Bookmakers met iDeal

Op zoek naar een bookmaker die iDeal betalingen accepteert? Zoek niet verder! In dit artikel zullen we een overzicht geven van de beste bookmakers die iDeal stortingen accepteren. iDeal is een populaire betaalmethode in Nederland, en daarom komen er steeds meer iDeal bookmakers met deze betaaloptie. We bespreken de voordelen van het gebruik van iDeal bij online bookmakers, en geven je een lijst van de beste iDeal bookmakers die er zijn. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met iDeal wedden op voetbal, doe een storting bij bookmakers met iDeal en ontvang een verdubbeling van je eerste storting!

Voetbalvandaag.nl

Overzicht van beste online bookmakers met iDeal Bonussen


Ideal bonus tot € 100

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bookmaker bet365 review

Free Bet tot €100!

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bookmaker Jacks review

Ideal bonus krijg € 50

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Bookmaker Holland Casino review


iDeal is in Nederland de bekendste online betaalmethode. Elke Nederlandse bank biedt iDeal aan en ook bij een Nederlandse online bookmaker gebruik je eenvoudig deze betaalmethode. Op deze pagina lees je meer over online wedden met ideal. Behalve de ideal goksites waar je kunt betalen met iDeal, worden ook de plus- en minpunten van deze betaalmethode toegelicht. Lees dus snel verder om erachter te komen dat iDeal betalen voor de beste methode is.

Wat is iDeal

iDeal is een Nederlands betaalplatform waarmee je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online kunt betalen. Het platform is gekoppeld aan je bankrekening en daarmee maak je dus meteen via ideal geld over. Je kunt zowel op je de mobiel bankieren app van je bank, of online op je online banking systeem gebruiken.

Een voordeel van iDeal is dat de meeste betalingsinformatie al is ingevuld voor je een storting maakt. Het systeem kopieert namelijk automatisch de gegevens van de ontvanger. Als gebruiker dien je alleen nog in te loggen, antwoord te geven op een paar vragen en je betaling te bevestigen.

Deze Nederlandse bookmakers zullen geen extra kosten aanrekenen voor het betalen met iDeal. Een enkele betting site rekent wel nog transactiekosten aan, maar meestal nemen bet sites de transactiekosten voor hun eigen rekening. Behalve dat iDeal transacties direct plaatsvinden, zijn ze ook versleuteld. Daarom kun je er zeker vanuit gaan dat dit een veilige manier is van betalen.

Omdat de meeste transacties met iDeal plaatsvinden in Nederland, neemt ook het ideal gokken toe. Het is de snelle versie van het “ouderwetse” internetbankieren. De technologie is hetzelfde maar door iDeal te gebruiken wordt de informatie van de ontvanger alvast ingevuld. Er zal natuurlijk nog een bevestiging gevraagd worden, maar over het algemeen zal je binnen een paar seconden de transactie kunnen voltooien.

Alle banken in Nederland bieden online bankieren met iDeal aan en je hebt zelf controle over de storting. De verzender bepaalt zelf wat het bedrag is wat wordt overgeschreven. Zelfs als je halverwege besluit toch af te zien van de overboeking, kan dat gewoon. Betalen met iDeal is enorm gemakkelijk, snel en veilig. Daarom is het betaalplatform zo populair in Nederland.

Let op: iDeal is niet hetzelfde als iDin. Hoewel de logo's erg op elkaar lijken is het ene een betaalmethode en het ander een identificatiemiddel. Iets dat bij het registreren van een nieuw online bookmaker account erg handig, snel en veilig is.

ideal betaling doen bij een bookmaker
Speel bewust 18+

Snel en veilig storten bij een bookmaker met iDeal

Als je al over internetbankieren beschikt, is de kans groot dat je ook iDeal kunt gebruiken. De grootste banken bieden iDeal gratis aan als online betalingsplatform. Je bank zal je dus geen extra kosten aanrekenen voor het doen van online betalingen.

Als je wilt storten bij iDeal bookmakers, doe je dit door naar de cashier te gaan. Hier klik je op deposit, of geld storten, als de website in het Nederlands is. Vervolgens zul je verschillende betalingsmogelijkheden zien. Klik op het iDeal logo en er zal een scherm verschijnen dat vraagt hoeveel je wilt storten en welke bank je wilt gebruiken. Na het kiezen van je bank zal het betaalsysteem je laten inloggen bij je eigen bank. Dit gaat allemaal via iDeal zelf en is beveiligd. De tegenpartij ziet de informatie en je iDeal login niet.

In je scherm zie je dat de meeste informatie al is ingevuld. Hier controleer je de informatie en vul je aan als er nog iets extra’s gevraagd wordt. Nu is het tijd om de iDeal transactie te autoriseren. Dit kan bijvoorbeeld met een mobiele app of met een speciaal kastje dat je van de bank krijgt. Soms volstaat het om je beveiligingscode in te vullen. Hoe de iDeal transactie geautoriseerd wordt, hangt van je bank af.

Als de transactie voltooid is, zul je terugkeren naar de bookmaker en zal je zien dat je saldo is aangevuld. De iDeal transactie vindt namelijk à la minute plaats. Het komt nog wel eens voor dat er een iDeal storing is, maar dit komt niet zo heel vaak meer voor. In zulke gevallen kan het wat langer duren voor je transactie verwerkt wordt, of werkt iDeal even niet. Deze problemen lossen zich vrijwel altijd vanzelf op.

Omdat de iDeal omgeving goed beveiligd is, hoef je je geen zorgen te maken dat een bookmaker zelf jouw betaalgegevens ziet. Het inloggen doe je in de beveiligde omgeving van iDeal zelf en dus niet bij een bookmaker. Controleer wel altijd of de url beveiligd is. Dit herken je aan de https://. De “s” staat hier voor secure en vaak zie je ook een afbeelding van een slot. De url dient ook de hele naam van je bank te tonen. Heb je het vermoeden dat er iets niet klopt? Neem dan contact op met je bank en ga in ieder geval niet verder met storten.

Geld uitbetalen met deze betaalmethode van banken

Geld uitbetalen bij een bet sites ideal kan niet via iDeal. Je kunt momenteel alleen betalen met iDeal. Als een bookie toch de mogelijkheid geeft om uit te betalen via iDeal is dit een traditionele bankoverschrijving verpakt als een iDeal uitbetaling.

Als je met iDeal betaald hebt voor online wedden, kun je je winsten wel laten uitbetalen op het bankrekeningnummer dat je gebruikt hebt bij je iDeal storting. Vaak zal dit ook gebeuren. Een ideal bookmaker zal een uitbetalingsverzoek uitbetalen op het gebruikte rekeningnummer van de laatste storting.

Toch heb je meestal ook andere mogelijkheden. Nu je weet dat uitbetalen met iDeal niet mogelijk is, kun je wel denken aan alternatieven. Zo zou je bijvoorbeeld je winst op een online wallet kunnen zetten. Hierbij kun je denken aan Skrill of Neteller, maar ook op creditcards kun je je laten uitbetalen.

Houd rekening dat als je laat uitbetalen via een traditionele bankoverschrijving, dat het soms wel tot vijf werkdagen kan duren voor je het geld op je rekening ziet. Daarom zijn er gelukkig andere uitbetalingsmethoden die wel sneller uitbetalen. Ideal is dus perfect voor het plaatsen van online weddenschappen, voor uitbetalen zul je op zoek moeten gaan een andere methode.

Voordelen iDeal

 • Snelle transacties
 • Werkt met alle grote Nederlandse banken
 • Steeds meer bookmakers bieden iDeal aan
 • Betalen rechtstreeks via je eigen bank
 • Gratis in het gebruik

Nadelen iDeal

 • iDeal wordt nog niet zo vaak geaccepteerd als bijvoorbeeld credit cards
 • Uitbetalen via iDeal is niet mogelijk
 • Er zijn nog wel eens storingen
 • iDeal betaling aan bookie is zichtbaar op je rekeningafschrift

Wedden met ideal bij online bookmaker

Voetbal Vandaag biedt naast een uitleg over deze betaalmethode van compleet overzicht van alle legale bookmakers voor Nederlandse spelers en Belgische spelers. Wil jij wedden op voetbal begin dan nu op Voetbal Vandaag. Hier vind je livescores en statistieken vanuit een bettingsperspectief. Uitleg over wedden op voetbal en tips om te winnen op de lange termijn. 

Op de Nederlandse markt zien we door de toekomstige ontwikkelingen steeds meer nieuwe bookmakers met iDeal. Het is ook logisch dat Nederlandse wedders spelen bij een bookmaker die iDeal aanbiedt. Na het selecteren van iDeal word je meteen doorgestuurd naar de pagina om te kiezen welke bankrekening je wilt gebruiken.

Dit zijn de aangesloten banken:

 • ABN AMRO
 • ASN bank
 • Friesland bank
 • Bunq
 • ING bank
 • KNAB
 • Rabobank
 • Regiobank
 • Revolut
 • SNS bank
 • Svenska Handelsbanken
 • Triodos bank
 • Van Lanschot

Online bookmakers iDeal zorgen ervoor dat je automatisch doorgestuurd wordt, met andere woorden je kunt meteen wedden met iDeal. Zoals je ziet zijn alle grote Nederlandse banken aangesloten en kunnen Nederlanders eenvoudig wedden op voetbal of andere sporten.


Meest gestelde vragen


Waarom kiezen voor bookmakers met iDeal?

 • iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland
 • Al je bankgegevens zijn 100% veilig wanneer je met iDeal een storting doet
 • De bookmakers met iDeal op deze pagina geven je een mooie bonus bij je eerste betaling

Is storten met iDeal veilig?

Ja, Ideal is veilig en dat komt omdat het rechtstreeks samenwerkt met de grootste Nederlandse banken. Je bevestigt zelf je betalen in een beveiligde omgeving. iDeal is een van de veiligste stortingsmethoden. Je geld staat direct beschikbaar bij de bookmakers.

Kost storten met iDeal geld?

Nee, om iDeal te gebruiken voor storten en uitbetalen hoef je niets te betalen. Het zal automatisch en gratis inbegrepen zijn bij de kosten voor het internetbankieren. De transactiekosten worden vrijwel altijd voor rekening van de bookmaker genomen.

Kan ik mijn winst ook uitbetalen via iDeal?

Nee, uitbetalen via iDeal bij een bookmaker is niet mogelijk. Je zult je winst op moeten nemen via een andere methode zoals bijvoorbeeld een credit card, online wallet of een traditionele bankoverschrijving.

Krijg ik een bookmaker bonus als ik stort met iDeal?

Ja, de meeste bookmakers iDeal als betalingsmethode aanbieden, sluiten deze betalingsmogelijkheid niet uit voor het verkrijgen van een bonus of free bets. Tenzij anders vermeld in de bonusvoorwaarden zul je dus gewoon recht op de welkomstbonus houden als je stort met iDeal. Lees daarom wel eerst altijd goed de bonusvoorwaarden over storten en uitbetalen voordat je een welkomstbonus claimt.

Hoe lang duurt storten met iDeal bij een bookmaker?

Betalen met iDeal gebeurt vrijwel direct. Nadat je de betaling hebt geconfirmeerd staat het geld een paar seconden later al op je bookmaker-account.

Kan ik alleen bij Nederlandse bookmakers storten met iDeal?

Nee, ook internationale betting sites kunnen iDeal aanbieden als betaalmogelijkheid voor consumenten. Het is echter alleen legaal om in Nederland te gokken bij een bookie met een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Het is daarom aangeraden om de bookmakers die hierboven genoemd worden te gebruiken. Hier kun je met iDeal storten en weet je zeker dat je legaal gokt.