Voetbal op TV: AZ-talenten spelen eindfase Youth League

Het is de week van de waarheid voor de spelers van AZ Onder 19. Zij spelen vrijdag 21 april namelijk de halve finale van de UEFA Youth League. Mochten ze dat duel winnen, dan wacht maandag 24 april meteen de finale van het Champions League-toernooi voor de jeugd. Lees hier op welke zender je de eindfase van de UEFA Youth League live ziet!

Mexx Meerdink, aanvaller van AZ
© PROSHOTS | 20-04-2023 13:00

AZ knikkerde Barcelona en Real Madrid al uit het toernooi

De onder 19 van AZ beleeft een fantastisch Europees seizoen. De ploeg van Jan Sierksma was achtereenvolgens te sterk voor Rode Ster Belgrado, Eintracht Frankfurt, Barcelona en Real Madrid. Met name de uitslagen die de Alkmaarders kunnen overleggen zijn buitengewoon knap: de ploeg van Jan Sierksma won 5-0, 4-0 en 3-0. De volgende stop voor het jeugdelftal van AZ is Sporting Portugal. Deze halve finale, die meteen beslissend is, wordt op neutraal terrein gespeeld; Stade Genève. Je ziet AZ - Sporting Portugal vrijdag om 13:00 uur live op Ziggo Sport en via een livestream op UEFA.com.

Finale ook live op Ziggo Sport en UEFA.com

De winnaar van AZ - Sporting neemt het op tegen de winnaar van Hajduk Split - AC Milan. Dat duel begint vrijdag om 18:00 uur en is eveneens live te zien op Ziggo Sport en UEFA.com. Drie dagen na de halve finales, maandag 24 april, wordt meteen ook de finale van de UEFA Youth League afgewerkt. Dat duel wordt om 18:00 uur live uitgezonden op Ziggo Sport en UEFA.com.