Voetbal op TV Vanavond

De gids toont een exclusief overzicht van live voetbal vanavond op tv. Vanaf nu hoef jij dus nooit meer televisiegidsen en programmalijsten door te bladeren. Jij ziet in een oogopslag welke duels er vanavond op het programma staan. Met de aanvangstijd en de tv zenders als toegevoegde informatie, ben jij volledig voorbereid op al het voetbal vanavond. Raadpleeg onze Viaplay tv-gids voor het aanbod van Viaplay, de ESPN tv gids voor het specifieke ESPN programma en/of het voetbal op Ziggo overzicht.

{{ title }}

Tijd
Zender
TV Programma


Minder betalen voor TV en Internet?


Veel Nederlanders betalen teveel voor (voetbal op) tv en internet, terwijl dat nergens voor nodig is. Overstappen kost geen enkele moeite! Doe nu de gratis postcodecheck!

Opzeggen en overstappen regelt je nieuwe provider.

Vind hier uw ideale internet en tv abonnement. Nu met minimaal € 10,- cashbackDe postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.

Hoe werkt jullie gids met voetbal op tv vanavond?


Voetbalvandaag.nl presenteert een televisiegids met het tv programmaoverzicht van al het voetbal op televisie vanavond. Of het nu maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag is.Denk aan wedstrijden uit bijvoorbeeld de Champions League, Europa League, Conference League of een van de overige clubcompetities zoals bijvoorbeeld vrouwenvoetbal of de Primera Division . De programmagids heeft een handige indeling inclusief tijdstippen, kanalen waarop het vanavond wordt uitgezonden en de programmanaam.

Achter een live duel staat een icoon afgebeeld welke drie betekenissen kan hebben:

  • ⚽ - Live wedstrijd vanavond

  • (H) - Wedstrijd herhaling vanavond

  • (S) - samenvatting vanavond

Wanneer is er voetbal op tv vanavond?

Op deze pagina van onze voetbal tv gids zie je een overzicht met het voetbal vanavond op televisie. Alle wedstrijden, programma's, herhalingen, samenvattingen die vanavond worden uitgezonden staan hier voor je geselecteerd.

Voetbalwedstrijden op televisie vanavond

Zijn er wedstrijden vanavond die live worden uitgezonden? Met onze onze voetbal televisiegids hoef je geen competitie meer te missen. Of het nu gaat om bijvoorbeeld Ajax in de Champions League vanavond, Primera Division duels van Real Sociedad, Eredivisie duels van PSV, vrouwenvoetbal of wedstrijden van AC Milan uit de Serie A vanavond . Zie hieronder de weergave van alle competities en zenders met uitzendrechten.

Nederlandse competities op tv vanavond

Onderstaand schema betreft een overzicht van de meest aansprekende Nederlandse competities inclusief programmazender .Europees voetbal

Speelt je favoriete team Europees voetbal vanavond? Op deze zenders worden onderstaande Europese competities zoals de Europa League uitgezonden vanavond:
Buitenlands voetbal

Speciaal voor de liefhebber staat hieronder een overzicht van de zenders met buitenlands voetbal dat op Nederlandse televisiekanalen wordt uitgezonden. Met een abonnement op Ziggo en/of ESPN is het tevens handig voetbal kijken met een voetbal live stream.

* Met een livestream voetbal kijk je iedere avond iedere live voetbalwedstrijd op je computer, laptop, tablet en/of smartphone.

Voetbal wedstrijden Champions League op tv vanavond

Voetbal wedstrijden Champions League op tv vanavond

Wil jij weten welke clubs er moeten voetballen vanavond in de Champions League? In de programmagids zie jij direct of bijvoorbeeld Ajax vanavond in de Champions League moet spelen. De live wedstrijden staan afgebeeld met een voetbalicoon voor het wedstrijdaffiche. Voor statistieken klik je op de wedstrijdnaam, waarna je naar de wedstrijdpagina van het betreffende Champions League duel gaat. Naast alle wedstrijden en programma's staan de exacte tijdstippen. Ook niet onbelangrijk zijn de tv zenders waarop jij matches live kunt volgen.

Is er nog meer live voetbal op tv behalve vanavond?

Ben je op zoek naar het voetbal van morgen of misschien het voetbal van deze week op tv? Bij Voetbal Vandaag beschikken wij over een speciale afdeling met het laatste nieuws. Hierin gaan we dieper in op voetbalprogramma's zoals talkshows, nabeschouwingen en vanzelfsprekend het uitzendschema van belangrijke voetbalwedstrijden.

Voor die laatste hebben we uiteraard onze unieke tv programmagids. Daarin staat het tv-schema van het voetbal op zaterdag, zondag en de rest van de week. Alle kanalen en uitzendtijden zijn gecoverd.

Voetbalvandaag.nl

Vanavond voetbal op tv zenders

Voor de tv totaal programmering van voetbal gerelateerde programma's, monitoren we continu maar liefst 24 tv zenders waarop voetbal of programma's over voetbal worden uitgezonden. Hier selecteren we alle uitzendingen vanavond met betrekking tot het voetbal op tv . Hiertussen staan gratis zenders van de publieke omroep die bij iedere tv provider in het basispakket zijn opgenomen. Dit zijn de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3. Daarnaast natuurlijk de commerciële zenders SBS6, RTL7, Veronica en Net5.Meest gestelde vragen

Is er voetbal vanavond?

Goed nieuws! Het programma van het voetbal op tv vanavond staat hierboven overzichtelijk in de tv gids

Is er voetbal vandaag?

Ben je op zoek naar voetbal op tv vandaag? Of wil je weten welke wedstrijden er vandaag op het voetbalprogramma staan? Je ziet het in onze tv gids

Wie voetbalt er vanavond?

Welke teams er vanavond voetballen, zie jij evenals de competities waarin zij uitkomen in één oogopslag in de voetbal tv gids deze week.

Hoe laat is er voetbal vanavond?

In de tv gids zie jij alle tijdstippen waarop er voetbal wordt uitgezonden op televisie

Wat voor voetbal is er vanavond?

Welk voetbal er vanavond op tv is heeft vaak te maken met de weekdag. Op maandagen worden er vaak duels uit de Eerste Divisie afgewerkt. Dinsdag tot en met donderdag zijn dagen waarop er Europees voetbal wordt gespeeld. In het weekend staat er meestal competitievoetbal op het programma, tenzij er interlands staan ingepland

Op welke tv zender is het voetbal vanavond?

Wordt de 2e divisie vanavond uitgezonden?

De Jack's league op tv is voor vele een droom maar helaas geen werkelijkheid nog. Op dit moment kun je enkel de samenvattingen terug kijken op het youtube channel van de club.