Voetbal op TV deze Week

Voetbal op tv deze week is een specifieke online televisiegids, waarin jij handig voetbal deze week op tv kunt opzoeken. De tv gids biedt jou de gelegenheid tot vooruitkijken naar het tv voetbal programma deze week. In het uitzendschema staat een specifiek overzicht van alle voetbalwedstrijden op tv deze week, maar ook van uitzendingen die te maken hebben met het voetbal deze week. Met de weergave van aanvangstijden en de juiste tv zenders, kun jij direct in actie komen en jouw planning maken voor het voetbal deze week op tv.

{{ title }}

Tijd
Zender
TV Programma


Minder betalen voor TV en Internet?


Veel Nederlanders betalen teveel voor (voetbal op) tv en internet, terwijl dat nergens voor nodig is. Overstappen kost geen enkele moeite! Doe nu de gratis postcodecheck!

Opzeggen en overstappen regelt je nieuwe provider.

Vind hier uw ideale internet en tv abonnement. Nu met minimaal € 10,- cashback


De postcodecheck is mogelijk gemaakt door Breedbandwinkel.nl, officieel en onafhankelijk verkooppunt van de tien grootste aanbieders in Nederland. Alle aankopen vallen onder de garantie van Thuiswinkel Waarborg.


Hoe werkt jullie gids met voetbal op tv deze week?


Wanneer je op zoek bent naar het voetbal op tv deze week dan biedt onze tv gids precies datgene waar je naar op zoek bent. We hebben alle tv programma's die voetbal als leidraad hebben voor je op een rijtje gezet. Het weekoverzicht is ingedeeld per dag. Binnen elk etmaal zie jij alle voetbaluitzendingen op chronologische volgorde van tijd.Achter elk tijdstip staat de naam van het programma. Dit kan bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd zijn, een samenvatting, een herhaling, een praatprogramma of een documentaire. Je hoeft de categorie niet zelf uit te zoeken. Wij geven dit weer middels een drietal icoontjes. Een H achter een programma in de tv gids betekent dat het gaat om een herhaling vandaag. De S betekent een samenvatting vandaag en de afbeelding van een bal staat synoniem voor een live voetbalwedstrijd deze week.

Het voetbal weekoverzicht van deze week

Welke voetbalwedstrijden komen er deze week op tv? Op welke dag wordt de Conference League uitgezonden en speelt Manchester United of Tottenham Hotspur deze week? Op dergelijke vragen vind jij via het weekoverzicht met alle competities en de dagen dat deze wedstrijden op het programma staan direct een antwoord.

Maar op welke weekdagen worden de meest belangrijke competities van Europa eigenlijk afgewerkt? Hieronder vind je een overzicht per competitie. Let op: De weergegeven dagen zijn gebaseerd op vaste speeldagen.

Dat wil zeggen dat de meeste wedstrijden per speelronde op die dagen staan ingepland. Het kan dus ook zijn dat er een of meerdere voetbalwedstrijden deze week verspreid worden over andere dagen.

Het voetbal weekoverzicht van deze week

Maandag voetbal deze week

Op maandagen kun je wedstrijden uit de Premier League, La Liga, Serie A, de Amerikaanse Major League Soccer en de Keuken Kampioen Divisie verwachten. Ook wordt er gevoetbald in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

Dinsdag voetbal deze week

Is er Champions League deze week? Die kans is groot, want dinsdag is de vaste speeldag van het meest aantrekkelijke clubtoernooi ter wereld. Hierin spelen onder meer Ajax, maar ook topteams zoals Real Madrid, Manchester City en Bayern München. Dinsdag is ook een vaste speeldag voor de KNVB Beker.

Woensdag voetbal deze week

Ook op woensdagen wordt er Europees voetbal gespeeld en dit gaat wederom over de Champions League vanavond. In Nederland is woensdag een speeldag van de KNVB Beker.

Donderdag voetbal deze week

Het Europees voetbal deze week beslaat op donderdagen speelrondes uit de Europa League, de UEFA Conference League en de Amerikaanse Major League Soccer. Ook kan er beker voetbal deze week worden uitgezonden uit het KNVB Bekertoernooi.

Vrijdag voetbal deze week

Op vrijdagen is er een wedstrijd uit de Eredivisie, terwijl er ook wedstrijden uit de Premier League, de Bundesliga, de Primera Division, La Liga, de Ligue 1 en de Keuken Kampioen Divisie kunnen worden uitgezonden.

Zaterdag voetbal deze week

Op zaterdag een vol voetbal programma op tv voor alle voetballiefhebbers met onder andere live wedstrijden uit de Eredivisie deze week. Daarnaast is er Engels voetbal Premier League en de EFL Championship, Duits voetbal met de Bundesliga en 2. Bundesliga, Spaans voetbal met La Liga, Italiaans voetbal Serie A, Belgisch voetbal met de Jupiler Pro League en Frans voetbal met de Ligue 1.

Zondag voetbal deze week

Als er voetbal deze week op zondag staat ingepland, gaat dat over een groot aantal competities. Zo kijk je live wedstrijden uit de La Liga, Premier League, Bundesliga, Eredivisie, Serie A, Ligue 1 en wederom de Major League Soccer.

Bonuspunt: Op zondag worden er ook wedstrijden uit de Pure Energie Eredivisie Vrouwen gespeeld. Jij kunt op ESPN een duel bekijken.

Voetbal praatprogramma's deze week

Op dagen dat er geen live duels worden uitgezonden, biedt de gids voldoende alternatieven. Zo kun jij bijvoorbeeld kijken naar voetbal praatprogramma's deze week. Voorbeelden hiervan zijn NOS Studio Voetbal, Rondo, VI Vandaag en Match of the Day. Onder dergelijke programma's vallen echter ook samenvattingen en spectaculaire documentaires.

Voetbalvandaag.nl

Zenders met voetbal deze week op tv

In de tv gids zie je verschillende zenders staan, zoals bijvoorbeeld ESPN en Ziggo Sport. Om jou het volledige programma van het voetbal op tv deze week te kunnen presenteren, bekijken wij voor jou dagelijks 24 verschillende tv zenders. Dit zijn Nederlandse, maar ook Belgische en Duitse tv zenders die deze week voetbal op tv uitzenden en in Nederland te ontvangen zijn. Daardoor heb jij een uitgebreide keuze en bepaal je zelf wat je wilt kijken.

Overzicht competities en juiste zenders

Hoewel jij in één oogopslag ziet op welk kanaal je kunt kijken naar een programma, is een overzicht van competities en de juiste zenders erg handig.

ESPN:

Ziggo:

Meer voetbal op TV?

Behalve ons uitgebreide voetbal weekoverzicht biedt Voetbal Vandaag nog meer handige filters in de tv gids. Wil je bijvoorbeeld weten welke voetbalwedstrijden live worden uitgezonden? Daar hebben we een speciale selectie van gemaakt. Of wil je graag weten waar je vanavond voetbal kunt kijken? Bekijk dan de gids met al het voetbal op tv vanavond. Hierin staan alle voetbal programma's die vanavond worden uitgezonden.Meest gestelde vragen

Welk voetbal is er deze week op TV?

De tv gids met voetbal laat jou direct zien welke voetbalclubs deze week voetballen en op welke kanalen dit wordt uitgezonden

Is er deze week voetbal op TV?

De kans is zeer groot dat er deze week gevoetbald wordt. Kijk in de tv gids en blader de gehele aankomende week

Welke voetbalwedstrijden worden er deze week gespeeld?

Er is vrijwel elke dag voetbal. Maandagen en vrijdagen staan bijvoorbeeld bekend als speeldagen voor duels uit de Keuken Kampioen Divisie. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt er vaak Europees voetbal uitgezonden. Zaterdagen en zondagen zijn aangemerkt als speeldagen van nationale competities

Wordt Jack's League op tv uitgezonden deze week?

De tweede divisie op tv is voor vele liefhebbers van de Jack's league een droom. Echter voorlopig zijn de wedstrijden uit deze competitie alleen via youtube te zien.