Online.nl

De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


Online.nl vergelijken voor extra klantvoordeel

Selecteer welke abonnementen en leverancier u nu heeft en zie direct uw extra klantvoordeel voor oversluiten via Voetbal Vandaag


Online.nl aanbiedingen vergelijken, direct overstappen op Voetbal Vandaag en ontvang gratis alle ESPN zenders. Online.nl is een pionier op het gebied van telecommunicatie en levert al sinds 1994 betrouwbare en betaalbare internetdiensten aan heel Nederland. Online.nl werkt met de nieuwste technologieën en biedt Alles-in-1 pakketten aan met internet, interactieve televisie en vast bellen. Dankzij een partnerschap met Canal Digitaal kijk jij live voetbal in de hoogst beschikbare resolutie.

Vandaag voetbal kijken via Online.nl

Online.nl biedt de beste mogelijkheden om voetbal op tv te kijken. Online tv kijken kan daarnaast ook via de website van Canal Digitaal. Bovendien kun je de gebruiksvriendelijke app downloaden. De tv applicatie is te installeren op 5 mobiele apparaten, terwijl je met 2 devices tegelijk naar de mooiste voetbalwedstrijden kijkt. Dat kan in Nederland, maar ook in de gehele Europese Unie.

Online.nl voetbalzenders

Uniek bij Online.nl is dat jij niets hoeft te betalen voor het voetbalpakket ESPN Compleet. Deze 4 kanalen zitten standaard inbegrepen in elk tv abonnement. Daardoor kijk je gratis naar onder andere alle wedstrijden uit de Eredvisie, de Keuken Kampioen Divisie en het TOTO KNVB Bekertoernooi. Als jij niets wilt missen live wedstrijden uit de Serie A, La Liga en vele andere competities, voeg je voor een minimaal bedrag eenvoudig Ziggo Sport toe aan jouw tv pakket.

Het tv pakket van Online.nl is zeer uitgebreid en bevat meer dan 80 zenders. Hiertussen vind je zenders van de publieke omroep zoals de NPO, waarop je live naar het Nederlands Elftal kijkt en samenvattingen van elke speelronde uit de Eredivisie.

Op commerciële zenders zoals Veronica en RTL 7 kun jij terecht voor Europees voetbal. Denk aan live wedstrijden van Ajax, PSV en Feyenoord in bijvoorbeeld de UEFA Europa League en de gloednieuwe Conference League. Met betrekking tot buitenlands voetbal zoals de FA CUP is BBC Sport jouw zender, terwijl ook Eurosport live verslag doet van voetbalcompetities over de grens.

Exclusieve aanbiedingen voor Online.nl bij Voetbal Vandaag

Online.nl is de perfecte aanbieder voor iedereen die het liefst zo min mogelijk betaalt voor hoogste kwaliteit. Als jij nu besluit om klant te worden bij dit bedrijf, krijg je via de exclusieve aanbiedingen van Voetbal Vandaag zelfs nog meer korting op alle Online abonnementen.

Vijf Voordelen Online.nl


  • Gratis ESPN Compleet bij een TV abonnement
  • Extreem scherpe Alles-in-1 tarieven
  • Solide en razendsnel internet via het netwerk van KPN
  • Kosteloos tot 100 uur aan tv programma’s opnemen
  • Gratis overstapservice en installatiegarantie

Voetbalvandaag.nl

Overstappen

Overstappen naar Online.nl via Voetbal Vandaag is de best mogelijke keuze die je kunt maken. Eens te meer vanwege de gratis overstapservice, waardoor jij geen tijd hoeft te verspillen aan het opzeggen van het contract bij je huidige provider. Online.nl regelt dit voor jou, zonder dat je ook maar een minuut zonder internet en televisie komt te zitten. Bovendien kun je jouw telefoonnummer behouden.


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.Over Online.nl

Online.nl is opgericht in 1994 onder de naam Euronet. Het was de eerste provider die internettoegang verkocht via fysieke winkels. Inmiddels is het bedrijf, tussendoor Wanadoo, Orange en T-Mobile Online genaamd, een prijsvechter met betrekking tot de levering van de thuisdiensten internet, interactieve televisie en vast bellen. Online.nl daagt de markt uit, door meer te bieden voor hetzelfde geld.

De telecomprovider is van mening dat snel internet, hoge kwaliteit interactieve televisie en goedkoop bellen voor iedereen beschikbaar moet zijn. Internet wordt geleverd via een VDSL verbinding, maar ook via de nieuwste technologieën van het razendsnelle glasvezel. Online.nl maakt hiervoor gebruik van het solide en veilige netwerk van KPN.

Interactieve televisie verloopt via het platform van partner Canal Digitaal, dat bekendstaat om het uitgebreide zenderaanbod en mogelijkheden zoals live tv pauzeren, uitzending gemist en programma’s opnemen. Bij Online.nl kies je voor een losse dienst, een combinatie van twee diensten of een Alles-in-1 pakket.

Online interactieve tv

Voetbal kijken via interactieve tv van Online.nl biedt een groot aantal voordelen. Van de meer dan 80 zenders, zijn er 56 in HD kwaliteit. Zo kijk jij op de best mogelijke wijze naar live topvoetbal. Daarbij kun je gebruikmaken van de volgende handige functies, die voetbal op tv kijken vandaag nog meer veraangenamen.

Live TV pauzeren

Met live televisie pauzeren, zet jij het beeld letterlijk stil. Je bepaalt zelf wanneer je de uitzending hervat.

Begin gemist

Ben jij net te laat om een schitterende voetbal documentaire of een voetbalprogramma zoals NOS Studio Voetbal of Rondo vanaf het begin te zien? Met begin gemist herstart je de aflevering eenvoudig

TV gemist

Zelfs als jij een complete uitzending gemist hebt, biedt Online.nl je de optie om tot maximaal 7 dagen terug te kijken.

Cloud opnemen

Bij Online.nl heb je met jouw tv abonnement heb je recht op 100 uur opnemen, zonder bijkomende kosten

Aanbod TV Providers vergelijken

Online.nl biedt het meest complete Alles-in-1 pakket voor de laagst mogelijke prijs. Twijfelaars kunnen desondanks overwegen om het aanbod van andere providers te bekijken, zoals bijvoorbeeld T-Mobile. Behalve T-Mobile biedt ook het bedrijf Youfone een interessant pakket met Ziggo Sport en ESPN.

Contactgegevens Online.nl

Telefonische klantenservice

088-0038500 (Normaal/lokaal tarief)

Telefonisch maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur

De online.nl klantenservice is bereikbaar:

  • maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur
  • zondag van 12:00 tot 19.00 uur

Postadres

Online.nl

Postbus 460

1200 AL Hilversum

Meest gestelde vragen


Wat is Online.nl?

Online.nl is een Nederlander telecomprovider waar je interactieve tv, internet en vast bellen kunt afnemen. Je stelt zelf je pakket samen, of kiest voor een Alles-in-1-pakket

Heeft Online.nl een app?

Jazeker! Het meest complete tv abonnement met meer dan 80 zenders is te bekijken via de Canal Digitaal TV App, waarvan Online.nl klanten gebruik kunnen maken

Hoe werkt TV van Online.nl?

Televisie kijken via een internetverbinding zorgt ervoor dat jij zelf de baas bent over je tv. Jij bepaalt wat, wanneer en hoe je kijkt. Met een tv en internet abonnement heb je de mogelijkheden tot live tv pauzeren, begin gemist, uitzending gemist en programma’s opnemen.

Welk netwerk gebruikt Online.nl?

Internet wordt aangeboden via het stabiele en betrouwbare netwerk van KPN

Wat kost een Online.nl tv abonnement?

Online.nl biedt verschillende diensten die je met elkaar kunt combineren voor spotgoedkope prijzen. Kijk bovenaan op deze pagina naar de mogelijkheden en profiteer van extra veel voordeel dankzij Voetbal Vandaag

Wat is de contractduur van een Online.nl abonnement?

Je bepaalt zelf of je jouw diensten laat aansluiten voor 12 maanden, of voor 24 maanden