10 wedstrijden in het Keuken Kampioen Divisie Programma: Wie zal er winnen?

In het Keuken Kampioen Divisie programma van vrijdag 8 april 2022 staan 10 wedstrijden. FC Emmen staat er prima voor en lijkt op weg naar de titel en promotie naar de Eredivisie. Zij spelen thuis tegen Jong AZ. De nummer twee van de KKD ranglijst, FC Volendam, verkeert in een dramatische vorm en ontvangt thuis De Graafschap; die zelf momenteel op een teleurstellende 8e plaats staan. Op de plaatsen 9 en 10 in de middenmoot van de eerste divisie staan NAC Breda en VVV Venlo die tegen elkaar spelen. Wat zijn de kansen van de bookmakers, en welke voorspellingen doet het algoritme van voetbalvandaag.nl.

de graafschap fc emmen in de keuken kampioen divisie
© VoetbalVandaag Images | 06-04-2022 14:09

Verassende stand Keuken Kampioen Divisie

Bij het voorbereiden van mijn weddenschappen voor komende vrijdag kijk ik vol verbazing naar de stand Keuken Kampioen Divisie. Met name de middenmoot komt totaal niet overeen met hetgeen aan het begin van het seizoen werd verwacht.

  • 7 ADO Den Haag
  • 8 De Graafschap
  • 9 NAC Breda
  • 10 VVV Venlo

Wanneer dit de top 4 was geweest samen met FC Emmen en bijvoorbeeld Volendam of Roda JC, was dat meer in de lijn der verwachtingen. Maar goed, dat zegt alleen maar hoe lastig de Keuken Kampioen Divisie te voorspellen is.

KKD Voorspellingen van Voetbal Vandaag

Dat de Keuken Kampioen Divisie lastig is om op te wedden is misschien wel de reden dat het algoritme wat voorzichtig is. Er zijn vier voorspellingen die, gezien de odds, niet heel riskant zijn. Voor zover iets zeker is in het voetbal, lijken de voorspellingen redelijke zekerheidjes.

FC Emmen - Jong AZ | De Oude Meerdijk - Emmen

De koploper FC Emmen heeft vorige week sinds lange tijd weer eens een steekje laten vallen door uit met 1-1 gelijk te spelen bij De Graafschap. Dit weekend ontvangt de ploeg van Dick Lukkien Jong AZ in de eigen De Oude Meerdijk. De Alkmaarders hebben na vier overwinningen op rij, afgelopen maandag nipt verloren van Roda JC. FC Emmen is, met odds 1.41 van Jacks, een zeer duidelijke favoriet. Deze odds komen overeen met een 71% kans, het VoetbalVandaag Algoritme geeft 75.7% kans dat FC Emmen gaat winnen.

ADO Den Haag - Helmond Sport | Cars Jeans Stadion - Den Haag

In het Cars Jeans Stadion ontvangt ADO Den Haag vrijdagavond Helmond Sport. De Hagenaars staan er redelijk voor met 2 overwinningen uit de laatste drie. Ze staan nu zevende in de Keuken Kampioen Divisie. Helmond Sport staat stijf onderaan en wist van zijn laatste vijf wedstrijden opvallen met 4-0 van NAC Breda te winnen. Volgens de bookmaker Bet365 heeft ADO odds van 1.45 wat gelijk staat aan 69% kand op de overwinning. Het VoetbalVandaag Algoritme geeft 79.5% kans dat ADO Den Haag gaat winnen.

Roda JC Kerkrade - Jong Ajax | Parkstad Limburg Stadion - Kerkrade

Roda speelde afgelopen maandag nog tegen Jong AZ en wist dat duel met 0-1 te winnen. Vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen Jong Ajax, dat met 4-1 van Top Oss won, op het programma. Jong Ajax staat zesde in de Keuken Kampioen Divisie met 58 punten. Roda JC Kerkrade staat op de vijfde plaats met 59 punten. De bookmaker Bet365 geeft Roda JC een odd van 2.05 wat gelijk staat aan 48.8%. Het VoetbalVandaag Algoritme geeft 57.5% kans dat Roda JC Kerkrade gaat winnen.

NAC Breda - VVV-Venlo | Rat Verlegh Stadion - Breda

Kijken we tot slot nog even naar deze topper in de middenmoot. Clubs die voorafgaand aan het seizoen werden getipt als titel kandidaat spelen nu niet eens in de nacompetitie. Zowel NAC Breda als VVV-Venlo kunnen daar allen nog op hopen, maar het zal moeilijk worden. Met een overwinning op vrijdagavond zetten beide clubs een grote stap in de goede richting. De bookmaker Bet365 Nederland geeft NAC Breda een odd van 2.00 om vrijdag te winnen. Dat zou een 50/50 betekenen.

Echter gezien NAC na het vertrek van Seuntjens en de aankondiging van overname door City als een natte krant staat te voetballen, lijkt 3.45 voor VVV van Jacks ineens veel interessanter. Echter de club uit Venlo staat ook al weken droog. Dus een 0-0 lijkt hier een logische uitkomst. Mocht je daar ook wel in geloven geeft Holland Casino daar 11.00x je inzet voor terug. Kijkend naar de overige odds lijkt deze bookmaker een voor voorkeur te geven aan 1-1 voor 6.50.

Winst maken met wedden op voetbal

We krijgen veel vragen over wedden op voetbal. De belangrijkste vraag is hoe je winst kunt maken op de lange termijn. Speciaal voor beginners hebben we een artikel geschreven over wedden op voetbal voor beginners, zodat ook jij winst kan maken. Speel bewust 18+.