Keuken Kampioen Divisie: Voetbalwedden Tips en Voorbeschouwing 

Vrijdagavond 25 maart zijn er twee wedstrijden in de Nederlandse Keuken Kampioen Divisie. In de eerste divisie van het Nederlandse voetbal spelen ADO Den Haag en De Graafschap beide een uitwedstrijd. De als zevende geklasseerde club ADO gaat op bezoek bij nummer zeventien FC Dordrecht. Het als negende geklasseerde De Graafschap op bezoek bij FC Eindhoven dat verrassend vierde staat op de ranglijst. Wat zeggen de bookmakers over deze kansen? Ontdek het in dit voetbalwedden artikel over tips en voorbeschouwingen voor de Keuken Kampioen Divisie.

ado-den-haag-wint-in-de-keuken-kampioen-divisie
© IMAGO / Pro Shots | 23-03-2022 11:35

Wedden op de Keuken Kampioen Divisie

De Keuken Kampioen Divisie is een competitie waar ieder weekend wel iets onverwachts gebeurd. Is dat ook deze vrijdag ook weer het geval? ADO Den Haag is de duidelijke favoriet tegen FC Dordrecht, maar De Graafschap zal het volgens de bookmakers moeilijk krijgen in Eindhoven. De bookmakers hebben kans van 56,5% voor een uitoverwinning van ADO berekend, en 35,7% voor een overwinning van De Graafschap. We bekijken de beide wedstrijden en vergelijken de odds voor je.

FC Dordrecht - ADO Den Haag

ADO Den Haag staat op een lullige zevende plek van de ranglijst van de eerste divisie. Dat is op zijn mist gezegd teleurstellend. In de laatste vijf wedstrijden heeft de club uit de hofstad steeds minimaal 1 doelpunt tegen gehad, alleen de laatste wedstrijd werd gewonnen. De drie wedstrijden daarvoor speelde Den Haag twee keer gelijk met 1-1, en kreeg uit bij jong Ajax een 6-3! te verwerken.

FC Dordrecht staat op de 17e plek in de stand van de KKD. Dat zal voor niemand een verassing zijn. De vraag is of de club onder de rook van Rotterdam thuis kan verrassen tegen ADO. Volgens de bookmakers is er geen vuiltje aan de lucht voor de bezoekers.Bekijk alle odds van deze wedstrijd op de wedstrijdpagina van FC Dordrecht - ADO Den Haag.FC Eindhoven - De Graafschap

De tweede wedstrijd op vrijdag 25 maart in de Keuken Kampioen Divisie gaat tussen FC Eindhoven en De Graafschap. De Doetinchemmers staan er met een 9e plek in stand KKD ook niet heel lekker op. De club uit Eindhoven staat op een verrassende vierde plaats. In de laatste vijf competitiewedstrijden won FC Eindhoven driemaal en speelde tweemaal gelijk. Dat leverde 11 punten op en een doelsaldo van plus zeven. De ploeg van trainer Rob Penders kreeg in dit hele seizoen gemiddeld 1.13 doelpunten tegen en scoort gemakkelijk met bijna 2 (1.9) goals per wedstrijd.

De Graafschap lijkt de weg behoorlijk kwijt en verloor de laatste 3 wedstrijden . De Superboeren uit Doetinchem verkeren in wat je kunt noemen een slechte fase. Met 1! doelpunt in de laatste 5 wedstrijden kan je wel zeggen dat het moeilijk winnen is. De bookmakers hebben FC Eindhoven dan ook als favoriet aangewezen, echter met behoorlijk hoge odds. Die hebben De Graafschap dus zeker nog niet uitgesloten.Een wedstrijd waar volgens de bookies bijna 30% kans is op een gelijkspel. De beste odds voor die bet vind je op dit moment bij Jacks met 3.50.

Alle odds in dit artikel kloppen op het moment van schrijven maar zijn aan verandering onderhevig. Controleer de odds voor je een weddenschap aangaat.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, speel bewust 18+.

Ook interessant: Hoe kan je winnend wedden op voetbal