Youfone

De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


Youfone vergelijken voor extra klantvoordeel

Selecteer welke abonnementen en leverancier u nu heeft en zie direct uw extra klantvoordeel voor oversluiten via Voetbal Vandaag


Youfone aanbiedingen vergelijken, direct overstappen en vandaag nog live voetbal kijken. De telecomprovider staat bekend als een prijsvechter en met scherpe tarieven voor Alles-in-1 pakketten verovert het de harten van steeds meer Nederlanders. Klant worden van Youfone thuis doe je als jij graag zo min mogelijk betaalt voor snel glasvezel internet en interactieve televisie. Daardoor kijk jij voetbal in de allerbeste kwaliteit. Bovendien zit ESPN gratis bij elk tv pakket inbegrepen.

Vandaag voetbal kijken via Youfone

Met een spotgoedkoop Alles-in-1 abonnement of met een internet & TV aansluiting kijk jij direct naar live voetbalduels op televisie. Live voetbalwedstrijden, de mooiste documentaires en natuurlijk tv programma’s zoals Veronica Inside kijk je via Youfone op een (smart) tv. Het is daarnaast ook mogelijk om van je tablet en smartphone (Android en iOS) een televisie te maken, met de uitstekend beoordeelde en gebruiksvriendelijke Youfone TV App. Dat doe je thuis, door heel Nederland en in de gehele Europese Unie.Youfone voetbalzenders

Youfone biedt in totaal 3 verschillende tv pakketten genaamd Standaard, Comfort en Premium. Afhankelijk van het pakket heb je de beschikking over 46, 53 of 86 zenders. Des te meer zenders jij hebt, des te meer live voetbal je kunt kijken op tv.

In elk pakket zitten standaard de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3. Hierop kijk je live naar de programma’s Studio Voetbal en Studio Sport en naar alle wedstrijden van het Nederlands Elftal. Op SBS6, RTL7, NET5 en Veronica kun je live genieten van spannende Europese toernooien zoals de UEFA Champions League.

Ook opgenomen in elk pakket, zijn regionale tv kanalen. Hier zijn vaak voetbal gerelateerde programma’s met aandacht voor meerdere voetbalclubs uit de omgeving. Qua buitenlands voetbal, is er de zender Eurosport 1.

Iedereen met een Youfone TV abonnement kijkt gratis naar de zender ESPN 1. Hierop worden elke speelronde de beste wedstrijden uit de Eredivisie uitgezonden. Voor alle Eredivisieduels, de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en live wedstrijden uit de Duitse Bundesliga activeer je ESPN Compleet. Buitenlands voetbal zoals La Liga, Ligue 1 en de Serie A kijk je met Ziggo Sport Totaal.

Exclusieve aanbiedingen voor Youfone bij Voetbal Vandaag

Bij Voetbal Vandaag krijg jij exclusieve aanbiedingen op alle Youfone abonnementen. Wordt daarom vandaag nog klant en doe de postcodecheck om te zien welke diensten er op jouw adres beschikbaar zijn. Daarna kun je direct beginnen met het samenstellen van jouw pakket.

Vijf voordelen Youfone

  • Live voetbal kijken op een groot aantal zenders in HD kwaliteit
  • Gratis ESPN bij elk tv pakket
  • Gratis 200 uur aan voetbalwedstrijden, voetbalprogramma’s en documentaires opnemen
  • TV en internet via het stabiele en betrouwbare KPN netwerk
  • Heb jij al sim-only van Youfone? Dan krijg je nog meer korting met de aanschaf van een Alles-in-1 pakket

Voetbalvandaag.nl

Overstappen

Jouw thuisdiensten oversluiten naar Youfone is erg eenvoudig. Door gebruik te maken van de gratis overstapservice kun jij zonder zorgen overstappen. Youfone geeft de garantie dat jij geen dag zonder internet en televisie zult doorbrengen.


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.Over Youfone

Youfone bestaat sinds 2008 en richtte, zoals de naam reeds doet vermoeden, zich in eerste instantie op de mobiele telefoniemarkt. Sinds de overname van Mobicross in 2017, is het aanbod uitgebreid met thuisdiensten. Youfone heeft ‘Wat You Wil’ als motto. Daarmee toont het bedrijf aan klanten optimale service te verlenen op het gebied van internet, interactieve tv, vast bellen en mobiel bellen.

Er wordt namelijk gestreefd naar het aanbieden van de beste telecomproducten, tegen de scherpste tarieven en de meest gunstige voorwaarden. Bij Youfone stel je een pakket samen met diensten waar je echt gebruik van maakt. Het bedrijf maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk en biedt zowel DSL als glasvezel internet. Je haalt het maximale uit je televisie met een internet en tv abonnement, omdat interactieve televisie van Youfone via een internetverbinding loopt. Daardoor kun jij zorgeloos voetbal kijken, in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Youfone interactieve televisie

De combinatie glasvezel internet en interactieve televisie maakt jou volledig toekomstbestendig. In plaats van afwachten wat er op tv wordt uitgezonden, heb jij zelf de controle. Naast live tv van Youfone, maak je gebruik van de volgende handige extra interactieve functies

Live TV pauzeren

Met live tv pauzeren onderbreek je letterlijk de uitzending, om later gewoon weer verder te kijken waar je was gebleven.

Begin gemist

De naam begin gemist is allesomvattend. Schakel jij later in dan het begin van een programma? Met 1 druk op de knop begint de uitzending van voor af aan.

Programma gemist

Red jij het niet om vanavond Veronica Inside of een ander programma dat je graag wil zien te kijken? Via de interactieve tv gids heb je 7 dagen lang de tijd om gemiste uitzendingen in zijn geheel terug te kijken.

Programma opnemen

Neem je favoriete voetbalprogramma’s en zelfs volledige voetbalwedstrijden op met de mogelijkheid van programma opnemen. Je opslagcapaciteit betreft in totaal 200 uur en opnames worden standaard 90 dagen bewaard.

Aanbod TV providers vergelijken

De beste keuze die jij momenteel kunt maken, is een Alles-in-1 abonnement afsluiten bij Youfone. Mocht jij om welke reden dan ook toch twijfelen, overweeg dan de optie TV providers te vergelijken en bekijk het aanbod van de volgende providers Ziggo, Xs4all, KPN, Delta, Caiway, Canal Digitaal en de nieuwe provider Freedom.

Contactgegevens Youfone

Voor alle vragen over je Youfone abonnement of een lopende bestelling, neem je contact op via onderstaande gegevens.

Telefonische klantenservice

088-2229222 (standaard/lokaal tarief)

Telefonisch maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

De online klantenservice (chat) is bereikbaar:

  • maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 15:00 uur
  • zaterdag 10:00 tot 14:00 uur.

Postadres

Youfone klantenservice

Postbus 23441

3001 KK Rotterdam

Meest gestelde vragen


Wat is Youfone?

Youfone is een aanbieder van de telecomdiensten (interactieve) televisie, internet, vast bellen en mobiel bellen via sim-only

Van wie is Youfone?

Youfone is voor de volle 100% zelfstandig en valt dus niet onder een andere provider

Waar zit Youfone?

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Rotterdam

Hoe werkt Youfone TV?

De Youfone TV App functioneert alleen met een werkende internetverbinding (WI-FI signaal of mobiel netwerk) op tablets en smartphones. Het gebruik van de app is kosteloos voor Iedereen met een tv abonnement

Welke TV zenders heeft Youfone?

In het Standaard TV-pakket heb je toegang tot 46 zenders, Comfort bevat 53 kanalen en Premium 86. De zender ESPN 1 zit gratis in elk pakket. Optioneel kun jij de sportpakketten ESPN Compleet en Ziggo Sport Totaal toevoegen

Welk netwerk gebruikt Youfone?

Het netwerk dat gebruikt wordt is KPN Premium, dat is bekroond met de prijs voor het beste en snelste netwerk in Nederland