Ajax, PSV en Feyenoord in actie: hier zie je het live en een unieke welkomstaanbieding!

Dit weekend ontwaakt de Eredivisie weer uit haar winterslaap. Lees hier waar je de wedstrijden van onder meer Ajax, PSV en Feyenoord live ziet. Daarnaast heeft bookmaker Jack's een prachtige welkomstpromotie: zet in op een zege van Ajax, Feyenoord of PSV en pak 50 keer je inzet!

Kökçu (Feyenoord)
© PROSHOTS | 05-01-2023 12:00

Eredivisie live op tv

De Eredivisie wordt vrijdag hervat met de wedstrijd FC Twente - FC Emmen (20:00 uur). Zaterdag komen hoogvliegers AZ en PSV in actie. AZ neemt het in eigen huis op tegen Vitesse (18:45), en PSV ontvangt Sparta (21:00). Zondag mag Feyenoord al vroeg aan de bak: de formatie van Slot speelt om 12:15 uit tegen FC Utrecht. Ajax neemt het om 14:30 in Nijmegen op tegen NEC. Bekijk hier het volledige Eredivisie-programma, dat volledig live te zien is op ESPN.

Zet in op Ajax, PSV of Feyenoord en win 50 keer je inleg!

Om de hervatting van de Eredivisie te vieren heeft Jack's een fraai welkomstactie in petto. Iedereen van 24 jaar of ouder die na woensdag 4 januari (12:00) een account heeft aangemaakt bij de bookmaker maakt namelijk kans op 50 keer zijn/haar inzet. Het enige wat je hoeft te doen, is in te zetten op een zege van Ajax, PSV of Feyenoord. Klopt jouw voorspelling, dan pak je 50 keer je inzet! Meedoen is heel eenvoudig:

  1. Maak een account aan bij Jack's.
  2. Stort minimaal €10 op je account om de bonus te ontvangen.
  3. Zet maximaal €1 in op 'Ajax wint binnen reguliere speeltijd', 'PSV wint binnen reguliere speeltijd' of 'Feyenoord wint binnen reguliere speeltijd'.
50 keer je inzet als Ajax, PSV of Feyenoord wint

Ga voor alle bonusvoorwaarden naar de actiepagina van Jack's.

Ook live voetbal uit de FA Cup, La Liga, Serie A en Jupiler Pro League

Er wordt dit weekend uiteraard niet alleen in de Eredivisie gevoetbald. Ook gaat de bal weer rollen in de Engelse FA Cup. Zo neemt Erik ten Hag het vrijdag met Manchester United op tegen Everton, en zondag staat de kraker Manchester City - Chelsea op de rol. Ook in La Liga staat met Atlético Madrid - Barcelona een topper op het programma. Bekijk de volledige tv-gids op de pagina Voetbal op TV!