KPN

De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


KPN vergelijken voor extra klantvoordeel

Selecteer welke abonnementen en leverancier u nu heeft en zie direct uw extra klantvoordeel voor oversluiten via Voetbal Vandaag

KPN aanbiedingen vergelijken en overstappen via Voetbal Vandaag zodat jij vanavond nog live voetbal kijkt. KPN is al lange tijd een veilige en betrouwbare leverancier van netwerken, vaste en mobiele telecommunicatie en ICT-diensten. Meer dan 2 miljoen huishoudens genieten dagelijks van de geweldige functies die interactieve televisie van KPN met zich meebrengen. Met een combinatie van internet en televisie van KPN kijk je live voetbal op tv, je computer en mobiel.

Vandaag voetbal kijken via KPN

Met internet en televisie van KPN kun jij direct beginnen met het kijken van voetbal op tv. Dat is mogelijk via een (smart) tv, terwijl online tv wordt aangeboden op een computer, laptop, tablet en smartphones. Voor toegang tot voetbal livestreams op een mobiel apparaat, log je in op je KPN account in de app.

Bij KPN heb je keuzevrijheid. Als je niet genoeg hebt aan voetbalwedstrijden uit bijvoorbeeld de UEFA Champions League, dan is er de optie tot de afname van extra zenderpakketten ESPN en Ziggo Sport. Daarmee krijg je direct toegang tot het voetbal op tv vanavond uit bijvoorbeeld de Nederlandse Eredivisie en nog veel meer competities.

Met één KPN televisie abonnement, kan er in Nederland op 3 apparaten tegelijk worden ingelogd in de KPN iTV app. Inclusief de tv-ontvanger kun je dus op 4 devices tegelijk genieten van topvoetbal. De app functioneert natuurlijk ook in de gehele Europese Unie.


KPN voetbalzenders

In het KPN televisie basispakket zitten een hoop televisiezenders waarop je live wedstrijden kunt kijken. De NPO zendt bijvoorbeeld duels van het Nederlands Elftal in de Nations League uit en verzorgt het EK en WK voetbal. Ook bekijk je wekelijks het tv programma NOS Studio Voetbal en de samenvattingen uit elke speelronde van de Eredivisie.

Op commerciële tv zenders zoals RTL, SBS6 en Veronica kijk je de mooiste wedstrijden met betrekking tot Europese voetbaltoernooien zoals de wedstrijden op het programma van de UEFA Champions League. Op de tv zenders BBC One worden live FA Cup voetbal en samenvattingen uit de Engelse Premier League uitgezonden.

Voor voetbal uit specifieke topcompetities zijn er optionele zenderpakketten te verkrijgen. Live duels uit de Nederlandse Eredivisie zijn te volgen via ESPN, terwijl Ziggo Sport het aangewezen pakket is voor voetbal uit bijvoorbeeld de Serie A en La Liga.

KPN heeft een speciale aanbieding voor nieuwe klanten in 2022. Bekijk de prijs viaplay bij KPN.

Exclusieve aanbiedingen voor KPN bij Voetbal Vandaag

Met het afnemen van Alles-in-1 pakket bij KPN heb jij de beschikking over het beste internet en interactieve televisie in de hoogste resolutie. Je betaalt een vast bedrag per maand en met KPN Hussel krijg je bovendien extra korting op een pakket van ESPN en/of Ziggo. Voetbal Vandaag heeft daar bovenop een aantal exclusieve aanbiedingen, voor wie vandaag nog beslist.

Vijf voordelen KPN

  • ESPN 1 in basispakket TV
  • Voetbal kijken op 4 apparaten met 1 abonnement
  • Extra voordeel bij KPN Hussel
  • Stabiel en betrouwbaar netwerk
  • Gratis uitzending gemist bij iTV

Overstappen

Als jij momenteel klant bent bij een andere provider dan KPN, is het een aanrader om gebruik te maken van de gratis overstapservice. Doe eerst de postcodecheck zodat jij direct weet welke diensten jij bij KPN kunt afnemen en selecteer vervolgens de aanbieding waarvan jij gebruik wilt maken.


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


Over KPN

KPN is het complete plaatje voor mobiele telefonie en de thuisdiensten bellen, internet en (interactieve) tv kijken. Dat kan middels het koperen netwerk of via glasvezel, afhankelijk van wat er op jouw adres beschikbaar is. Met het uitgebreide tv aanbod en optionele zenderpakketten van KPN, bepaal je zelf welke live wedstrijden uit de beste voetbalcompetities jij kijkt. Bovendien is dat locatie onafhankelijk. Thuis, onderweg met een snelle internetverbinding of op het Wi-Fi netwerk van je vakantiebestemming. KPN, voluit Koninklijke KPN N.V. bestaat sinds 1881 leverde het eerste openbare telefoonnetwerk van Nederland op. Tot 1989 was het bedrijf eigendom van de Nederlandse staat.

KPN interactieve televisie

Interactieve televisie van KPN geeft je naast live tv nog meer mogelijkheden. De volgende opties zijn beschikbaar.

Uitzending gemist

Met een internet en interactieve televisie bundel, kijk je kosteloos elk gemist programma terug in de tv gids tot maximaal 7 dagen.

Begin gemist

Schakel jij net na het begin van een voetbalprogramma in? Met begin gemist kun je de uitzending alsnog volledig bekijken.

Live TV pauzeren

Bij interactieve televisie van KPN kun je gratis live tv pauzeren.

Doorspoelen

Een programma op een zender van de publieke omroep terugkijken zonder reclames? Spoel vooruit! Op kanalen van commerciële zenders is dit vanwege rechten niet mogelijk. Tip: Als je een programma opneemt, is dit wél mogelijk.

Opnemen

Voor een kleine bijdrage van slechts €4,99 per maand neem je tot maximaal 200 uur tv-programma's op. Tijdens het bekijken van je opnames kun je gewoon doorspoelen tijdens reclames.

Aanbod TV Providers vergelijken

KPN is een bekende tv provider die staat voor kwaliteit. Met het afnemen van een Alles-in-1 pakket maak jij een verstandige keuze. Mocht jij om wat voor reden twijfelen, overweeg dan om het aanbod van TV providers te vergelijken. Check bijvoorbeeld het aanbod van ESPN via DELTA.

Contactgegevens KPN

Voor vragen over je huidige KPN abonnement of een lopende bestelling kun je contact opnemen via onderstaande gegevens.

Telefonische klantenservice

0800-0402 (gratis) 24/7 bereikbaar

Status van uw bestelling

Telefonisch via 0800-0402 (€ 0,10 per minuut).

Postadres

KPN

Postbus 2547

3000 GM Utrecht

Meest gestelde vragen


Wat kost Netflix bij KPN?

Op Netflix vind je mooie voetbaldocumentaires en voetbal gerelateerde films die je niet wil missen. De provider biedt 3 verschillende pakketten aan, die variëren tussen de €7,99 en €13,99 per maand. Hierbij is het ook afhankelijk op hoeveel apparaten je wil kijken

Wat is KPN Hussel?

KPN Hussel is letterlijk het met elkaar combineren van verschillende diensten zoals internet, bellen, tv, mobiel en optionele zenderpakketten. Met KPN Hussel krijg je maandelijks extra korting op je factuur

Wat betekent KPN?

De afkorting KPN staat voor Koninklijke PTT Nederland N.V. Als je je afvraagt waar PTT dan voor staat: Posterijen, Telegrafie en Telefonie

Wat is interactieve tv van KPN?

Interactieve TV van KPN is een techniek waarbij er interactie mogelijk is tussen de kijker en de informatie op het scherm. Functies die bij interactieve televisie horen zijn bijvoorbeeld uitzending gemist, live tv pauzeren, programma opnemen, doorspoelen en vooruitkijken

Op welk kanaal zit Ziggo Sport bij KPN?

Het optionele zenderpakket Ziggo Sport bestaat uit 6 zenders. Qua nummering vind je deze terug op de kanalen 233 tot en met 238. Bekijk voor wat er op de zenders wordt uitgezonden in onze Ziggo Sport TV Gids.

Op welke zender zit ESPN bij KPN?

Het optionele ESPN zenderpakket bestaat uit ESPN 1, 2, 3 en 4 is geplaatst op de kanalen 221 tot en met 224. Wil je weten welke voetbalprogramma's op ESPN worden uitgezonden bekijk dan onze ESPN Voetbal TV Gids.