je vanaf 1 maart Sport, films en series. De app kan worden gedownload op de meeste Smart TV, mobiele toestellen met Android en iOS, en via de meeste browsers. Je kunt nu meteen een account aanmaken op viaplay.com/nl, met vanaf 1 maart een jaarabonnement voor 99€. Wanneer komt viaplay naar Nederland?

Wat is Viaplay en wat kan ik kijken?

Viaplay is een online streaming service die live sporten, Viaplay Originals, Hollywood films en series en kinderprogramma’s aanbiedt.

Je kijkt naar sporten zoals Formule 1, Bundesliga, Premier League*, PDC Darts, vrouwen voetbal vanItalië Serie A en Zweden Damallsvenskan, Matchroom snooker en pool, KSW MMA.

* Vanaf augustus 2022