Wedtips voor Nederland - Engeland: hoge odds doelpunt Gakpo

In de halve finale van het EK 2024 staat Nederland tegenover Engeland. Deze wedstrijd biedt interessante inzetmogelijkheden, gezien de recente prestaties van beide teams en hun historische onderlinge duels. Bekijk hier een aantal uitgelichte wedtips van bookmaker JACKS.NL.

Joey Veerman in dienst van Oranje
© PROSHOTS | 10-07-2024 07:05

Welke wedopties zijn er beschikbaar? Voetbalvandaag.nl zoekt het voor je uit.

Historische ontmoetingen tussen Nederland en Engeland laten zien dat Nederland drie van de vijf eerdere wedstrijden heeft gewonnen, terwijl Engeland één keer wist te winnen en één wedstrijd in een gelijkspel eindigde. Voor deze wedstrijd zijn de odds voor een overwinning van Nederland 3.30, voor een gelijkspel 2.88, en voor een overwinning van Engeland 2.70.

Naast de uitkomst van de wedstrijd zijn er verschillende wedopties gericht op het aantal doelpunten en specifieke gebeurtenissen tijdens de wedstrijd. De odd voor meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd is 2.65. Engeland heeft moeite gehad met scoren dit toernooi, maar heeft tegelijkertijd ook weinig doelpunten tegen gekregen. Voor de optie dat beide teams scoren, zijn de odds 2.05 voor 'ja' en 1.68 voor 'nee'.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in individuele prestaties, zijn er ook wedopties beschikbaar. De odds voor een doelpunt van Wout Weghorst zijn 6.25, terwijl Cody Gakpo een odd van 5.00 heeft voor een doelpunt. Aan de Engelse kant biedt Harry Kane een odd van 3.45 voor een doelpunt, terwijl Phil Foden een odd van 6.00 heeft voor een doelpunt.

Met deze wedopties biedt de wedstrijd tussen Nederland en Engeland verschillende mogelijkheden voor inzet. Of je nu inzet op de winnaar, het aantal doelpunten, of specifieke spelers, de wedstrijd biedt diverse wedkansen.