NIEUWS

Voetbal nieuws is er in alle soorten en maten. Op deze pagina vind jij dagelijks voetbalnieuws, waarin de gekozen onderwerpen overeenkomstig zijn met de categorieën op Voetbal Vandaag. Of het nu gaat om artikelen over bijvoorbeeld voetbal op tv, unieke promoties bij bookmakers, voorbeschouwingen, voetbal voorspellingen of aanbiedingen bij tv providers. Op Voetbal Vandaag verkiezen wij kwaliteit boven kwantiteit. Dat maakt ons voetbalnieuws hoogwaardig en meer dan de moeite waard om te lezen.

Voetbal Nieuws Vandaag

Winnen de Engelse vrouwen ruim van die van Oostenrijk op het EK vrouwen 2022? Krijg tot wel vier keer je inzet!

Woensdag gaat het EK vrouwen 2022 van start met de wedstrijd tussen gastland Engeland en Oostenrijk. The Three Lions worden gecoacht door Sarina Wiegman, de Nederlandse coach die de Oranje Leeuwinnen in 2017 nog naar de eindzege van het EK loodste. Gaat ze in 2022 hetzelfde kunstje herhalen? Dat zal deels afhangen van hoe het EK wordt begonnen voor de ogen van het Engelse publiek. Mocht Engeland met vier of meer doelpunten verschil winnen, dan ontvang je 4 keer je inzet op Bet365!

05-07-2022 15:00
Nederland outsider voor het EK Vrouwen: Mooie odd voor nieuwe titel Oranje Leeuwinnen!

Het Nederlands vrouwenelftal begint volgende week aan het EK in Engeland. Waar de Oranje Leeuwinnen vijf jaar geleden in eigen land nog de eindzege grepen, zijn er dit jaar andere teams die favoriet zijn.

01-07-2022 16:00
Value op nieuwe club van Gareth Bale in de MLS! Mooie odd van 1,71 bij bookmaker Jack's!

De kogel is door de kerk: Gareth Bale maakt een transfer van Real Madrid naar Los Angeles FC! De Welshman had een aflopende verbintenis en kiest dus voor de MLS. Bij LA FC is men uiteraard verheugd, maar de focus moet echter gewoon op de competitie: FC Dallas komt namelijk op bezoek.

29-06-2022 09:00
Ajax tegen de laagvliegers van SV Meppen: grijpen de jonge Ajacieden hun kans? Tot 1.83 keer je inzet!

Op vrijdag 24 juni is de bal weer gaan rollen bij Ajax in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Drie dagen later zijn de Amsterdammers al afgereisd naar De Lutte om daar hun eerste trainingskamp te beleggen. Op dinsdag 28 juni om 18:00 staat de eerste oefenwedstrijd van dit trainingskamp alweer op het programma, tegen het Duitse SV Meppen dat uitkomt in de 3. Bundesliga. De internationals van Ajax genieten nog van hun vakantie, maar een groep van 29 gretige spelers wil zich gaan bewijzen tegenover de nieuwe trainer Alfred Schreuder. Gaan de jongelingen de partij winnend afsluiten tegen Meppen? Zo ja, dan krijg je 1.57 keer je inzet op Bet356!

28-06-2022 15:00
Het algoritme van VoetbalVandaag: waar ligt de value dit weekend?

Het VoetbalVandaag.nl-algoritme draait ook buiten het reguliere seizoen op volle toeren. In de MLS heeft dit systeem mooie value gezien bij bepaalde bets. We zetten ze in dit artikel voor je op een rijtje!

24-06-2022 12:00