Ziggo geeft klanten gratis ESPN, zo kun jij direct overstappen

Kijk jij momenteel televisie via Ziggo als in: Heb jij minimaal kabel tv, een TV Start abonnement, een Ziggo Alles-in-1 pakket of de Go App? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. De tv-provider maakt namelijk wereldkundig per 12-01-2022 de basiszender ESPN 1 kosteloos toe te voegen aan het basispakket tv. Hier hoef jij dus niets extra's voor te betalen!

Voetbal Vandaag ESPN via Ziggo aanbieding
© VoetbalVandaag Images | 07-01-2022 17:22

Dat is dus naast de exclusieve Ziggo Sport zender, die ook al gratis is voor Ziggo klanten. Hoe fijn is dat? Maar welke competities kun jij eigenlijk allemaal op ESPN kijken?

Competities die worden uitgezonden op ESPN

Op het eerste kanaal van ESPN, kijk jij naar een gevarieerd (live) voetbalaanbod, met onder meer live wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie. Je kunt op dit kanaal Onderstaand een opsomming van alle competities die worden uitgezonden op ESPN.

  • Eredivisie
  • Keuken Kampioen Divisie
  • Pure Energie Eredivisie Vrouwen
  • TOTO KNVB Beker
  • Johan Cruijff Schaal
  • UEFA Europa League
  • UEFA Conference League
  • Amerikaanse Major League Soccer (MLS)

Daarnaast worden op deze zenders ook de programma's ESPN Vandaag, Voetbalpraat en andere voetbalgerelateerde programma's uitgezonden. En dat is nog niet alles. Ben jij naast voetbalfan ook liefhebber van andere sporten? Komt dat even goed uit. Mocht je daar intresse in hebben, kun je ook kijken naar basketbal uit de NBA en de finale van het American Football (NFL) alias de Super Bowl.

Waarom overstappen naar Ziggo nooit eerder zo voordelig was

Het is belangrijk om te vermelden dat dus alleen het kanaal ESPN 1 gratis bekeken kan worden. Jij hebt echter de optie om het volledige ESPN Compleet pakket af te nemen, tegen een kostprijs van €17,95.


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.Maar wacht, want nieuwe klanten staat hierop een exclusieve korting te wachten. Doe daarom NU de postcodecheck, stel jouw Alles-in-1 pakket samen, krijg een maandenlange korting op je abonnementskosten en kies jouw welkomstcadeau uit. Kijk je liever ESPN Compleet een jaar lang gratis, of wil je 12 maanden lang niets betalen voor Ziggo Sport Totaal? De keuze is aan jou.

Weet je wat je trouwens ook kunt doen? Gaan voor de combi-deal genaamd 'Sport Compleet'. Normaal gesproken betaal je voor dit combipakket €22,95 per maand, maar wie nu profiteert betaalt de eerste 6 maanden slechts de helft. Voor €11,48 heb je dus nationaal en internationaal voetbal.

Ziggo aanbieding voor ESPN compleet

Overstappen naar Ziggo was nooit eerder zo voordelig. Spring dus op die trein, voordat deze voorbij rijdt. Wil jij in de tussentijd weten of en wat er bij ESPN en Ziggo wordt uitgezonden? Bekijk onze voetbal op tv gids.