Betting Sites

Betting Sites zijn websites van online bookmakers waar je kunt inzetten op voetbalwedstrijden. Bij de beste betting sites van Nederland ben je aan het juiste adres om weddenschappen te plaatsen. Niet spelen bij de beste sites brengt veel nadelen met zich mee zoals bijvoorbeeld lagere odds. Op deze pagina vind je daarom de beste betting sites volgens Voetbal Vandaag. Deze lijst is samengesteld door professionele gokkers die hier zelf ook spelen.

Betting Sites van Nederland om te wedden op voetbal

Hieronder een overzicht van de beste Nederlandse bettingsites waar je kunt wedden op voetbal. Alle Betting sites beschikken over een Nederlandse licentie en zijn goedgekeurd door de Nederlandse kansspelcomissie.

BESTE BOOKMAKER NEDERLAND

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Betting site Bet365 review

Veilig en betrouwbaar

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Betting sit Jacks review

Let op! Wat kost gokken jou? Speel bewust 18+ | Betting site Holland Casino review

Voordelen van voetbalwedden bij de beste betting sites van Nederland

Tot de intrede van het wereldwijde web, alias het internet, was wedden op voetbal slechts mogelijk op locatie. Dat bracht de nodige beperkingen met zich mee. Zo kon het voorkomen dat je als nieuwe speler met vragen zat, die niet beantwoord konden worden door bijvoorbeeld de plaatselijke sigarenboer.

In de loop der tijd is wedden op voetbal geëvolueerd. Voorheen bestonden er bijvoorbeeld geen mogelijkheden als live betting, een cash out-optie of bet builders. Met de opkomst van een groot aantal bookmakers met ideal is eveneens de variatie in voetbalwedden toegenomen. Dat er veel vissen in dezelfde vijver zitten betekent niet dat er geen onderscheid gemaakt kan worden. De ene betting site heeft de zaken nu eenmaal beter op orde dan anderen.

Betting op voetbal bij de beste bookmaker sites van Nederland brengt veel voordelen met zich mee. Hieronder enkele punten waarmee je zogezegd het kaf van het koren kunt scheiden.

Betrouwbaarheid

De beste betting sites gaan op een vertrouwelijke manier om met jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij niet alleen aan verificatie-materiaal zoals een kopie van je paspoort, maar ook bankrekeninggegevens.

De hoogste odds

De beste betting sites noteren de hoogste odds. Dat is een groot voordeel want een gewonnen weddenschap levert daarmee een hogere uitbetaling op.

De kleinste marge

Hoewel ook de beste betting sites commercieel zijn ingesteld, werken zij met zo klein mogelijke marges. Dat verschil komt uiteindelijk ten goede aan spelers

Exclusieve bonussen

Alleen de beste betting sites zorgen voor exclusieve bonussen zoals cash (backs) en Free Bets. Bekijk natuurlijk altijd even de voorwaarden.

Snelle stortingen en uitbetalingen

Storten kan binnen enkele ogenblikken voltooid zijn. De beste betting sites bieden spelers daarom snelle en betrouwbare mogelijkheden als iDeal en / of Trustly aan. Bij uitbetalen gelden dezelfde principes.

Deskundige en goed bereikbare klantenservice

Een deskundige en goed bereikbare klantenservice is essentieel voor een betting site. Spelers moeten antwoorden krijgen waar ze iets mee kunnen.

Betting sites op mobiel en laptop

Verschillen tussen online betting sites

Het lijkt er wellicht op dat elke betting site hetzelfde aanbiedt, maar dat is pertinent onjuist. De ene betting site is de andere niet. Zo is er onderscheid te maken op basis van bijvoorbeeld de website, aanbod, odds en nog veel meer aspecten. Zo zal je ervaren dat bij de een er iedere dag speciale acties of bonussen zijn terwijl een andere bookie dat achterwege laat.

Er zit soms dus een enorm veel verschil tussen bookmakers. Er zijn drie kernpunten die een antwoord op de vraag 'waarom zijn er verschillen tussen betting sites' kunnen formuleren. In grote lijnen telt dit voor ieder willekeurig bedrijf dat zich richt op een bepaald deel van de een markt. Een mooi voorbeeld van een exclusieve service is betting sites met live streaming.

Missie

Dat heeft ten eerste te maken met de missie die een betting site voor ogen heeft. Wat wil men uitdragen, de zogenaamde identiteit van een bedrijf. Als voorbeeld een missie statement van een in Nederland zeer bekende bookmaker, vrij vertaald: Onze missie is om ons te concentreren op de behoeften van de klant om betere producten en service te leveren, meer transparantie en een veiligere spelers omgeving.

Visie

Ten tweede kunnen betting sites er verschillende visies op nahouden. Dit is eigenlijk een droomscenario van het behalen van de missie. Een vraag die hierbij bijvoorbeeld om de hoek komt luidt: wat is het aanbod en wie moet er bereikt worden.

Strategie

Om aan de missie en visie te voldoen, creëren betting sites een strategie, een plan van aanpak. Dat deze afwijkt per betting site kun je concluderen uit het feit dat er dus zoveel verschillen tussen bookmakers bestaan.

Zo zal je zien dat er bookmakers zijn die ervoor zorgen dat ze een heel divers en breed aanbod hebben van alle mogelijke sporten. Waar andere zich veel meer specialiseren op een bepaalde sport maar daardoor veel meer ‘betting markets’ aanbieden voor die specifieke sport.

Sommige sportsbooks hebben een beperkt aanbod maar concentreren zich wel om de beste odds in de markt te presenteren. Weer andere zullen zich juist onderscheiden door speciale acties en bonussen zoals odds boosts aan te bieden. Dit omdat ze ervan overtuigd zijn zich daarmee te onderscheiden voor een specifiek deel van de doelgroep.


Meest gestelde vragen


Wat zijn betting sites?

Betting sites zijn websites waar je online sportweddenschappen kunt afsluiten

Wat zijn de beste betting sites?

De titel beste betting site is voornamelijk een persoonlijke keuze. Op Voetbal Vandaag bieden wij bookmakers reviews met een Nederlandse licentie. Deze zijn 100% betrouwbaar en bij hen kun je veilig spelen

Zijn alle betting sites hetzelfde?

Nee. Hoewel het concept weldegelijk hetzelfde is, zijn er veel verschillen tussen betting sites

Hoe kan ik een account aanmaken bij betting sites?

Klik op de bookmaker in de lijst van Voetbal Vandaag en klik op de knop 'registeren'. Het proces duurt maximaal 2 minunten, waarna jij klaar bent om jouw weddenschappen te plaatsen