NIEUWS

Voetbal nieuws is er in alle soorten en maten. Op deze pagina vind jij dagelijks voetbalnieuws, waarin de gekozen onderwerpen overeenkomstig zijn met de categorieën op Voetbal Vandaag. Of het nu gaat om artikelen over bijvoorbeeld voetbal op tv, unieke promoties bij bookmakers, voorbeschouwingen, voetbal voorspellingen of aanbiedingen bij tv providers. Op Voetbal Vandaag verkiezen wij kwaliteit boven kwantiteit. Dat maakt ons voetbalnieuws hoogwaardig en meer dan de moeite waard om te lezen.

Voetbal Nieuws Vandaag

België, Spanje en Kroatië in actie: 21 keer je inzet met deze wedcombo!

De eerste interlandperiode van 2023 wordt dinsdag afgesloten met een paar interessante wedstrijden. Zo ontvangt Turkije Kroatië en gaat Spanje op bezoek bij Schotland. Maar de absolute kraker is Duitsland - België. Met een combinatie van onderstaande wedtips pak je liefst 21 (!) keer je inzet bij Jack's!

28-03-2023 07:00
Jack's pakt uit: 100x je inzet als Nederland beide helften wint van Gibraltar!

Nederland hervat haar EK-kwalificatiecampagne maandag met een wedstrijd tegen dwergstaat Gibraltar. De wedstrijd wordt afgewerkt op vertrouwde bodem: De Kuip vormt namelijk het podium van dit affiche. Om de thuiskomst te vieren pakt Jack's uit met een mooie welkomstactie. Wint Nederland beide helften van Gibraltar, dan pak je 100x je inleg!

26-03-2023 20:00
Nederland ontvangt Gibraltar in De Kuip: hier zie je het live!

Nederland krijgt op de tweede speeldag van de EK-kwalificatiecampagne bezoek van Gibraltar. Lees hier waar je het duel op tv live ziet. Daarnaast heeft Jack's een mooie welkomstactie in huis waar nieuwe spelers 100x hun inzet pakken als Oranje beide helften wint!

25-03-2023 12:00
Stunt Oranje met een zege op WK-finalist Frankrijk? Pak 4.10 keer je inzet!

Bondscoach Ronald Koeman begint zijn tweede termijn als bondscoach van het Nederlands Elftal met een uitwedstrijd tegen Frankrijk. Wint Oranje het loodzware affiche tegen de verliezend WK-finalist, dan pak je 4.10 keer je inzet bij Jack's! Daarnaast heeft de bookmaker nog een fraaie welkomstactie in huis voor nieuwe spelers, die tot 100x hun inzet verdienen als Nederland scoort!

23-03-2023 18:00
Oranje-promotie Jack's: 100x je inzet als Nederland scoort tegen Frankrijk!

Nederland start haar EK-kwalificatiecampagne vrijdag met een uitwedstrijd tegen Frankrijk. Om te vieren dat het interlandvoetbal terug is van weggeweest, heeft bookmaker Jack's een mooie promotie in huis. Scoren de manschappen van Ronald Koeman, dan pak je als nieuwe speler 50 of 100x je inleg!

22-03-2023 13:00