Wat gaat een abonnement ViaPlay kosten? Het kan gratis

Viaplay is een nieuwe videostreamingdienst, is vanaf maart 2022 beschikbaar in Nederland en nu wil iedereen weten wat de Viaplay kosten zijn. Maar wat Viaplay in Nederland gaat kosten hangt helemaal af van jouw TV Provider. Het Duitse Bundesliga voetbal, Engelse Premier League voetbal (vanaf augustus 2022), Serie A voetbal (vrouwen) zijn slechts enkele voorbeelden van wat Viaplay te bieden heeft. En wie voor maart aanstaande overstapt naar een KPN abonnement, betaalt 9 maanden lang nul comma nul Viaplay kosten!

Actie: Doe hier de postcodecheck en meld je vandaag nog aan voor een gratis Viaplay abonnement!

De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


gratis viaplay met kpn kijken naar voetbal
© Voetbal Vandaag | 02-02-2022 22:59

Doe de postcodecheck en meld je vandaag nog aan voor je gratis Viaplay abonnement! Op dit moment is het namelijk nog niet met zekerheid te zeggen wat de Viaplay kosten van jou provider zullen zijn. Met een snelle overstao garandeer jij jezelf van 9 maanden durend voordeel bij KPN.

Voor Viaplay zonder kosten doe je hier de KPN postcodecheck

Wil je gebruik maken van deze heerlijke actie van KPN dan is het alleen nog maar nodig om jouw postcode in te vullen. De rest gaat vrijwel vanzelf. Opzeggen en overstappen word voor jou geregeld. Zonder extra kosten kijk jij gratis 9 maanden naar Viaplay.

Internet en TV van KPN in combinatie met deze actie:

  • Stream sport, films, series en Viaplay Originals
  • Kijk op twee apparaten tegelijk
  • Download films en series op je apparaat

Nieuwe klanten van KPN krijgen nu bij 3 maanden Internet en TV voor € 35,- NU 9 MAANDEN GRATIS Viaplay bij een 1 jarig KPN abonnement.Gratis KPN postcode check


Bestaande klanten van KPN en Viaplay kosten

De 9 maanden gratis Viaplay deal is er alleen voor nieuwe klanten. Beetje jammer als je al klant bent, maar niet getreurd ook jij kan Viaplay kijken. De normale kosten Viaplay Nederland prijs van € 13,99 is tot augustus verlaagt tot € 9,99.

Wat je voor die kosten kijkt bij Viaplay Nederland

Kijk elke Formule 1 race live op KPN met Viaplay. Je mag alle vrije trainingen, kwalificaties, en races volgen. De Nederlandse zender zendt ook alle programma's tijdens de F1 weekenden uit, met onder meer analyses van ervaren coureurs als Tom Coronel, Guido van der Garde, Jos Verstappen, David Coulthard, en Mika H

Met Viaplay kun je veel meer sporten volgen dan alleen de Formule 1. Je volgt de Engelse Premier League, de Duitse Bundesliga, en PDC Darts met drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen, en ook KSW mixed martial arts (MMA) evenementen.

Kijk je graag films en series op je computer of televisie? Dan is Viaplay het perfecte platform voor jou. Je kunt buitenlandse films en series van grote studio's als MGM en Sony bekijken vanaf maart 2022. Dramaseries die door Viaplay worden geproduceerd zijn heel populair in Zweden en komen nu naar Nederland.

Wat is Viaplay?

Vanaf maart 2022 is de nieuwe videostreamingdienst viaplay in Nederland beschikbaar. Je kunt met een Viaplay abonnement naar allerlei sporten, films en series kijken (ook naar kinderprogramma's). Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar Formule 1, Duits voetbal (Bundesliga), darts, en MMA. Vanaf het voetbal van 2022 - 2023.

Vanaf wanneer kan ik Viaplay bestellen?

Ben je nog geen klant van KPN? Mooi, Dan kijk je Viaplay het hele seizoen gratis samen met Internet en TV van KPN.

Zorg dat je op tijd overstapt. Doe nu de postcodecheck. De 9 maanden gratis Viaplay gaan in vanaf de eerste week van maart, Viaplay werkt pas als jouw Internet en TV abonnement is geactiveerd. Stap daarom snel over en kies voor de eerst mogelijke activatiedatum.