Voetbal Vanavond Champions League

Voetbal Vanavond Champions League is te bekijken op daarvoor aangewezen televisiezenders en online livestreams van diezelfde zenders. Bij Voetbal Vandaag zie je in de TV Gids direct welke Champions League wedstrijden er vandaag worden uitgezonden op in Nederland beschikbare TV-zenders. Comfort tot de max.

{{ title }}

Tijd
Zender
TV Programma

Kijk in de TV gids voor het voetbal van vanavond Champions League


Bij de gedachte aan een standaard tv gids doemt er wellicht een horrorbeeld op van een minimaal veertig pagina's tellend papieren boekje. Om voetbal op TV te vinden rest je geen andere optie dan met een vergrootglas-blik minutieus pagina voor pagina af te speuren, waarna de gids bij het oud papier belandt.

Voetbal Vandaag legt de focus op gebruiksgemak, door de ontwikkeling van een online voetbal TV Gids die inspringt op de behoeften van bezoekers. Zoeken naar Voetbal Vanavond Champions League levert binnen enkele seconden een gedetailleerd overzicht op.

Indien gewenst kun je een filter gebruiken die afgesteld kan worden op competitie en aanvangstijdstip. Het blok aan de rechterzijde van de wedstrijd(en) toont de zender waarop je kunt kijken op televisie, of middels een livestream. Dit overigens allemaal zonder reclame banners, pop-ups en ander soort hinderlijk advertentiemateriaal.   

Man voor laptop met champions league logo

2 zenders om te genieten van de Champions League vanavond


Er zijn in Nederland twee zenders die de uitzendrechten van het Champions League programma in beheer hebben.


De afgelopen jaren kon je bij het Talpa van John de Mol op dinsdagen en woensdagen gratis live wedstrijden kijken van de UEFA Champions League via SBS6 of Veronica. Sinds augustus 2021 is daar echter verandering in gekomen en zijn de uitzendrechten in handen van RTL, dat via RTL 7 op de dinsdag en woensdag een live Champions League-wedstrijd uitzendt. Dat is in de regel altijd de Nederlandse club (de afgelopen jaren Ajax) die actief is in de Champions League en op de andere dag wordt voor een topduel gekozen, al dan niet waarin Nederlandse spelers en/of trainers actief zijn.

Klanten van Ziggo kunnen voor een gratis wedstrijd uit de UEFA Champions League terecht op kanaal 14, dat openbaar is. Aantrekkelijk voetbal vanavond is vooral het schakelprogramma, dat aanvangt om 21.00 uur. Hierin worden de grootste kansen en doelpunten getoond uit diverse wedstrijden.

Ziggo Sport Totaal biedt alle wedstrijden die op dat moment gespeeld worden aan op zes! kanalen. Dit zenderpakket betreft een abonnementsvorm waaraan dus extra kosten zijn verbonden. Ziggo Sport Totaal is niet exclusief voor Ziggo-abonnees.  Vrijwel elke TV-provider heeft Ziggo Sport Totaal als optioneel zenderpakket.

Tot slot de manier van kijken naar voetbal vanavond op tv. Naast de televisie behoort een livestream ook tot de mogelijkheden. Hiervoor hebben we een pagina met het volledige programma met voetbal livestreams Daar heb je allereerst een werkende internetverbinding voor nodig. De tweede en laatste stap is het downloaden van een mobiele applicatie van ofwel je TV-provider, of in dit geval Ziggo Sport.

Onderstaande TV-aanbieders hebben ook Ziggo in hun pakket, al is dat wel tegen betaling. Check hieronder welke voor jou het voordeligst kan zijn!

VOOR €14,99 PER MAAND
EERSTE MAAND €7,50
VOOR €14,99 PER MAAND