Wedtips voor Schotland - Hongarije: laatste strohalm voor Schots avontuur

In de laatste ronde van de groepsfase van het EK 2024 staat Schotland voor een cruciale wedstrijd tegen Hongarije. Mocht Schotland ruim winnen en Zwitserland ruim van Duitsland verliezen, dan kunnen de Schotten zich voor het eerst in hun geschiedenis plaatsen voor de eindronde. Ook als beste nummer drie is er nog een kans voor Schotland om door te gaan naar de knock-outfase.

Andy Robertson Schotland-speler
© PROSHOTS | 23-06-2024 12:35

Welke wedopties zijn er bij bookmaker JACKS.NL beschikbaar? Voetbalvandaag.nl zoekt het voor je uit.

De historische prestaties tussen Schotland en Hongarije zijn gelijk verdeeld, met beide teams die één keer hebben gewonnen in eerdere ontmoetingen. Voor deze wedstrijd zijn de odds voor een overwinning van Schotland 2.65, voor een gelijkspel 3.70, en voor een overwinning van Hongarije 2.55.

Naast de uitkomst van de wedstrijd zijn er verschillende wedopties gericht op het aantal doelpunten en specifieke gebeurtenissen tijdens de wedstrijd. De odd voor meer dan 2.5 doelpunten in de wedstrijd is 1.73. Voor de optie dat beide teams scoren, zijn de odds 1.57 voor 'ja' en 2.20 voor 'nee'.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in individuele prestaties, zijn er ook wedopties beschikbaar. De odd voor een doelpunt van Che Adams is 3.20, terwijl een doelpunt van Scott McTominay een odd van 3.35 heeft. Aan de Hongaarse kant biedt Dominik Szoboszlai een odd van 3.10 voor een doelpunt.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+ De hoogte van de odds geldt ten tijde van publicatie. Online spelen brengt risico's met zich mee.