Livestream Roda JC - ADO Den Haag kijk gratis

Het is weer vrijdag en dat betekent voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie. In speelronde nummer 23 staat er een boordevol voetbalprogramma op het schema met maar liefst 8 wedstrijden. Op het hoofdkanaal van ESPN kun jij kijken naar het welbekende schakelprogramma, maar wat nu als jij graag kijkt naar een hele wedstrijd van bijvoorbeeld je favoriete Eerste Divisie club?

ADO voetballer Thomas Verheydt vandaag livestreams tegen roda jc
© VoetbalVandaag Images | 21-01-2022 10:40

Dit vormt al jaren een irritant obstakel voor veel supporters. Alternatieven zijn er nauwelijks en op veel supportersfora vragen fans of iemand weet waar zij een voetbal stream kunnen vinden. Antwoorden van mede-supporters wijzen vaak naar illegale websites met een enorm slechte kwaliteit streams, die ook nog eens schadelijk voor je computer kunnen zijn.

Omdat wij weten wat er leeft onder supporters, zijn we op zoek gegaan naar de oplossing hiervoor. En met succes. Vanaf nu kun jij gratis online voetbalwedstrijden kijken uit de Keuken Kampioen Divisie, maar ook uit andere competities, via de volgende wijze.

Zoek jouw Bet365 stream uit in onze unieke voetbalgids

Sinds vorige week heeft Voetbal Vandaag iets nieuws: Een unieke gids met Bet365 livestreams. In deze online gids kun jij eenvoudig zien op welke tijdstippen er livestreams worden uitgezonden en om welke wedstrijden dat precies gaat. Als we bijvoorbeeld naar de datum van vandaag kijken, dan komt daaruit naar voren dat alle 8 duels van het tweede niveau in Nederland op stream worden uitgezonden. Ter verduidelijking gaat dit om:

Word lid van Bet365 en kijk gratis voetbal

In de online gids kun jij zien welke voetbalwedstrijden er vandaag online worden uitgezonden. Je kunt dus zelf jouw Keuken Kampioen Divisie wedstrijden kiezen. Om toegang te krijgen, heb je twee dingen nodig. Allereerst dien je jezelf te registreren bij Bet365 als nieuwe speler. Dit proces duurt slechts enkele minuten, waarna niets jou meer kan tegenhouden onderweg naar gratis voetbal kijken.

De tweede voorwaarde die wordt gesteld, is dat jij over een positieve account balans beschikt van tenminste €0,01 cent. Om hieraan te komen, is het dus nodig dat jij een storting doet. Dit is al mogelijk vanaf slechts €5,00.

Nu komt het, zo mogelijk, mooiste gedeelte. Voetbal Vandaag heeft namelijk een exclusieve samenwerking met Bet365. Dat heeft als voordeel dat wij een unieke Bet365 Bonus code kunnen doen in de vorm van een bonuscode. Als jij je registreert met de code VVBONUS, verdubbelt de bookmaker jouw eerste storting met 100% tot een maximum van €100.00.Je kunt dus niet alleen gratis voetbal kijken, maar je kunt met het gratis wedkrediet ook nog eens risicoloos een of meerdere weddenschappen inzetten. Maak er dus direct gebruik van en vergeet niet om tenminste €0,01 te laten staan, zodat jij altijd toegang hebt tot livestreams.