NIEUWS

Voetbal nieuws is er in alle soorten en maten. Op deze pagina vind jij dagelijks voetbalnieuws, waarin de gekozen onderwerpen overeenkomstig zijn met de categorieën op Voetbal Vandaag. Of het nu gaat om artikelen over bijvoorbeeld voetbal op tv, unieke promoties bij bookmakers, voorbeschouwingen, voetbal voorspellingen of aanbiedingen bij tv providers. Op Voetbal Vandaag verkiezen wij kwaliteit boven kwantiteit. Dat maakt ons voetbalnieuws hoogwaardig en meer dan de moeite waard om te lezen.

Voetbal Nieuws Vandaag

Voetbal op TV: spanning en sensatie in de laatste speelrondes van het seizoen

Het einde van het voetbalseizoen nadert en dat betekent dat de spanning stijgt in de meeste competities. In de Eredivisie vinden de laatste wedstrijden plaats en ook in andere Europese competities wordt er nog volop gestreden om de laatste punten. Voor sommige clubs gaat het om kampioenschappen, voor anderen om Europees voetbal en voor weer anderen om lijfsbehoud.

17-05-2024 18:19
Wat staat er allemaal nog op het spel in de top 5 competities?

Veel kampioenen zijn al bekend in de top 5 competities, maar toch is er nog van alles om op te letten tijdens de laatste speelrondes. Zo is de strijd om Champions League, Europa League en Europa Conference League nog in volle gang. Ook strijden sommige ploegen nog voor degradatie. Wat staat er nog op het spel in de laatste speelrondes van de top 5 competities? Voetbalvandaag.nl zoekt het voor je uit.

15-05-2024 16:30
Wedtips voor Tottenham Hotspur - Manchester City: hoge odds voor winst Tottenham

De Premier League nadert een spannend hoogtepunt en de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Manchester City zal een cruciale invloed hebben op de titelrace. Terwijl City probeert om Arsenal in te halen met een wedstrijd in handen, kan Tottenham onverwacht een belangrijke rol spelen in de strijd om het kampioenschap.

14-05-2024 16:30
Wat staat er nog op het spel in de laatste speelronde van de Eredivisie?

Het einde van de Eredivisie komt in zicht en de meeste ontknopingen zijn geweest. Met nog een speelronde te gaan zijn er nog een aantal dingen die op het spel staan. Zo is de strijd om de topscorerstitel nog in volle gang, maar kan er ook nog van alles gebeuren in de strijd om Champions League tickets en aan de onderkant van de competitie. Wat staat er nog op het spel in de Eredivisie? Voetbalvandaag.nl zocht het voor je uit.

14-05-2024 09:00
Wedtips voor NAC Breda - Roda JC: hoge odd voor winst Roda

Na een tumultueuze afsluiting van de reguliere competitie, waarin Roda JC net promotie misliep, bereidt het team van Bas Sibum zich voor op de nacompetitie. Hun eerste tegenstander in de playoffs is NAC Breda, wat een beladen eerste ronde belooft te worden.

13-05-2024 15:51