Voetbal Vandaag sluit uniek partnerschap met Bet365

Warm nieuws op deze koude woensdagmiddag. Voetbal Vandaag en top bookmaker Bet365 gaan intensief samenwerken. Deze collaboratie is met name interessant voor mensen die houden van wedden op voetbal. Bovendien heeft dit een groot aantal voordelen tot gevolg, waaronder actuele en tegelijkertijd objectieve:

Speler met Bet365 shirt met op de achtegrond een Bet365 reclamebord
© VoetbalVandaag Images | 10-12-2021 15:20
Wat is Bet365?


Bet365 is ‘s werelds grootste aanbieder van online sportweddenschappen. Op het platform kun je pre-match en live wedden. Daarnaast is Bet365 ook aanbieder van gratis Bet365 voetbal streams uit een uitgebreid aantal voetbalcompetities. Het bedrijf heeft een klantenbestand van miljoenen spelers, verspreid over een groot aantal landen. Naast buitenlandse licenties beschikt deze betting site ook over een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Dat betekent dat jij legaal, veilig en betrouwbaar kunt voetbalwedden bij deze gevestigde bookmaker.

Actuele reviews en odds vergelijken

De samenwerking is opgezet ten faveure van jou en brengt een aantal unieke toevoegingen aan onze website met zich mee. Zo hebben wij het sportsbook, het casino-gedeelte en de pokerroom uitvoerig bekeken, getest en beoordeeld. Naar welke informatie jij ook op zoek bent, wij zijn er zeker van dat er niets ontbreekt.

Ten tweede hebben wij de mogelijkheid om Bet365 odds in te laden. Naast de voorspellingen die wij dagelijks aanbieden, kun jij bij elke andere wedstrijd de quoteringen van deze bookmaker vergelijken.


Bet365 account aanmaken met exclusieve bonus code

Om het nog mooier te maken, hebben wij een exclusieve bonus code bedongen voor nieuwe spelers. Iedereen die zich bij Bet365 Nederland aanmeldt met bonus code VVBONUS en minimaal €5,00 stort, ontvangt een 100% match bonus tot maximaal €50,00 in bet credits.

En dat is niet alles, want dankzij jouw aanmelding via Voetbal Vandaag, verzeker jij jezelf ook van toekomstige Bet365 bonussen. Denk hierbij aan Free Bets, odds boosts en nog veel meer heerlijke promoties. Dat wil jij toch niet aan je voorbij laten gaan?