NAC Breda - ADO Den Haag: Eredivisie Play-offs wedden en odds

Op dinsdag 10 mei om 18:45 uur speelt NAC Breda thuis tegen ADO Den Haag in de eerste ronde van de play-offs om te bepalen wie er doorgaat naar de volgende ronde. ADO is als vierde geëindigd en NAC als achtste in de Keuken Kampioen Divisie stand, dus dit is een zeer belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. In dit artikel kijken we naar de vorm van beide ploegen, bekijken we de odds van de bookmakers en bekijken we de voorspelling van het algoritme van VoetbalVandaag.nl.

nac breda speler boris van schuppen in een thuiswedstrijd
© VoetbalVandaag Images | 09-05-2022 11:46

Wedden op NAC Breda - ADO Den Haag

Om te wedden op NAC Breda - ADO Den Haag kijken we naar de vorm en statistieken van beide teams. Wat zijn de odds van de bookmakers en welke voorspelling doet het algoritme van VoetbalVandaag.nl. Wil je ook op NAC Breda - ADO Den Haag wedden lees dan eerst dit artikel voordat je je inzet gaat plaatsen.

Onderling resultaat NAC Breda - ADO Den Haag

Dit seizoen hebben NAC en ADO twee keer eerder tegen elkaar gespeeld in de Keuken Kampioen Divisie. De eerste wedstrijd was in augustus van 2021. NAC wist thuis met 3-0 te winnen van Den Haag. Alle drie de doelpunten werden gemaakt door Ralf Seuntjes die inmiddels naar Japan is vertrokken.

De wedstrijd in Den Haag tussen ADO en NAC werd gespeeld in december van vorig jaar. Bij rust was het 1-1 dankzij doelpunten van Verheydt en Haye. Na rust is Den Haag veel beter dan de ploeg uit Breda. De wedstrijd eindigd uiteindelijk in een 4-1 voor ADO Den Haag.

Huidige Vorm NAC en ADO

Zowel NAC als ADO hebben de laatste vijf wedstrijden wisselende resultaten behaald. Om te beginnen met NAC Breda, van de laatste vijf wedstrijden werden er drie gewonnen. De laatste wedstrijd van het seizoen, uit bij de nummer zes Excelsior werd het 2-2. De wedstrijd uit bij FC Dordrecht werd verloren.ADO Den Haag komt van een verlies uit bij FC Emmen. De kampioen van de Keuken Kampioen Divisie was met 3-0 te sterk voor de Hagenezen. In de wedstrijden daarvoor werd twee keer gewonnen en twee keer gelijk gespeeld. Opvallend is het lage doelpunt gemiddelde van ADO Den Haag over die laatste vijf wedstrijden.

Odds van de bookmakers

Wanneer we de odds vergelijk van NAC - ADO van morgen dan lijkt het erop dat de thuisploeg voor deze wedstrijd als favoriet wordt gezien. De odds van alle bookmakers zijn 2.25 voor de Parel van het Zuiden, dat staat gelijk aan 44.4% kans.

Over de kansen van ADO zijn de bookmakers ook unaniem met een odd van 3.10 wat gelijk staat aan een 32.3% kans. Mocht je denken kan de wedstrijd in een gelijkspel zal eindigen kan je 3.55 krijgen voor iedere euro bij Holland Casino.

Het VoetbalVandaag Algoritme geeft 49.2% kans dat NAC Breda gaat winnen.