Wedtips voor Nederland - Turkije: Groepswedstrijd van het EK 2024

In de kwartfinale van het EK 2024 staat Nederland tegenover Turkije. Deze wedstrijd biedt interessante inzetmogelijkheden, gezien de recente prestaties van beide teams en hun historische onderlinge duels. Welke wedopties zijn er beschikbaar bij bookmaker JACKS.NL? Voetbalvandaag.nl zoekt het voor je uit.

Virgil van Dijk in Oranje
© PROSHOTS | 05-07-2024 20:02

Historische ontmoetingen tussen Nederland en Turkije laten zien dat beide teams elkaar goed kennen. Van de vijf eerdere wedstrijden won Nederland twee keer, Turkije twee keer, en eindigde één wedstrijd in een gelijkspel. Voor deze wedstrijd zijn de odds voor een overwinning van Nederland 1.63, voor een gelijkspel 4.20, en voor een overwinning van Turkije 6.00.

Naast de uitkomst van de wedstrijd zijn er verschillende wedopties gericht op het aantal doelpunten en specifieke gebeurtenissen tijdens de wedstrijd. De odd voor meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd is 1.75. Voor de optie dat beide teams scoren, zijn de odds 1.74 voor 'ja' en 1.95 voor 'nee'.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in individuele prestaties, zijn er ook wedopties beschikbaar. De odds voor een doelpunt van Memphis Depay zijn 3.40, terwijl Cody Gakpo, die een uitstekende wedstrijd tegen Roemenië speelde en zowel scoorde als een assist gaf, een odd van 3.00 heeft voor een doelpunt en 12.00 voor twee doelpunten. Wout Weghorst biedt een odd van 3.55 voor een doelpunt. Aan de Turkse kant biedt Arda Güler een odd van 6.75 voor een doelpunt, terwijl Hakan Çalhanoğlu een odd van 7.00 heeft voor een doelpunt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ De hoogte van de odds geldt ten tijde van publicatie. Online spelen brengt risico's met zich mee.