Wedtips voor Roemenië - Nederland: hoge odds doelpunt Gakpo

In de achtste finale van het EK 2024 staat Nederland tegenover Roemenië. Deze wedstrijd biedt interessante inzetmogelijkheden, vooral gezien de historische resultaten en de sterspelers op het veld. Bekijk hier een aantal uitgelichte wedtips van bookmaker JACKS.NL.

Joey Veerman in dienst van Oranje
© PROSHOTS | 02-07-2024 12:14

Welke wedopties zijn er beschikbaar? Voetbalvandaag.nl zoekt het voor je uit.

Historische ontmoetingen tussen Nederland en Roemenië laten zien dat Nederland vier van de vijf eerdere wedstrijden heeft gewonnen, terwijl Roemenië één keer wist te winnen. Voor deze wedstrijd zijn de odds voor een overwinning van Nederland 1.45, voor een gelijkspel 4.70, en voor een overwinning van Roemenië 8.50.

Naast de uitkomst van de wedstrijd zijn er verschillende wedopties gericht op het aantal doelpunten en specifieke gebeurtenissen tijdens de wedstrijd. De odd voor meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd is 1.94. Voor de optie dat beide teams scoren, zijn de odds 2.15 voor 'ja' en 1.63 voor 'nee'.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in individuele prestaties, zijn er ook wedopties beschikbaar. De odds voor een doelpunt van Memphis Depay zijn 2.65, terwijl Cody Gakpo een odd van 3.15 heeft voor een doelpunt. Wout Weghorst biedt een odd van 3.50 voor een doelpunt. Aan de Roemeense kant biedt Razvan Marin een odd van 13.00 voor een doelpunt, terwijl Ianis Hagi een odd van 11.00 heeft voor een doelpunt.