TOP 10 ESPN AANBIEDINGEN voor januari 2022

Voor wie niets wil missen van het beste Nederlandse voetbal, is een ESPN abonnement de enige keuze. Hieronder vind je een opsomming van alle actuele ESPN aanbiedingen en acties bij Nederlandse TV providers. Vergelijk de prijs van je huidige provider en stap direct over via voetbalvandaag.nl, en profiteer direct! Deze lijst wordt maandelijks nagekeken en bijgewerkt zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste aanbiedingen en promoties. Hou het voetbal nieuws op voetbal vandaag in de gaten voor exclusieve ESPN aanbiedingen die je alleen hier kunt afsluiten. Onderstaan de 10 beste ESPN aanbiedingen.

twee mannen met voetbal en bier laten espn logo zien
© Voetbal Vandaag | 06-01-2022 09:37

1: ESPN Aanbieding bij Online.nl

Online.nl is momenteel de provider in Nederland die alle 4 de tv zenders van ESPN Compleet gratis aanbiedt. Hiervoor hoef jij alleen een tv abonnement af te sluiten. Stap daarom vandaag nog over.

INCLUSIEF ESPN COMPLEET

2: ESPN Aanbieding bij Youfone

Ook bij Youfone kijk je met elk willekeurig televisiepakket helemaal gratis ESPN Compleet. Als je nu besluit om over te stappen naar Youfone, betaal je nu de eerste 6 maanden € 20,- minder per maand.

INCLUSIEF GRATIS ESPN 1

3: ESPN Aanbieding bij Canal Digitaal

Met Canal Digitaal maak je gebruik van een handige app voor televisie, tablet of telefoon. Canal Digitaal heeft de perfecte aanbieding voor voetballiefhebbers. Bij een abonnement Canal Digitaal TV App krijg jij namelijk gratis ESPN Compleet.

DIRECT AFSLUITEN MET GRATIS ESPN!

4: ESPN Aanbieding bij Freedom

Bij Freedom kijk je live voetbal met een scherp geprijsd Alles-in-1 pakket, waarbij het zenderpakket ESPN Compleet gratis is inbegrepen. Het maakt niet uit of je kiest voor het Basis HD of Entertainment HD pakket van Freedom, beide krijg jij inclusief ESPN Compleet.

INCLUSIEF ESPN COMPLEET

5: ESPN kijken bij Caiway

Bij Caiway bepaal je zelf hoeveel je maandelijks betaalt voor een ESPN Compleet abonnement. Bij het meest uitgebreide tv en internet pakket, ligt het tarief op €5,00 per maand.

€ 5 PER MAAND

6: ESPN kijken bij T-Mobile

Voor klanten van T-Mobile die minimaal over een tv pakket beschikken, is ESPN 1 gratis. Het tarief van ESPN Compleet bedraagt €10,00 per maand. Per maand opzegbaar.

INCLUSIEF GRATIS ESPN 1

7: ESPN kijken bij Delta

Bij een tv-abonnement van Delta met 90+ zenders, is het kanaal ESPN 1 inbegrepen. Heb of wil jij een pakket met meer dan 150 zenders, dan zijn alle 4 zenders van ESPN gratis. In andere gevallen is het tarief voor ESPN Compleet vastgesteld op €11,00 per maand.

€ 11 EURO PER MAAND

8: ESPN kijken bij KPN

Het KPN TV basispakket bevat de gratis tv zender ESPN 1 op kanaal 14. Als jij toegang wilt alle 4 zenders en het UHD kanaal, sluit je ESPN Compleet aan voor een kleine bijdrage van €12,99 per maand. Maandelijks opzegbaar.

INCLUSIEF GRATIS ESPN 1

9: ESPN kijken bij Budget Alles-in-1

In het basispakket van Budget Alles-in-1 zit de zender ESPN 1 gratis inbegrepen. Het tv pakket ESPN Compleet kost slechts €12,99 per maand.5: ESPN kijken bij T-Mobile. Maandelijks opzegbaar.

INCLUSIEF GRATIS ESPN 1

10: ESPN kijken bij XS4ALL

De provider XS4ALL stopt het televisiekanaal ESPN 1 gratis in alle tv pakketten. Uitbreiding naar ESPN Compleet kost €12,99 per maand.

INCLUSIEF GRATIS ESPN 1

ESPN TV gids

Wat kun je nu precies aan voetbal op tv bij ESPN kijken en wat is de verdeling met betrekking tot het ESPN programma op de 4 zenders? Bekijk de uitleg over de ESPN TV gids, Daardoor weet jij welke voetbalcompetities er op welke zenders worden uitgezonden.

Postcodecheck voor het beste Alles in 1 pakket

Het aanbod van tv providers in Nederland is divers. In de top 10 ESPN aanbiedingen op deze pagina wordt puur gekeken naar de kostprijs van ESPN zenders.

De totaalprijs is geheel afhankelijk van jouw woonadres. Per postcode kan het aanbod verschillen, met de mogelijkheid tot afwijkende aanbiedingen. Voor de allerbeste en meest actuele aanbiedingen doe je hieronder de postcodecheck.


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.Profiteer jaarlijks van een nieuwe ESPN aanbieding

Wat veel mensen in Nederland niet weten is dat wanneer je regelmatig overstapt van provider dit gigantische financiële voordelen kan bieden, zeker wanneer je dit over een langere termijn berekent. Het is algemeen bekend dat vele mensen hun contract gewoon verlengen en gebruik maken van de vele minder interessante aanbiedingen die de provider aanbiedt om trouwe klanten binnenboord te houden. Overstappen is tegenwoordig supersnel geregeld en je hebt hier bijna geen werk aan. Alle providers delen de beschikbare netwerken dus qua kwaliteit is er ook bijna geen onderscheid.