Wat kost een ESPN abonnement? Beste aanbiedingen 2022

ESPN is een tv pakket dat bij het grootste deel van de Nederlandse providers wordt aangeboden als extra zenderpakket. Het is sinds januari 2021 de opvolger van Fox Sports. Er zijn in totaal 4 ESPN zenders, die allen zijn opgenomen in het pakket ESPN Compleet. Hiermee kijk je onder andere live wedstrijden uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Maar wat kost een ESPN abonnement bij jouw provider? Niet elke aanbieder hanteert namelijk hetzelfde tarief. In dit artikel krijg jij een duidelijk antwoord op voorgaande vraag. Daardoor kun jij makkelijk vergelijken en direct profiteren van de beste aanbieding.

Espn cameraman lang het veld
© VoetbalVandaag Images | 01-02-2022 06:55

Doe de postcodecheck voor een provider met gratis ESPN

Ben jij al bekend met de ESPN voordelen? En wil je tegelijkertijd minder betalen voor je thuisdiensten televisie en internet?

Er zijn een aantal providers die ESPN Compleet gratis aanbieden als jij de thuisdiensten televisie en internet bij hen afneemt. Daarmee sla jij twee vliegen in een klap en ga jij geld besparen.

Doe direct de postcodecheck


Veel Nederlanders betalen teveel voor (voetbal op) tv en internet, terwijl dat nergens voor nodig is. Overstappen kost geen enkele moeite! Doe nu de gratis postcodecheck!

Opzeggen en overstappen regelt je nieuwe provider.

Vind hier uw ideale internet en tv abonnement. Nu met minimaal € 10,- cashback


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.

Wat kost een ESPN abonnement; prijzen per provider


Per 1 augustus 2021 heeft ESPN een wijziging ondergaan. Voor die datum was het tv abonnement opgedeeld in de pakketten ESPN Eredivisie en ESPN International.

Daarmee had je de keuze tussen Nederlandse wedstrijden, duels uit internationale competities of een combinatie van beide. Inmiddels is er nog slechts 1 tv pakket, genaamd ESPN Compleet. Dit betreft feitelijk een samenvoeging van ESPN Eredivisie en de internationale zenders van ESPN.

Onderstaand vind jij een handig overzicht van de ESPN Compleet prijzen per provider per 1 februari 2022. Daarmee weet jij exact wat je kunt verwachten.


Voetbal Vandaag: ESPN aanbieding per provider
Provider ESPN ESPN 1 ESPN Compleet
BudgetInbegrepen-€12,99
Caiway--€6,00 tot €12,00
DELTAInbegrepen-€11,00
KPNInbegrepen-€12,99
Online.nlInbegrepenInbegrepen-
T-MobileInbegrepen-€10,00
FreedomInbegrepenInbegrepen-
YoufoneInbegrepenInbegrepen-
ZiggoInbegrepen-€17,95


Wat kost een ESPN abonnement bij Budget Alles-in-1

Bij Budget Alles-in-1 kijk je (interactieve) televisie via KPN. Welk alles-in-1 pakket je ook afneemt, de zender ESPN 1 zit standaard inbegrepen bij tv. Voor ESPN Compleet betaal je €12,99 per maand.

Wat kost een ESPN abonnement bij Caiway

Bij Caiway is het maandtarief van een ESPN pakket gekoppeld aan het internetabonnement dat jij bij deze provider afneemt. Hierbij zijn er 3 opties beschikbaar:

 • Voordelig: €12,00
 • Slim: €9,00
 • Giga: €6,00

Wat kost een ESPN abonnement bij Delta

Delta biedt 3 verschillende televisie pakketten. Afhankelijk van hoeveel televisiezenders jij hebt, rekent het bedrijf de volgende ESPN Compleet prijzen per maand:

 • 50+ €11
 • 90+ ESPN 1 gratis, €11 voor upgrade naar ESPN Compleet
 • 120+ GRATIS

Wat kost een ESPN abonnement bij Canal Digitaal

Bij Canal Digitaal bepaalt de abonnementsvorm die jij hebt wat je per maand betaalt voor ESPN Compleet. De mogelijkheden zijn:

 • Canal Digitaal TV App: €14,95 (ESPN Watch App)
 • Schotel abonnement: €14,95
 • Alles-in-1 pakket: GRATIS

Wat kost een ESPN abonnement bij Freedom.nl

Freedom.nl maakt gebruik van interactieve televisie van Canal Digitaal. ESPN Compleet is gratis bij elk internet en tv abonnement.


Wat kost een ESPN abonnement bij KPN

De eerste ESPN zender is gratis bij elk televisie abonnement van KPN. Als je dit wilt uitbreiden naar 4 kanalen, kost ESPN Compleet €12,99 per maand.


Wat kost een ESPN abonnement bij Online.nl

De 4 zenders van ESPN zijn helemaal gratis voor elke tv klant van Online.nl.


Wat kost een ESPN abonnement bij T-Mobile

Bij T-Mobile maakt het niet uit welk televisie abonnement jij hebt, want de eerste ESPN zender is standaard inbegrepen. Een ESPN Compleet abonnement kost €10,00 per maand.


Wat kost een ESPN abonnement bij Youfone

Net als bij veel andere providers, kun je de hoofdzender van ESPN kijken zonder bijkomende kosten. Momenteel heeft deze provider echter een top aanbod. Als jij interactieve televisie combineert met supersnel internet, betaal jij slechts €23,00 per maand en krijg je gratis ESPN Compleet!


Wat kost een ESPN abonnement bij Ziggo

Sinds 12 januari 2022 is ESPN 1 gratis te ontvangen voor Ziggo klanten op de zender 421 en dus kost ESPN daar niets. De extra zenders ESPN 2, 3 en 4 kun je toevoegen voor €17,95 per maand.Voetbal Vandaag: Totale kosten eerste jaar
Provider Internet ESPN Compleet Eerste jaar
Online.nl€45,00€0,00€385,00
Youfone€45,00€0,00€430,00
Budget€46,50€12,99€576,88
DELTA€56,00€11,00€656,00
T-Mobile€50,00€10,00€687,50
KPN€57,50€12,99€688,38
Caiway€61,50€8,00€744,50
Ziggo€58,45€17,95€759,90


Doe direct de postcodecheck


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.

Providers met Gratis ESPN


Om het vergelijken voor jou nog makkelijker te maken, kun je hieronder snel zien bij welke providers het hoofdkanaal van ESPN niets kost. Dit is ongeacht de abonnementsvorm die jij hebt.

 • Budget Alles-in-1
 • Canal Digitaal
 • Freedom.nl
 • KPN
 • Online.nl
 • T-Mobile
 • Youfone
 • Ziggo

Bij deze providers krijg jij gratis ESPN Compleet


Er zijn 3 Nederlandse aanbieders waar ESPN Compleet niets kost voor klanten die een willekeurig Alles-in-1 pakket afnemen. Dit zijn de volgende aanbieders:

 • Canal Digitaal
 • Freedom.nl
 • Online.nl

Wat is ESPN Watch en hoe werkt ESPN Watch?


Voordat de naam Fox Sports werd omgezet in ESPN, kon jij live wedstrijden kijken via de bekende Fox Sports Go App. Met de naamsverandering kreeg de mobiele applicatie ook een andere naam, namelijk ESPN Watch.

De functies van ESPN kijk zijn gelukkig nog exact hetzelfde. Iedereen die ESPN Compleet gratis bij een televisie en internet of bij een Alles-in-1 pakket krijgt of betaalt, hoeft zich geen zorgen te maken over wat kost een ESPN abonnement op Watch. Dit is namelijk volledig gratis en je kunt de ESPN Watch App gratis downloaden in Apple Store of de Google Play Store.

ESPN Watch werkt eenvoudig. Je logt in met je wachtwoord en gebruikersnaam en kies vervolgens het duel dat jij wilt kijken. Pluspunt is dat je niet in Nederland hoeft te zijn om voetbal te kunnen zien. Je kunt in de hele EU kijken.

Espn watch pagina website ESPN screenshot
ESPN Watch

ESPN app op een smart TV

Heb jij een smart tv? Als jij in plaats van via een tv-ontvanger liever kijkt via de app, dan is dat mogelijk op televisies die de app ondersteunen. Je hoeft alleen maar in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

ESPN streamen naar smart TV

Wanneer jouw tv de app niet ondersteunt, kun je ESPN streamen middels een Chromecast of een Apple TV. Hiervoor dien je de app te downloaden op je smartphone. Bij de wedstrijd die je live wilt zien, tik je op het streaming-icoontje.

Als jij klant bent bij KPN of Ziggo, heb je de app niet nodig. Bij deze 2 providers kun je met de iTV en Ziggo Go App rechtstreeks streamen naar je televisie.

Wat zendt ESPN uit?

Het hoofdkanaal heet ESPN, maar staat bekend als ESPN 1. Hierop worden (wekelijks) geselecteerde wedstrijden uitgezonden uit de volgende Nederlandse competities:

 • Eredivisie
 • Keuken Kampioen Divisie
 • KNVB Beker

Ook kijk je hier leuke praatprogramma's zoals ESPN Vandaag, Goedemorgen Eredivisie en De Eretribune. Op het eerste kanaal is er ook Europees voetbal te bekijken. ESPN heeft de uitzendrechten van de UEFA Europa League. Hiermee krijg je live toegang tot de mooiste internationale wedstrijden.


Met ESPN Compleet kijk jij ook internationaal voetbal

Het toevoegen van een ESPN abonnement is de beste keuze die jij kunt maken. Naast bovengenoemd voetbal, kijk jij op de extra kanalen naar de volgende buitenlandse competities:

 • Copa Libertadores
 • UEFA Conference League
 • Major League Soccer

En daar stopt het niet. Als jij naast voetbal ook een passie hebt voor andere sporten wordt jij op je wenken bediend. De extra sportzenders doen namelijk ook verslag van de Amerikaanse competities NBA (Basketbal), MLB (Honkbal), NFL (American Football) en NHL (Hockey). Tenslotte is er WTA -tennis.

Waarom je beter een abonnement kunt nemen dan een ESPN dagpas

Bij een provider is het nog mogelijk om een ESPN dagpas aan te schaffen. Als je gaat kijken naar wat kost een ESPN abonnement per maand en wat kost een dagpas, dan zie je dat een tv pakket veel voordeliger is.

Momenteel kun je alleen nog bij Ziggo een pas kopen die je 24 uur toegang geeft tot de elke zender uit het ESPN Compleet pakket. Dit kost €7,95.

KPN biedt zelfs de mogelijkheid op het afnemen van een losse sportwedstrijd. Het tarief van een ESPN losse wedstrijd bedraagt maar liefst €6,00. Voor een paar euro meer krijg je in plaats van anderhalf uur, een hele maand toegang tot alle kanalen.

Kies de beste provider met ESPN


Was jij eerder nog niet helemaal overtuigd of ESPN voor jou een toevoeging is!? Dan moet je nu inmiddels tot de conclusie zijn gekomen welke voordelen jij hiermee allemaal in huis haalt. Dat kan bijna niet anders.

Je hebt nu de meest actuele prijzen tot je beschikking en weet welk tarief ESPN kost bij jouw provider. Daarmee heb je een sluitend antwoord op de vraag 'wat kost een ESPN abonnement'? Je hoeft er namelijk niet voor te betalen.