Freedom

De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


Freedom vergelijken voor extra klantvoordeel

Selecteer welke abonnementen en leverancier u nu heeft en zie direct uw extra klantvoordeel voor oversluiten via Voetbal Vandaag


Freedom aanbiedingen vergelijken, direct overstappen op Voetbal Vandaag en gratis alle alle ESPN zenders ontvangen. Freedom is een onafhankelijke internetprovider die voortborduurt op de idealen dat internet voor iedereen vrij, open en toegankelijk moet zijn. Bij Freedom kijk je live voetbal met een scherp geprijsd Alles-in-1 pakket, waarbij het zenderpakket ESPN Compleet gratis is inbegrepen.

Vandaag voetbal kijken via Freedom

Freedom interactieve televisie verloopt via Canal Digitaal en daardoor profiteer jij direct van gratis ESPN Compleet. Dat betekent thuis voetbal kijken in hoogwaardige kwaliteit, terwijl je met de superieure applicatie in de gehele Europese Unie voetbalwedstrijden kunt streamen. Met jouw Freedom abonnement bepaal jij dus zelf op welk apparaat jij vandaag voetbal kijkt.

Freedom voetbalzenders

Bij het afsluiten van een Freedom Alles-in-1 pakket, heb jij de keuze tussen 2 verschillende tv-pakketten. Dit zijn Basis HD en Entertainment HD. De verschillen tussen beide bundels zijn het aantal zenders, 80+ om 110+ en natuurlijk de maandprijs. Waar geen onderscheid in wordt gemaakt, is gratis ESPN Compleet.Op deze vier voetbalzenders kijk je Eredivisie wedstrijden, Keuken Kampioen Divisie voetbal en natuurlijk de KNVB Beker live. Ook kun je het nodige buitenlandse voetbal kijken met onder andere de Bundesliga en de UEFA Champions League.

Ben jij een voetballiefhebber die ook graag kijkt naar Premier League voetbal, Spaans voetbal en de beste voetbaldocumentaires? Activeer bij jouw bestelling dan het Premium-pakket Ziggo Sport Totaal. Via de speciale Voetbal Vandaag actie betaal jij hier tijdelijk slechts €13,95 per maand voor.

Kies nu voor minimaal het Basis HD pakket en kijk voetbal live op een groot aantal tv zenders. Zoals de naam van het pakket reeds uitwijst, wordt het aanbod uitgezonden in High Definition kwaliteit. Freedom biedt jou de beste mogelijkheden voor voetbal op tv, samenvattingen en voetbalprogramma’s.

Exclusieve aanbiedingen voor Freedom bij Voetbal Vandaag

Voetbal Vandaag selecteert voor jou Freedom abonnementen met de voornaamste pakketinhoud, tegen de meest scherpe tarieven. Vergelijk daarom meteen de beste aanbiedingen op je adres en stel je pakket samen op basis van wat jij belangrijk vindt!

Vijf voordelen Freedom

  • Gratis ESPN Compleet in HD kwaliteit bij ieder tv-pakket
  • Gratis 100 uur aan voetbalwedstrijden, voetbalprogramma’s en voetbal documentaires opnemen
  • Tijdelijk de eerste 3 maanden korting op je abonnementskosten via Voetbal Vandaag
  • Door de Consumentenbond onderscheiden als Beste Alles-in-1 Provider in april 2021
  • Freedom Internet strijdt voor internetvrijheid, privacy, databescherming en veiligheid

Overstappen

Met jouw Budget Alles-in-1 abonnement overstappen naar Freedom Internet is een toekomstgerichte keuze, die je huishouden alleen maar voordelen oplevert. Bekijk jouw resterende contractduur bij jouw huidige provider en maak direct gebruik van de gratis overstapservice. Tussen het af- en aansluiten hoef jij geen dag zonder internet en interactieve televisie door te brengen.


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.Over Freedom

Freedom is opgericht in 2019 en is daarmee een jonge, maar naar eigen zeggen de meest bewuste internetprovider van Nederland. Het bedrijf komt voort uit de opheffing van XS4ALL, tot 1 maart 2020 een zelfstandige dochteronderneming van KPN. Uit onvrede hierover, volgt er een petitie en uiteindelijk dus de oprichting van een nieuwe ISP (Internet Service Provider).

Freedom Internet borduurt verder op de oude idealen van XS4ALL: vrij, open en toegankelijk internet voor iedereen. Hierbij zijn veiligheid, privacy en natuurlijk kwaliteit essentieel. Bovendien draait het bij Freedom niet om aandeelhouderswaarde, maar om klantvriendelijkheid. Het bedrijf is ondergebracht in een zelfstandige bv. De aandelen zijn in handen van de Stichting Appeltaart.

Freedom interactieve televisie

Interactieve televisie van Freedom kan alleen worden afgenomen in combinatie met DSL of glasvezel internet. Binnen de 2 beschikbare televisie pakketten Basis HD en Entertainment HD kijk jij natuurlijk naar live televisie en maak jij daarnaast gebruik van de volgende interactieve functies.

Live TV pauzeren

Met live tv pauzeren zet je live voetbal of een ander programma op pauze, om verder te kijken op het moment dat jou het best uitkomt

Begin Gemist

Met de functie begin gemist laat jij programma’s die reeds zijn begonnen, gewoon vanaf het begin van de uitzending starten

TV Gemist

Freedom TV Gemist geeft jou de mogelijkheid om beschikbare tv-programma's terug te kijken met een maximum van zeven dagen

Opnemen in de cloud

Het is mogelijk op tot maximaal 100 uur aan televisieprogramma’s te bewaren in de cloud. Helemaal gratis.

Aanbod TV providers vergelijken

Met alle voordelen die Freedom biedt, is de keuze tot overstappen naar een Alles-in-1 abonnement snel gemaakt. Ben je er toch nog niet helemaal over uit en denk jij dat het de afweging waard tot het vergelijken van providers? Overweeg het bekijken van bijvoorbeeld KPN voetbal abonnementen.

Contactgegevens Freedom

Voor vragen over je huidige Freedom abonnement of een lopende bestelling kun je contact opnemen via onderstaande gegevens.

Telefonische klantenservice

088-0115666 (gratis), bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur

E-mail

[email protected] en [email protected]

Postadres

tt. Melissaweg 23-25

1033 SP

Amsterdam

Voetbalvandaag.nl

Meest gestelde vragen


Wat is Freedom NL?

Freedom is een onafhankelijke serviceprovider waar je een Alles-in-1 pakket kunt afnemen met de diensten interactieve televisie, internet en vast bellen

Heeft Freedom een app?

Interactieve televisie wordt aangeboden via Canal Digitaal. Dat betekent dat je om live tv te kijken op een mobiel apparaat, de applicatie dient te downloaden van deze aanbieder

Wat kost Freedom internet?

Kijk voor exclusieve aanbiedingen direct bovenaan deze pagina. Hier kun je natuurlijk ook verschillende abonnementen met elkaar vergelijken

Is ESPN gratis bij Freedom?

Ja! Bij elk interactief televisiepakket kijk jij helemaal gratis naar de vier zenders van ESPN Compleet

Welk netwerk gebruikt Freedom?

Freedom maakt gebruik van verschillende netwerken. Dit is voor jou ideaal, want daarmee kan er op jouw adres de hoogste internetsnelheid worden gegarandeerd

Hoeveel TV zenders heeft Freedom?

Je hebt de mogelijkheid tussen 2 tv pakketten, Basis HD (80+ kanalen) en Entertainment HD (110+ kanalen)

Kan ik bij Freedom ook Netflix kijken?

Dit is mogelijk, maar niet via de tv-ontvanger van Canal Digitaal. Hiervoor die je in te loggen met je Netflix-account op de Netflix-website.

Kan ik bij Freedom ook tv kijken in het buitenland?

Natuurlijk kan dat. Overal in de Europese Unie heb jij toegang tot je tv app. Vanwege dataverbruik, is het een aanrader om een Wi-Fi verbinding in te schakelen. Tenzij je mobiele databundel groot genoeg is.

Met hoeveel personen kan ik tegelijk televisie kijken?

Je kan tot maximaal 5 apparaten tegelijk gebruiken met dit account. Je kunt oude aanmeldingen opruimen via de instellingen in de app.