Budget

De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


Budget alles-in-1 vergelijken voor extra klantvoordeel

Selecteer welke abonnementen en leverancier u nu heeft en zie direct uw extra klantvoordeel voor oversluiten via Voetbal Vandaag


Budget aanbiedingen vergelijken en overstappen via Voetbal Vandaag voor meer voetbal kijken en minder betalen. Vanwege de enorme populariteit en lage tarieven biedt deze prijsvechter nu ook Budget Alles-in-1 aan. Dat betekent internet, televisie en bellen via het betrouwbare en hooggewaardeerde KPN-netwerk. Met Budget interactieve televisie kijk je op tv en via alle apparaten die jij wilt, naar de mooiste voetbalwedstrijden uit binnen- en buitenland.

Vandaag voetbal kijken via Budget Thuis

Met digitale of interactieve televisie van Budget, kijk je alle voetbalwedstrijden op je (smart) televisie. Daarnaast kun je via Budget Thuis ook online voetbal op tv kijken op je computer, laptop, tablet en smartphone. Kijk in de hoogste kwaliteit online voetbal met de interactieve app (iTV) van KPN en log je in met je klantgegevens van Budget.

Live voetbal kijken met je Budget tv abonnement kan op drie mobiele apparaten tegelijk. Met je tv-ontvanger meegerekend, is het mogelijk om op 4 apparaten tegelijk te kijken. Ook op vakantie of bijvoorbeeld zakenreis kun je gewoon inloggen in de app, zodat er geen voetbalwedstrijd aan je voorbijgaat. De dekking geldt voor de gehele Europese Unie.

Budget Thuis voetbalzenders

Bij Budget kies je, afhankelijk van het aantal zenders dat je wenst, voor TV basis of TV plus. Dit kun je later aanpassen. Met beide pakketten kijk je wedstrijden van het Nederlands Elftal, maar ook naar de Nederlandse voetbalclubs in Europese toernooien zoals bijvoorbeeld de Champions League, de Europa League en de nieuwe Conference League.

Voetballiefhebbers die daarnaast ook live wedstrijden uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie willen zien, kunnen bij Budget een optioneel abonnement nemen op ESPN. Voor buitenlandse competities zoals La Liga uit Spanje en de Serie A uit Italië, is Ziggo Sport Totaal de juiste toevoeging.

Exclusieve aanbiedingen voor Budget bij Voetbal Vandaag

Met een Budget Alles-in-1 abonnement maak je deel uit van een steeds groter wordende groep klanten en bespaar je bovendien een hoop geld. Toch kun je via exclusieve aanbiedingen van Voetbal Vandaag zelfs nog voordeliger uit zijn. Wie wil dat nou niet!?

Vijf voordelen Budget Thuis


  • Televisiezender ESPN 1 gratis in het TV basispakket
  • Voetbal kijken op 4 apparaten met 1 abonnement
  • Onderscheiden als beste en goedkoopste tv provider
  • Extra financieel voordeel bij afname energie en Budget mobiel
  • Stabiel en betrouwbaar netwerk van KPN

Voetbalvandaag.nl

Overstappen

Jouw thuisdiensten oversluiten van een andere provider naar Budget is eenvoudig en snel. Dankzij de excellente gratis overstapservice van Budget, stap jij zorgeloos over en kom je geen dag zonder televisie en internet te zitten.


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


Over Budget

De naam Budget verraad de intentie van de prijsvechter: Klanten tegen een zo laag mogelijk tarief gebruik laten maken van onmisbare producten in het huishouden. Dat lukt aardig, want Budget is in 2021 door Pricewise gekroond tot de beste en de goedkoopste aanbieder van Nederland. Het bedrijf begon als de Nederlandse Energiemaatschappij met de verkoop van stroom en gas. Inmiddels is Budget ook niet meer weg te denken met betrekking tot het leveren van internet, tv en vast en mobiel bellen.

Via het betrouwbare en toekomstgerichte KPN-netwerk, is het afhankelijk van je woonadres of jij kunt profiteren van VDSL of glasvezel internet. Geniet optimaal van interactieve televisie en alle voordelen die daarbij komen kijken zoals programma gemist, live tv pauzeren en terugspoelen. Voor een minimaal bedrag kun je bovendien tot maar liefst 200 uur aan televisieprogramma’s opnemen.

Budget Thuis interactieve tv

Interactieve tv biedt bij Budget enorm veel extra mogelijkheden. Geniet van live tv, maar ook van de volgende interessante opties.

Programma gemist

Met Programma Gemist kijk je beschikbare tv programma’s tot 2 of maximaal 7 dagen terug.

Begin Gemist

Begin Gemist is ideaal wanneer je halverwege een uitzending inschakelt en toch vanaf het begin wil kijken. Bij tv programma’s die van het begin te bekijken zijn, staat een speciaal icoon.

Live TV pauzeren

Kijk televisie op je eigen tempo. Je kunt uitzendingen pauzeren en op elk gewenst moment verder kijken.

Vooruitkijken

Een spannende tv serie alvast vooruitkijken? Voor een bedrag tussen de €0,99 en €2,99 hoef je niet te wachten totdat het vervolg op televisie wordt uitgezonden.

Onbezorgd Opnemen

Met Onbezorgd Opnemen neem je tot wel 6 programma’s tegelijk op en tot maximaal 200 uur. Met deze aantrekkelijke toevoeging ben je ook niet langer gebonden aan het terugkijken van een programma binnen 7 dagen. Voor deze service ligt het tarief op €4,99 per maand.

Aanbod TV Providers vergelijken

Een Budget Alles-in-1 abonnement afsluiten via Voetbal Vandaag is een geweldige keuze die je meteen in orde kunt maken. Mocht jij desondanks toch nog twijfelen, overweeg dan het vergelijken van tv providers, zoals bijvoorbeeld de actuele aanbiedingen van KPN.

Contactgegevens Budget

Voor vragen over uw huidige Budget alles in 1 abonnement of een lopende bestelling kunt u met onderstaande gegevens contact opnemen.

Telefonische klantenservice

088-7307377 (Normaal/lokaal tarief).

Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Status van uw bestelling

Telefonisch via 088-7307377 (Normaal/lokaal tarief).

Postadres

Budget Alles-in-1

Postbus 23064

3001 KB Rotterdam

Meest gestelde vragen


Wat is Budget Thuis?

Budget Thuis is een Nederlandse provider met abonnementen voor de nutsvoorzieningen stroom en gas en telecommunicatie-diensten internet, tv en vast en mobiel bellen.

Hoe meld ik me aan voor Budget Alles-in-1?

Doe eerst de adres check op deze pagina en stel vervolgens het abonnement samen dat het best bij jouw voorkeuren past. Vul je gegevens in en bevestig je aanmelding

Hoe werkt overstappen naar Budget Alles-in-1?

Heel eenvoudig! Nadat je jouw pakket hebt geselecteerd, maak je de aanvraag compleet. Budget neemt vervolgens het papierwerk voor haar rekening, waardoor jij nergens omkijken naar hebt

Op welke apparaten kan ik tv kijken bij Budget?

Naast je (smart) televisie, computer en laptop, is het ook mogelijk om via de iTV app van KPN online tv te kijken op je tablet en smartphone

Krijg ik korting als ik producten van Budget Thuis combineer?

Als je meerdere producten afneemt, krijg je naast het lage abonnementstarief een maandelijkse korting op je factuur, die kan oplopen tot maar liefst €30,00