Mastercard

Creditcards zoals Mastercard worden veel gebruikt voor stortingen bij een bookmaker of bij een bookmaker. Betalen met een Mastercard creditcard zorgt ervoor dat je account direct wordt aangevuld en dat je na de storting gelijk kunt spelen. Een Mastercard creditcard is er in veel verschillende varianten en met verschillende limieten. Op deze pagina lees je over de verschillende Mastercard kaarten, de voor- en nadelen en hoe storten met een Mastercard bij een bookmaker werkt.

Voetbalvandaag.nl
BESTE BOOKMAKER NEDERLAND

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bookmaker Bet365 review

Veilig en betrouwbaar

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bookmaker Jacks.nl review

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Holland review

Voetbal Vandaag biedt naast een overzicht van bookmakers met creditcards als betaalmethode ook een compleet overzicht van alle legale bookmakers voor Nederlandse en Belgische spelers. Wil jij uitslagen en stattistieken om te wedden op voetbal? Dan zit je goed bij Voetbal Vandaag. Hier vind je het programma, live uitslagen en statistieken vanuit een bettingsperspectief. Uitleg over wedden op voetbal en de beste online bookmakers.

Wat is Mastercard

Mastercard is een betaalkaarten verstrekker dat gekend is over de hele wereld. Het bedrijf ken je waarschijnlijk van de Mastercard creditcard maar brengt ook debit cards uit. Het verschil tussen een creditcard en een debitcard is dat je bij een creditcard “in het rood’ kunt staan. Je stort bijvoorbeeld vandaag met je Mastercard creditcard en je hebt 21 dagen de tijd om het bedrag terug te betalen aan Mastercard.

Met een prepaid creditcard Mastercard kun je alleen geld storten als je vantevoren al geld op deze kaart hebt gestort. Met zo’n prepaid kaart kun je geen geld uitgeven dat je niet hebt, terwijl dit bij een creditcard wel mogelijk is. Let er wel op dat er rente betaald wordt over het openstaande bedrag.

In Nederland kun je creditcards aanvragen bij je bank. De kaarten zelf worden dan verstrekt door International Card Services. Daar wordt ook gecontroleerd of je genoeg inkomen ontvangt om het krediet af te kunnen betalen en kijken ze naar je krediethistorie bij het BKR. Er zijn ook andere betalingsinstellingen waar je creditcards of Mastercard debit card kunt aanvragen.

Het bekendste Mastercard product is Mastercard Gold. Met deze creditcard heb je letterlijk goud in handen, hij is namelijk gemaakt van 24 karaats goud. Een goedkopere, maar nog steeds luxueuze Mastercard is Mastercard Black. Dit is een metalen creditcard met een hoog limiet. Alleen de vaste kosten voor deze kaart liggen al rond de € 500,00 per jaar. Dan heb je de kaart nog niet eens gebruikt. Gelukkig zijn er ook Mastercard creditcards zonder jaarlijkse vaste kosten. Je bank zal je kunnen adviseren welke Mastercard creditcard voor jou het beste is.

Een groot voordeel van Mastercard is dat je gemakkelijk en snel overal ter wereld (online) kunt betalen. Vrijwel alle bookmakers bieden Mastercard stortingen aan en meestal kun je ook uit laten betalen op een Mastercard creditcard of debitcard.

Mastercard gebruiken om geld te storten bij bookmaker

Hoe werkt Mastercard

Als je nog geen Mastercard hebt, dien je eerst een credit- of debitcard aan te vragen. Dit kun je bij je eigen of een andere bank doen. Er zijn verschillende aanbieders die in Nederland Mastercards uitgeven. Zo kun je bijvoorbeeld bij de Rabobank terecht maar is er ook een ING Mastercard of zelfs een creditcard van de Bijenkorf.

Als je Mastercard is goedgekeurd en reeds in je bezit is, kun je deze gebruiken om te storten bij een bookmaker. Nadat je bent ingelogd ga je bij de bookie naar de cashier en kies je voor storten. Hier geef je dan ook dat je met een creditcard wilt storten De betaalprovider zal een aantal gegevens vragen zoals het kaartnummer, de kaarthouder, de vervaldatum en het stortingsbedrag. Zodra je transactie is bevestigd, zal het bedrag vrijwel direct op je betting account zichtbaar zijn.

Als je de transactie hebt gemaakt met een Mastercard creditcard kan het bedrag later van je bankrekening afgeschreven worden. Het is bovendien ook mogelijk om het gestorte bedrag in termijnen terug te betalen, als je bank je die mogelijkheid geeft.

Storten met een Mastercard debit card werkt bijna hetzelfde. Het enige verschil is dat je voor je deze bankkaart kunt gebruiken, je eerst moet zorgen dat er voldoende geld op deze Mastercard staat. Als dit niet het geval is zal de transactie dus niet plaats kunnen vinden.

Je kunt bij veel betting sites ook uitbetalen op je Mastercard. Bij het uitbetalen kies je voor creditcard en vul je opnieuw alle gegevens in. Let wel even op dat sommige bookmakers geen nieuwe kaarten als betaalmethode accepteren. Dat houdt in dat je bij deze bookies eerst moet storten met een kaart voordat je op deze kaart kunt uitbetalen. Als de transactie is goedgekeurd zal je uitbetaling binnen enkele werkdagen op je Mastercard account verschijnen.

CVC code op een creditcard

Op je Mastercard creditcard en prepaid creditcard mastercard zie je een 3-cijferige code staan. Vaak staat deze op achterkant van je kaart maar tegenwoordig verschijnt de code ook steeds vaker op de voorzijde. Deze code is de CVC code. CVC staat voor Card Verification Code, het kaart verificatie nummer dus.

De CVC wordt ook nog wel eens CVV genoemd, maar dit is hetzelfde. CVV staat bij Visa voor Card Verification Value. Als er gevraagd wordt naar je CVV terwijl je alleen CVC ziet, weet je dus dat dit hetzelfde is. de 3-cijferige code die je op je Mastercard vindt.

Voordelen Mastercard

  • Snelle transacties
  • Betalen zonder ingewikkelde systemen en programma’s
  • Aankopen zijn verzekerd
  • Stort nu en betaal pas later terug
  • Ook beschikbaar als prepaid card en dus zonder BKR toetsing

Nadelen Mastercard

  • Je betaalt rente over het uitstaande bedrag
  • Vaak jaarlijkse kosten
  • Het kan even duren voor je Mastercard wordt goedgekeurd vanwege een inkomenscheck en BKR controle

Alternatieve betaalmethoden

Zoals gezegd is een creditcard niet geheel zonder risico. Daarbij is de betaalmethode al zo oud als de weg naar Rome. Zijn vandaag de dag snelle en veilige methodes die werken vanaf je mobiele telefoon. Apple Pay is een goed voorbeeld van een nieuwe betaalmethode om te storten bij bookmakers.

Wil je liever wat anoniemer gedl overmaken of heb je liever niet dat je vrouw ziet waar jij geld naar overmaakt. Overweeg dan eens om je bitcoins in te zetten om geld te storten. Steeds meer online bookmakers erkennen dat je niet meer om crypto heen kunt en gebruiken bitcoin als betaalmethode. Die anoniemiteit is relatief natuurlijk, je zult voor een uitbetaling jezelf altijd moeten registreren.


Meest gestelde vragen


Is een Mastercard gratis?

Veel banken geven Mastercard kaarten uit met verschillende voorwaarden. Sommige van deze kaarten zijn het eerste jaar gratis en bij andere betaal je een bedrag per maand of een jaarlijkse toeslag.Lees goed welke voorwaarden en prijzen er van toepassing zijn.

Hoe vraag ik een Mastercard aan?

Je kunt een Mastercard aanvragen bij je eigen bank of een andere betaalinstelling. Als je kiest voor een Mastercard creditcard, kunnen salarisstroken worden opgevraagd en wordt je krediethistorie gecontroleerd. Bij het aanvragen van een prepaid Mastercard zal dit niet het geval zijn en verloopt de aanvraagprocedure dan ook vaak sneller.

Heb ik recht op een bonus als ik stort met Mastercard?

Als een bookmaker bonussen aanbiedt, is het belangrijk om goed te controleren of Mastercard stortingen daar ook voor in aanmerking komen. Er zijn veel bookmakers die inderdaad een welkomstbonus uitkeren als je met een Mastercard stort. Alles over bijvoorbeeld de beste bonus van Bet365 lees je op Voetbal Vandaag.

Wat is een prepaid creditcard Mastercard?

Een prepaid Mastercard is variant van een creditcard waarbij je eerst geld op de kaart moet zetten voordat je deze kunt gebruiken. Als je geen geld op je prepaid Mastercard zet, zul je er ook niet mee kunnen betalen. Het is niet mogelijk om op krediet te kopen met een prepaid card. Dis is met een Mastercard creditcard wel het geval.

Hoe snel staat mijn Mastercard storting op mijn bookmaker account?

Een storting met een creditcard zoals Mastercard wordt vrijwel direct verwerkt. Dit betekent dat je direct na het storten het geld op je bookmaker account ziet verschijnen.

Is er een minimum bedrag voor storten met Mastercard?

Mastercard heeft zelf geen minimum bedragen, maar een bookmaker kan wel een minimum stortingsbedrag hebben. Als het minimale bedrag is dat je kunt storten € 10,00 zal je storting van € 5,00 niet verwerkt worden. Dit verschilt per betting site en wordt aangegeven op het moment dat je wilt gaan storten.