ESPN TV Gids

De ESPN TV gids is een online overzicht van het uitzendschema ESPN op de 4 televisiezenders die in het voetbalpakket zitten. Jij ziet direct op welke tijdstippen er voetbal gerelateerde programma’s er worden uitgezonden. In de TV gids ESPN live vind je informatie met betrekking tot voetbalwedstrijden, voetbalsamenvattingen en documentaires. Dus alles met betrekking tot voetbal op televisie. Dankzij de duidelijke TV gids ESPN Nederland op deze pagina weet jij exact hoe laat en op welke ESPN zender jij voetbal kunt kijken. We hebben een vergelijkbare tv gids van Ziggo Sport en met een overzicht van live wedstrijden en herhalingen.

{{ title }}

Tijd
Zender
TV Programma

ESPN TV gids vandaag


Voetbal Vandaag stelt de landingspagina automatisch in op de ESPN tvgids vandaag. Op basis van tijdsloten vind jij hier alle voetbalwedstrijden die op het ESPN programma staan, verdeeld over de 4 ESPN zenders. Wil jij alvast weten wat er morgen en de rest van de week wordt uitgezonden? Wijzig de datum van de ESPN programma gids naar morgen en de rest van deze week en kijk alvast vooruit.

ESPN 1 TV gids

In de ESPN 1 tv gids vind je een scala aan diversiteit. Op ESPN 1 kijk jij live voetbalwedstrijden uit de Eredivisie. Op deze zender kun jij ook genieten van bijvoorbeeld het Keuken Kampioen Divisie schakelprogramma. Daarnaast toont de ESPN 1 gids informatie over uitzendingen met betrekking tot highlights uit het TOTO KNVB Bekertoernooi.

ESPN 1 is bij sommige tv-providers opgenomen in het basispakket televisie. Naar deze zender kijken veel huishoudens geheel kosteloos. Ben jij momenteel klant bij een provider waar jij geen gratis ESPN kunt kijken? Vergelijk direct de mogelijkheden die Voetbal Vandaag voor jou heeft aangaande overstappen naar een abonnement met gratis ESPN 1.

ESPN programma overige kanalen

Ook de 3 overige zenders bieden dagelijks een boordevol programma's. In het weekend en met name in de ESPN gids zondag, zie jij in een oogopslag op welke kanalen jij live naar Eredivisie voetbal kunt kijken. Afhankelijk van hoeveel voetbalwedstrijden er tegelijkertijd starten, kan het voorkomen dat jij dus ook op ESPN 2, ESPN 3 en het vierde kanaal naar live voetbal kunt kijken. De overige ESPN programma's op deze zenders is zeer divers. Je vindt er onder meer:

 • Club TV
 • Dit was het Weekend
 • Goedemorgen Eredivisie
 • Herhalingen van volledige voetbalwedstrijden
 • Highlights uit onder andere de Eerste Divisie en de Eredivisie Vrouwen
 • Voetbalpraat
 • Voetbaldocumentaires
 • Voor- en nabeschouwingen
 • ESPN Vandaag voor dagelijks nieuws

Wil jij direct toegang tot alle ESPN zenders? Bekijk de actuele tarieven en de top 10 beste ESPN aanbiedingen van Nederlandse tv providers voor de 4 ESPN televisiekanalen.

Download de App met de ESPN TV gids

Iedere klant van ESPN krijgt toegang tot de app. Download de app op je telefoon of tablet en laat je verrassen met persoonlijke notificaties van je favoriete programma's op tv. Volg sport en nieuws programma's die worden uitgezonden op de verschillende zenders van ESPN.Meest gestelde vragen


Hoeveel zenders heeft ESPN?

ESPN Compleet bevat 4 tv zenders

Wat komt er op ESPN?

Nederlands Voetbal

 • Eredivisie
 • Vrouwen Eredivisie
 • Keuken Kampioen Divisie
 • TOTO KNVB beker.

Internationaal topvoetbal

 • UEFA Europa League
 • UEFA Conference League
 • Major League Soccer

Overige internationale sporten

NBA, NFL, MLB, NHL en WTA Tour.

Spraakmakende programma’s

De Eretribune, Goedemorgen Eredivisie, Dit Was Het Weekend en Voetbalpraat, voetbaldocumentaires en Club TV

Onze tv gids geeft jou een overzichtelijk beeld van de volledige zenderprogrammering op de 4 zenders

Welke wedstrijden op ESPN?

Op ESPN zie je wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker, Europa League, Conference League en MLS

Wat zendt ESPN vanavond uit?

In de ESPN tv gids vandaag zie jij in een oogopslag welke live voetbalwedstrijden en programma’s jij vanavond kunt kijken en op welke zender

Wat komt er vandaag op ESPN 1?

Er zijn verschillende programmas's die het nieuws verslaan. Dit nieuws is wel sport gerelateerd. Programma's zoals ESPN Vandaag en voetbalpraat houden je op de hoogte van laatste nieuws over voetbal

Wat zijn de best bekeken programma's op ESPN?

Het zal je niet verassen dat de best bekeken uitzedingen live voetbalwedstrijden zijn. Wedstrijden van Ajax en Feyenoord zijn het best bekeken van allemaal.

Geeft deze gids ook persoonlijke notificaties?

Nee, op dit moment hebben we geen persoonlijke notificaties op de website. Om persoonlijke notificaties te realiseren zouden een login noodzakelijk zijn. Download de app van ESPN wanneer jij wel graag persoonlijke notificaties wilt ontvangen.

Waar vind ik het programma met alle voetbalwedstrijden?

Wanneer je niet zozeer op zoek bent naar een tv programma maar in plaats daarvan wil weten welke wedstrijden er op het programma staan van alle belangrijke nationale en internationale competities? Bekijk dan het actuele voetbal schema