Viaplay kosten Nederland: Hoeveel kost het om Viaplay te kijken?

Viaplay is een nieuwe betaalzender in Nederland die abonnees veel originele films en Hollywood films en series aanbiedt. En op viaplay is veel live sport te zien want niet alleen F1 komt over van Ziggo maar ook Bundesliga, 2.bundeliga en vanaf het nieuwe voetbalseizoen de Engelse premier league, dus veel topvoetbal. Voor slechts een klein bedrag per maand krijg je heel veel kijkplezier! Bekijk de speciale aanbieding.

viaplay op tv kijken
© VoetbalVandaag Images | 19-03-2022 19:34

Wat gaat viaplay Nederland kosten

Op zoek naar een uitbreiding van je TV pakket met veel topvoetbal, live Formule 1, films en series? Dan heb jij Viaplay nodig! Maar wat gaat Viaplay Nederland kosten, hoe sluit je een abonnement af en hoe kan je naar Viaplay kijken? We zetten het allemaal voor je op een rij en helpen op weg naar een Viaplay abonnement, en geen zorgen, je zit helemaal nergens aan vast. Een abonnement Viaplay is maandelijks opzegbaar.

Viaplay aanbieding

Meld je nu aan en betaal tot 01-08-2022 slechts € 9,99 per maand! De normale kosten Viaplay Nederland zijn € 13,99 per maand. Na 1 augustus van dit jaar zal het abonnement dus meer kosten. Volgens ons is nu dus het perfecte moment om Viaplay te kijken voor nog geen 10 euro, bevalt het niet is het altijd opzegbaar.Hoe werkt Viaplay Nederland


Viaplay Nederland is een streamingsdienst die iedereen met een abonnement kan kijken naar TV shows, series en films. Je kunt ook live sport kijken, zoals Formule 1 met Max Verstappen. Viaplay is een online platform dat je via je computer, smartphone of tablet met de app kunt bereiken. Zodra je geregistreerd en ingelogd bent, heb je volledige toegang tot het aanbod van Viaplay Nederland. Je kunt kijken wat je wilt wanneer je het wilt, want alle inhoud is 24/7 en 365 dagen per jaar beschikbaar!

Kosten Viaplay Nederland abonnement per TV provider


De huidige prijs voor een Viaplay abonnement is € 13,99 per maand. Als je je nu via onze site aanmeldt, profiteer je van de speciale aanbieding en betaal je slechts € 9,99 tot 01-08-2022! Na deze datum wordt de prijs aangepast. Mogelijk heeft jouw TV provider een andere aanbieding en kan je nog meer besparen. Wil je echt besparen op TV en Internet profiteer dan gelijk van de minimaal € 10,- CASHBACK deals van Breedbandwinkel.nl. Super simpel je postcode checken. Opzeggen en overstappen gaat volledig automatisch.


Voetbal Vandaag: Viaplay Nederland abonnement per TV provider
Provider Per maand Aanbieding
Budget€ 9,99-
Caiway€ 8,99-
DELTA€ 8,99-
KPN€ 9,999 maanden gratis voor nieuwe klanten
Online.nl€ 9,99-
T-Mobile€ 9,99-
Freedom€ 9,99-
Youfone€ 9,99-
Ziggo€ 9,99Eerst 4 maanden 50% korting


Hoe kijk je naar Viaplay


Sinds begin maart kun je je favoriete streaming apparaten gebruiken om naar Viaplay te kijken, de streaming dienst heeft een eigen app. Je kunt vanaf maart je favoriete streaming apparaat gebruiken om naar Viaplay te kijken, zoals smart TV, Google Chromecast, Apple TV, computer, smartphone of tablet.

Sommige TV Providers hebben inmiddels ook een tv-kanaal die via de eigen decoder is te bekijken. Zo kun je films, series en sport bekijken via de tv app van je TV aanbieder. Hetzelfde geldt ook voor Ziggo GO, T-Mobile Thuis en Online.nl. Je logt dan in met je account via de app van je TV aanbieder op het streaming apparaat van Viaplay en begint meteen met kijken!

Betalen is heel eenvoudig bij Viaplay in Nederland. Je kunt kiezen tussen een iDeal of creditcard betaling. Met een betaallink ben je binnen enkele minuten klaar om met popcorn op de bank te ploffen.Aanmelden bij Viaplay uitgelegd


Je moet eerst inloggen op je account om Viaplay te kunnen gebruiken. Als je er nog geen hebt, kun je er een aanmaken op de Viaplay website. Gebruik bij het inloggen het e-mailadres en wachtwoord dat je koos bij het aanmaken van je account. Je kunt je in plaats daarvan ook aanmelden met een code op een smart TV, Apple TV, of spelconsole. Als je de activeringscode gebruikt, is geen accountinformatie nodig, dus het is eenvoudig om met een ander apparaat in te loggen.