Livestream Keuken Kampioen Divisie

Livestream Keuken Kampioen Divisie betreft een rechtstreekse uitzending van een voetbalwedstrijd uit de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie, dat na de Eredivisie het op een na hoogste niveau in Nederland is. Met de filteroptie In de volledig reclame- en advertentievrije tv gids van Voetbal Vandaag kun je zoeken naar wedstrijden. die dezelfde dag, morgen en binnen een tijdsbestek van zeven dagen op het programma staan. Hierbij is het mogelijk om te selecteren op competitie en aanvangstijdstip.

{{ title }}

Tijd
Wedstrijd

Livestream Keuken Kampioen Divisie; Competitie-opzet

De Keuken Kampioen Divisie is allesbehalve saai. Voor gokkers is het zelfs enorm interessant te kijken naar een wedstrijd van de Eerste Divisie en tegelijkertijd te wedden op de teams die uitkomen in deze competitie. Dat komt eens te meer door het verrassingseffect, iedereen kan van iedereen winnen.

In totaal bestaat de eerste divisie uit 20 clubs. Vier daarvan zijn ‘beloftenteams’ van Eredivisie ploegen. Dit zijn Jong Ajax, Jong PSV, Jong AZ en Jong FC Utrecht.

Alle teams spelen een keer thuis en een keer uit tegen elkaar, waarmee het reguliere seizoen op 38 wedstrijden uitkomt. Op basis van de eindstand promoveren de nummer een en twee direct naar de Eredivisie. Er zijn echter meer teams die kans maken op promotie.

Voetbal Vandaag heeft een overzicht van alle speelrondes met het programma, livescores, uitslagen en de stand van zowel Eredivisie als  Keuken Kampioen Divisie.

Livestream Keuken Kampioen Divisie: Periodekampioen

Tijdens het seizoen wordt de Keuken Kampioen Divisie opgedeeld in vier stukken, die bestaan uit negen of tien wedstrijden. Het team dat in die periode de meeste punten verzamelt kroont zich tot ‘periodekampioen’.

Belangrijker nog is dat de periodekampioen een ticket bemachtigt dat recht geeft op deelname aan de ‘play-offs’, die gespeeld worden na afloop van de reguliere competitie...

Maar wat gebeurt er als een team twee keer periodekampioen wordt? In dat geval wordt het ticket voor de play-offs vergeven aan de nummer twee van de periodestand.

Beloftenteams kunnen weliswaar periodekampioen kunnen worden, maar zijn tegelijkertijd uitgesloten van deelname aan de play-offs. Volgens de regels mogen deze ploegen namelijk niet promoveren naar de Eredivisie.

bet365 gratis livestreams

Live voetbal streamen bij de grootste en beste bookmaker van de wereld kan nu ook in Nederland. Bij Bet365 kijk je gratis naar livewedstrijden.
1. Registreer
Open een account met een geldig e-mailadres. Activeer je account
2. Stort
Maak een minimun deposit
3. Start
Log-in, klik op de video en start direct met kijken
Maak nu een account aan bij bet365, doe een storting en kijk live voetbal
Speel bewust 18+

Kijk play-offs met een livestream Keuken Kampioen Divisie

Als gevolg van de eindklassering, maken er naast de nummers een en twee nog zes andere teams kans om het opvolgende seizoen uit te komen in de Eredivisie.

Dat zijn de vier winnaars van de periodetitels, aangevuld met de hoogst genoteerde clubs die geen periode hebben weten te winnen...

De nummer zestien uit de Eredivisie is eveneens veroordeeld tot het spelen van play-offs om handhaving veilig te stellen, al stroomt dit team pas in de tweede ronde in.

Het deelnemersveld groeit hiermee tot zeven teams. De play-offs zijn een knock-outsysteem dat bestaat uit drie ronden. Het schema:

Nummer 3 versus nummer 8 Nummer 4 versus nummer 7 Nummer 5 versus nummer 6

Na deze duels blijven er dus drie clubs over, welke allemaal te bekijken zijn via een livestream Keuken Kampioen Divisie.

Op dit moment komt de nummer zestien uit de Eredivisie er dus bij, waarmee het totaal weer groeit naar vier clubs. Dit team speelt tegen de winnaar van de wedstrijd 5 - 6. De overige twee duels vinden plaats tussen de winnaars van 3-8 en 4-7.

Na afloop van deze wedstrijden zijn er twee teams over, die in een rechtstreeks duel met elkaar gaan bepalen wie er promoveert naar de Eredivisie, of zich handhaaft. Een wedstrijd live kijken is alleen al vanwege de play-offs een garantie voor spanning en sensatie.

Kijken naar een livestream Keuken Kampioen Divisie

Competitievoetbal van het op een na hoogste niveau is retespannend en daarmee zeer de moeite waard om te aanschouwen. Nog mooier is het kijken via een livestream Keuken Kampioen Divisie. Dit is mogelijk via betaalzender ESPN, dat het stokje in januari 2021 heeft overgenomen van FOX Sports.

In de tv gids van Voetbal Vandaag zie je in een blok aan de rechterkant van de wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie het logo van ESPN staan. Daaraan kun je afleiden dat ESPN de zender is die de wedstrijd uitzending verzorgt. ESPN verzorgt natuurlijk ook de livestream Eredivisie.  

Zoals gezegd kun je een livestream Keuken Kampioen Divisie niet gratis bekijken. Je hebt de keuze tussen drie verschillende mogelijkheden.

Losse wedstrijd

Hiermee kun je slechts een duel bekijken. Wil je na het eind van de wedstrijd verder kijken, dan dien je opnieuw te betalen. Een losse wedstrijd is in vergelijking met een maandabonnement vrij prijzig.

Dagpas

De tweede optie is een dagpas, waarbij je toegang hebt tot drie kanalen van ESPN Eredivisie voor de periode van 24 uur (08.00 uur tot 20.00 uur).

Maandabonnement

Veruit de beste en meest aantrekkelijke financiële optie is een abonnement op ESPN Eredivisie. Hierbij betaal je maandelijks een bepaald bedrag en kun je dagelijks een voetbal livestream kijken. Of meerdere natuurlijk.

De prijzen van een losse wedstrijd, dagpas en ESPN-abonnement zijn afhankelijk van wat je tv-provider ervoor berekent en kunnen dus verschillen. Voor meer informatie kun je altijd terecht bij de klantenservice van je tv-provider.

Een live wedstrijd van de Eerste Divisie later terugkijken

Het kan voorkomen dat je wel eens een Livestream Keuken Kampioen mist. Alle tv-providers, uitzonderingen daargelaten, beschikken tegenwoordig over een zogeheten terugkijkfunctie op televisie, computer, tablet en smartphone.

Terugkijken van een livestream Keuken Kampioen Divisie is alleen mogelijk wanneer de stream is voorzien van een ‘replay-icoon’ achter het programma. Staat deze er niet, dan kun je de uitzending niet terugkijken.