NIEUWS

Voetbal nieuws is er in alle soorten en maten. Op deze pagina vind jij dagelijks voetbalnieuws, waarin de gekozen onderwerpen overeenkomstig zijn met de categorieën op Voetbal Vandaag. Of het nu gaat om artikelen over bijvoorbeeld voetbal op tv, unieke promoties bij bookmakers, voorbeschouwingen, voetbal voorspellingen of aanbiedingen bij tv providers. Op Voetbal Vandaag verkiezen wij kwaliteit boven kwantiteit. Dat maakt ons voetbalnieuws hoogwaardig en meer dan de moeite waard om te lezen.

Voetbal Nieuws Vandaag

Voor dit bedrag mag De Ligt weg bij Juventus; 3 clubs concreet

Het Italiaanse Juventus FC zou niet onwelwillend tegenover een vertrek van Matthijs de Ligt staan, zo meldt de krant La Repubblica. De 22-jarige oud-Ajacied is aan het eind van dit seizoen voor een bedrag van 65 miljoen euro op te pikken. Er schijnen 3 clubs bereid te zijn de portemonnee te trekken voor de verdediger en dat zijn niet de minsten...

21-01-2022 12:37
Kom alles te weten over de Süper Lig op Voetbal Vandaag

In Turkije is voetbal razend populair. Ook buiten de landsgrenzen van Turkije wordt er met bijzondere aandacht gekeken naar clubs als bijvoorbeeld Galatasaray, Fenerbahçe en Besiktas. In Nederland zijn er veel voetbalfans die een Turkse club een warm hart toedragen. Wist je dat er bijvoorbeeld in Rotterdam een onofficiële Cimbom fanshop is gevestigd, met praktisch daarnaast een Fenerbahçe fanshop? Daarnaast beschikken beide clubs uit de Turkse competitie over een Nederlandse supportersvereniging, waar jij je kunt aanmelden.

21-01-2022 12:20
2 gratis voorspellingen met hoge odds voor Duitse wedstrijden

Nu het weekend nadert wacht ons weer een goed gevuld voetbalschema. Vanavond wordt er op het hoogste niveau in Duitsland slechts wedstrijd gespeeld, een divisie lager zullen er twee wedstrijden aanvangen.

21-01-2022 11:25
Livestream Roda JC - ADO Den Haag kijk gratis

Het is weer vrijdag en dat betekent voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie. In speelronde nummer 23 staat er een boordevol voetbalprogramma op het schema met maar liefst 8 wedstrijden. Op het hoofdkanaal van ESPN kun jij kijken naar het welbekende schakelprogramma, maar wat nu als jij graag kijkt naar een hele wedstrijd van bijvoorbeeld je favoriete Eerste Divisie club?

21-01-2022 10:40
Live op tv vandaag: EFL Cup voetbal met Arsenal - Liverpool

Heb jij vanavond een paar vrije uurtjes en wil jij weten of jij die tijd nuttig kunt besteden met het kijken naar live voetbal op tv? Dan hebben wij goed nieuws, want de return van EFL Cup topper tussen Arsenal en Liverpool is in Nederland op televisie te zien. In dit artikel gaan we deze wedstrijd voorbeschouwen en laten we jou weten wat de bookmakers verwachten van de uitkomst.

20-01-2022 11:03