NIEUWS

Voetbal nieuws is er in alle soorten en maten. Op deze pagina vind jij dagelijks voetbalnieuws, waarin de gekozen onderwerpen overeenkomstig zijn met de categorieën op Voetbal Vandaag. Of het nu gaat om artikelen over bijvoorbeeld voetbal op tv, unieke promoties bij bookmakers, voorbeschouwingen, voetbal voorspellingen of aanbiedingen bij tv providers. Op Voetbal Vandaag verkiezen wij kwaliteit boven kwantiteit. Dat maakt ons voetbalnieuws hoogwaardig en meer dan de moeite waard om te lezen.

Voetbal Nieuws Vandaag

Hier kijk je live naar Engeland - Senegal en Frankrijk - Polen op het WK 2022

Met Engeland - Senegal en Frankrijk - Polen staan er zondag weer twee fraaie affiches in de achtste finale van het WK 2022 op het programma. Maken Engeland en Frankrijk hun favorietenrol waar? Je leest hier op welke zender je geen minuut hoeft te missen van het WK!

04-12-2022 06:00
Zet LIVE in op Nederland - USA en krijg een €5 Free Bet!

Oranje speelt zaterdag in de achtste finale van het WK 2022 tegen de Verenigde Staten. Daarom pakt Jack's uit met een mooie actie: plaats tijdens Nederland - Amerika een live weddenschap en je ontvangt een Free Bet van €5!

03-12-2022 09:04
WK op tv: Oranje vecht voor kwartfinale-ticket tegen de VS

Het Nederlands elftal staat zaterdag in de achtste finale van het WK tegenover de Verenigde Staten. Kunnen de manschappen van Louis van Gaal een positief vervolg geven aan hun jacht op de wereldtitel? Lees hier waar je Nederland - Amerika live ziet!

02-12-2022 15:00
Brazilië en Portugal spelen laatste groepswedstrijd: kijk het hier live!

Vrijdag staan alweer de laatste groepswedstrijden van het WK 2022 op het programma. Brazilië en Portugal hebben zich al geplaatst voor de knock-outfase, maar de strijd om de overige twee tickets ligt nog volledig open. Lees hier waar je de wedstrijden live ziet!

02-12-2022 06:00
België, Duitsland en Spanje in actie op het WK: kijk het hier live!

Woensdag staan de laatste affiches in groep E en F op het programma op het WK 2022. België speelt een cruciale wedstrijd tegen Kroatië, terwijl het in de poule van Spanje en Duitsland ook nog alle kanten op kan. Lees hier waar je de wedstrijden live ziet!

01-12-2022 06:00