Keuken Kampioen Divisie: Voetbal Voorspellingen KKD Vandaag

In de Keuken Kampioen Divisie worden vanavond zeven wedstrijden gespeeld. De koploper FC Emmen heeft zich al verzekerd van promotie naar de Eredivisie, maar ze zijn nog geen kampioen. Er is nog steeds een kans dat Volendam hen inhaalt op de ranglijst. Twee ploegen promoveren rechtstreeks en FC Volendam lijkt die andere club te zijn die promoveert. Er zijn nog drie ronden te gaan in de KKD. Voor vanavond heeft ons algoritme twee voorspellingen gedaan. We kijken naar de odds van de bookmakers en de kansberekening van ons eigen algoritme.

FC Emmen speler in wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie
© VoetbalVandaag Images | 22-04-2022 13:48

Stand Keuken Kampioen Divisie met nog 3 rondes

Met nog drie speelrondes is het officiële seizoen van de Keuken Kampioen Divisie zo goed als voorbij. FC Emmen is dan officieel nog geen kampioen maar staat met 77 punten stevig aan de leidingen in de stand Keuken Kampioen Divisie. FC Volendam staat momenteel op plek twee en heeft 71 punten. Een knappe derde plek is er voor FC Eindhoven dat 64 punten heeft. De nummers 1 en 2 van de ranglijst promoveren rechtstreeks naar de Eredivisie. Voor de derde promotie plek wordt nog gestreden in de nacompetitie.

Keuken Kampioen Divisie Programma Speelronde 35

Zoals gezegd staan er vanavond zeven wedstrijden op het programma, zondag en maandag worden de overige drie wedstrijden gespeeld. Het algoritme van Voetbal Vandaag heeft voor vanavond twee voorspellingen klaar staan, daarover zo meer. Nu eerst een overzicht van het volledige Keuken Kampioen Divisie Programma van dit weekeinde.

Programma

  • 20:00 uur FC Den Bosch - : - FC Volendam

  • 20:00 uur FC Emmen - : - Roda JC Kerkrade

  • 20:00 uur SBV Excelsior - : - Jong AZ

  • 20:00 uur Helmond Sport - : - De Graafschap

  • 20:00 uur NAC Breda - : - FC Dordrecht

  • 20:00 uur TOP Oss - : - Almere City

  • 20:00 uur SC Telstar - : - FC Eindhoven

  • 24 apr. ADO Den Haag - : - Jong FC Utrecht

  • 25 apr. Jong Ajax - : - VVV-Venlo

  • 25 apr. Jong PSV - : - MVV Maastricht

KKD Voorspellingen Voetbal Vandaag

Voetbal Vandaag heeft een uniek algoritme dat vrijwel dagelijks voetbal voorspellingen doet. Hierbij kijkt het systeem of er weddenschappen zijn die binnen bepaalde parameters vallen. Hierbij zijn de kansberekening in combinatie met de bookmaker odds leidend. Voor de Keuken Kampioen Wedstrijden van vanavond zijn er twee voorspellingen gedaan.

NAC Breda - FC Dordrecht

Dit lijkt volgens de bookmakers en het algoritme een no brainer. Bookmaker Bet365 geeft odds van 1.36 wat gelijk staat aan een 73.4% kans dat NAC Breda als winnaar van het veld stap in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. Het VoetbalVandaag Algoritme geeft 79.3% kans (gelijk aan 1.26) dat NAC Breda gaat winnen.

De schapenkoppen uit Dort staan momenteel op een na laatste, op plek 19 van de KKD stand. De ploeg heeft ne een verrassende overwinning op ADO Den Haag drie maal op rij verloren. Waaronder FC Emmen en FC Eindhoven, beide wonnen slechts met 1-0.

NAC Breda bezet plek acht op van de ranglijst en lijkt op weg naar de Nacompetitie. De laatste twee wedstrijden werden gewonnen. Vorige week met heel veel geluk in de laatste minuut uit bij Almere City en de week daarvoor van een heel pover spelend VVV-Venlo. Dit NAC met alle perikelen rond de overname en het vertrek van twee belangrijke spelers zou ook zomaar eens kunnen verliezen vanavond. In dat geval is 1.36 misschien erg weinig.

FC Emmen - Roda JC Kerkrade

De tweede wedtip van het algoritme gaat over de topper van vanavond, koploper FC Emmen tegen de nummer vier uit Kerkrade, Roda JC. De odds van Holland Casino bij winst van Emmen zijn 2.30. Volgens deze bookmaker is de kans dat Emmen wint 43.5%. Het VoetbalVandaag Algoritme geeft 60.1% kans dat FC Emmen gaat winnen wat overeenkomt met odds van slechts 1.67. Dat is een behoorlijke value bet.

FC Emmen kan het kampioenschap al ruiken en zou dat vanavond in eigen huis kunnen bewerkstelligen. Behalve een gelijk spel tegen de Graafschap hebben ze de laatste vier uit vijf gewonnen.

De Limburgers doen het met twee gelijke spelen en drie overwinningen niet veel slechter. Roda staat dan ook tweede in de laatste periode ranglijst, net onder FC Emmen.

Wedden op voetbal en geld winnen

Gokken is natuurlijk nooit zonder risico, het geld dat je inzet kan je verliezen. Het is daarom ook belangrijk om nooit geld in te zetten dat je niet kunt missen. Daarnaast zijn er een aantal belangrijke regels en tips hoe je geld kunt winnen met wedden op voetbal die we voor je op een rijtje hebben gezet. Het is belangrijk om verstandig te gokken en alleen te spelen als het ook leuk is. Speel bewust, 18+.