Maandagavond in de Keuken Kampioen Divisie: 4 wedstrijden op het programma

Maandagavond komen alle vier de jong teams in de Keuken Kampioen Divisie in actie. In de Keuken Kampioen Divisie neemt jong Ajax het op tegen TOP Oss, terwijl jong AZ speelt tegen Roda JC Kerkrade. jong PSV ontmoet FC Volendam en jong FC Utrecht staat tegenover NAC Breda. Opvallend is dat al deze wedstrijden thuis zijn voor de jonge ploegen. We bekijken de kansen en kansberekeningen zoals die door de bookmakers zijn vastgesteld en hebben we twee voorspellingen van ons algoritme.

top-oss-fc-volendam-keuken-kampioen-divisie
© VoetbalVandaag Images | 03-04-2022 13:20

Jong Ajax - TOP Oss | 04-04-2022

De eerste wedstrijd in ons rijtje van vier is Jong Ajax tegen Top Oss. Op sportpark de Toekomst in Amsterdam trappen beide teams om 20:00 af in de Keuken Kampioen Divisie. Jong Ajax is de duidelijke favoriet in deze wedstrijd, met een kans op winst die door de bookmakers op 65.2% wordt gesteld. De odds komen daardoor op 1.53.

Momenteel staat Jong Ajax op plek zeven van de de KKD stand en heeft het de laatste drie wedstrijden steeds gelijk gepeeld. Top Oss staat momenteel 15e en wist voor het weekend nog verassend uit bij de nummer twee, FC Volendam te winnen.

De kans dat Top Oss ook nu weer wint is volgens Bet365 slechts 17.4%. De odds voor een overwinning van Oss komen daarmee op 5.75.

Jong AZ - Roda JC Kerkrade | 04-04-2022

De volgende wedstrijd die we onder de loep nemen is Jong AZ tegen Roda JC Kerkrade. Dit duel wordt gespeeld op het AFAS trainingscomplex in Alkmaar en begint eveneens om 20:00 uur. De kansen voor dit duel liggen volgens Bet365 Nederland in het voordeel van Roda. De winkans is berekend op 54.1% en de odds komen daarmee op 1.85.

Jong AZ dat momenteel een 12e plek op de eerste divisie ranglijst staat heeft na een hele moeilijke periode weer een goede vorm gevonden. De laatste vier wedstrijden werden allemaal gewonnen. Er is volgens de bookmaker een kans van 26.3% wat odds van 3.80 betekend.

Jong PSV - FC Volendam | 04-04-2022

De derde wedstrijd van de avond is Jong PSV tegen FC Volendam. Dit duel wordt gespeeld op sportcomplex De Herdgang in Eindhoven en begint eveneens om 20:00 uur. De kansen voor de thuisploeg om te winnen worden door Bet365 berekend op 34.8%. Dat komt overeen met een quotering van 2.88.

Jong PSV staat op de 14e plaats op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. FC Volendam staat momenteel op de tweede plaats . In hun thuiswedstrijd van afgelopen vrijdag verloren ze tegen Top Oss met een score van 0-1.

De kansen op een overwinning voor FC Volendam zijn vastgesteld op 42.1% en de odds zijn daarom 2.38. Het algoritme van Voetbal Vandaag komt met een iets hogere kans van 45.3%, met als resultaat dat deze wedstrijd als voorspelling wordt aangemerkt.

Jong FC Utrecht - NAC Breda | 04-04-2022

Er is nog gelukkig ook nog een wedstrijd die in een echt stadion wordt gespeeld. Jong FC Utrecht ontmoet NAC Breda in de Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd begint ook om 20:00 uur. Volgens Bet365 zijn de kansen voor Jong FC Utrecht om te winnen berekend op 31.3%. Dat komt overeen met een notering van 3.20.

Jong FC Utrecht staat momenteel op de een na laatste plaats op de ranglijst Keuken Kampioen Divisie en heeft de laatste vijf wedstrijden allemaal verloren. NAC Breda staat op de negende plaats, en ook zij verkeren niet in topvorm. In hun thuiswedstrijd tegen Ajax afgelopen vrijdag bleef het bij een gezapige 0-0.

De kansen op een overwinning van NAC Breda zijn daarom vastgesteld op 45.5% en dat is goed voor een odd van 2.20. Het algoritme is het hier mee eens en heeft de wedstrijd als een wedtip aangemerkt.

Live kijken naar de Keuken Kampioen Divisie

ESPN kiest ervoor om de wedstrijd van Jong PSV tegen FC Volendam live uit te zenden. De andere drie wedstrijden worden in Nederland niet live uitgezonden. Met een Bet365 livestream kan je de wedstrijden via de bookmaker kijken. Hiervoor hoef je alleen een account aan te maken.