Voetbal op tv: kijk live naar de KNVB Beker, League Cup en Coppa Italia!

Deze midweek staat er heel wat bekervoetbal op het programma. In Nederland wordt de strijd om de KNVB Beker hervat, terwijl ook het Italiaanse en Engelse bekertoernooi wordt vervolgd. In dit artikel gidsen wij je door het bomvolle voetbalprogramma heen!

Arne Slot (Feyenoord), Alfred Schreuder (Ajax) en Ruud van Nistelrooij (PSV)
© PROSHOTS | 09-01-2023 10:58

Maandag 9 januari

Het weekend mag dan voorbij zijn, maar dat betekent niet dat het voetbal stilligt. Zo staat in de Keuken Kampioen Divisie de wedstrijd tussen de belofteploegen van FC Utrecht en AZ op het programma. Maar ook in het buitenland wordt gevoetbald. In de League Cup gaat Arsenal op bezoek bij Oxford United, en ook in de Serie A en La Liga staan een aantal potjes op het programma. Dit zie je allemaal live op Ziggo Sport.

Voetbal tv-gids 9-1

Dinsdag 10 januari

Dinsdag wordt de strijd om de TOTO KNVB Beker hervat. Waar de topploegen nog waren vrijgesteld van de eerste ronde, komen zij deze midweek wel allemaal in actie. PSV gaat dinsdag op bezoek bij Sparta, waar het afgelopen weekend in eigen huis nog 0-0 tegen speelde. Daarnaast staan er dinsdag nog vier wedstrijden op de rol in het Nederlandse bekertoernooi, die live te zien zijn op ESPN. In Italië hervat het Nederlands getinte Inter de Coppa Italia. Je ziet het live op Ziggo Sport.

Voetbal tv-gids 10-1

Woensdag 11 januari

Ook op woensdag wordt er volop gevoetbald in de TOTO KNVB Beker. AZ neemt het om 18:45 op tegen Excelsior en Ajax speelt om 21:00 uur tegen FC Den Bosch. Ook de Ligue 1-agenda staat woensdag bol van het voetbal. Daar staat namelijk een volledige speelronde op het programma, met onder meer PSG - SCO Angers. Verder komen AC Milan en Real Madrid in actie in de beker.

Voetbal tv-gids 11-1
Voetbal tv-gids 11-1

Donderdag 12 januari

Donderdag staan de laatste vijf wedstrijden van het Nederlandse bekertoernooi te wachten. Heracles trapt om 18:45 af tegen Go Ahead Eagles, en Feyenoord sluit de bekerronde om 21:00 af tegen PEC Zwolle. In de Engelse Premier League gaat Chelsea op bezoek bij stadsgenoot Fulham. Ook in de Spaanse en Italiaanse beker staan nog wedstrijden op het programma, die je live ziet op Ziggo Sport.

Voetbal tv-gids 12-1