Combi Weddenschap

Een combinatie weddenschap is een meervoudige weddenschap die bestaat uit 2 of meer enkelvoudige bets op 1 wedformulier. Alle quoteringen worden met elkaar vermenigvuldigd. Om te winnen, moeten alle voorspellingen correct zijn. Op deze pagina krijg jij uitleg over de combinatie weddenschap en vind jij wedtips over het plaatsen van een combinatie weddenschap.

Wat is een Combi-weddenschap bij voetbalwedden

Wat is een Combi-weddenschap bij voetbalwedden

Combi is de afkorting van combinatie. Bij voetbalwedden op een Combi-weddenschap combineer je twee of meer wedstrijden op één Betslip. Nu kan het zijn dat je wel eens van de term Acca hebt gehoord wanneer het gaat om het samenvoegen van wedstrijden. Een Acca (accumulator) is precies hetzelfde als een Combi-weddenschap.

Een Combi-weddenschap die bestaat uit twee wedstrijden wordt een double genoemd. Zijn het er drie, dan heet dat een treble en alles daarboven krijgt de toevoeging fold zoals fourfold, fivefold, sixfold etcetera.

Soorten weddenschappen voor een Combi-weddenschap bij voetbal

Een Combi-weddenschap kan uit heel veel verschillende type weddenschappen bestaan. Zo kun je bijvoorbeeld een 1X2 met een Double Chance combineren, of een Asian Handicap met een 1X2 en een Both Teams To Score.

Dat is echter nog niet alles, want je Combi-weddenschap kan ook bestaan uit een mix van doelpunten, kaarten, Speler Specials en bijvoorbeeld corners. Er is gigantisch veel te combineren, maar er geldt één uitzondering; het combineren van verschillende events uit dezelfde wedstrijd op een Betslip is uitgesloten. Wil je dit wél graag doen, dan is de Bet Builder daar geschikt voor.

Het grootste voordeel van een Combi-weddenschap is ongetwijfeld de hoogte van de odd (quotering). Die wordt berekend door singles met elkaar te vermenigvuldigen. In het grootste voordeel schuilt tevens het meeste risico, aangezien je alle singles op een Combi-weddenschap goed moet zien te voorspellen om je bet te winnen. Dat wil zeggen dat je niet kiest voor een tussentijdse Cash-Out, die sommige bookmakers aanbieden.

Hoeveel weddenschappen kun je eigenlijk maximaal combineren? Dat is per (de grootte van een) bookmaker afhankelijk, maar ligt doorgaans tussen de 15 á 20 stuks.


Voorbeeld Combi-weddenschap

Je wil een Combi-weddenschap plaatsen ter waarde van €10 met daarop drie wedstrijden; Feyenoord - FC Emmen, NAC Breda - FC Dordrecht en Liverpool - Bournemouth. Je verwacht dat de drie thuisploegen winnen waar de bookmaker de volgende odds voor berekend: €1.35, €1.67 en €1.15. Deze drie odds vermenigvuldig je met elkaar en de totale odd is €2.59.

Feyenoord wint met 4-0, NAC met 3-1 en Liverpool slacht Bournemouth met 7-0 af. Jij wint je weddenschap en maakt van je €10 inzet in één klap €25.90.

Bets combineren volgens een Voetbal Vandaag strategie?

Combi-weddenschappen worden vaak afgesloten als de odd voor een single (te) laag uitvalt. Wanneer je besluit deze bet in te gaan zetten is het aan te raden om niet meer dan drie wedstrijden uit te kiezen, waarbij de odds van de bookmaker te allen tijde leidend zijn.

Over odds gesproken, het oogt bijzonder aantrekkelijk om hoge quoteringen met elkaar te combineren. Idealiter zou je kunnen spreken van een degelijke Combi-weddenschap wanneer de odd om en nabij de €2.00 ligt. Ga je voor een hogere quotering, dan is het wellicht interessanter om voor een Systeem-bet te gaan.

Concluderend is het met een Combi-weddenschap mogelijk om met een lage inzet aanzienlijke bedragen te winnen en dat kroont deze vorm van voetbalwedden tot heel erg interessant. Gebruik de informatie op Voetbal Vandaag om te winnen met wedden op de lange termijn. Zo vind je hier naast uitleg over de verschillende soorten beschikbare voetbalweddenschappen ook de beste bookmakers, uitgebreide statistieken en altijd als eerste de live uitslagen.


Meest gestelde vragen

Wat is een Combi Weddenschap?

Je spreekt van een Combi Weddenschap wanneer je minimaal 2 enkelvoudige bets combineert binnen een wedformulier

Is een Combi weddenschap hetzelfde als een Systeem Bet?

Nee, want met een Systeem Bet kun je bijvoorbeeld ook winnen wanneer je niet alle voorspellingen correct hebt

Wat is het verschil tussen een Acca en een Combi Weddenschap?

Combi Weddenschappen worden vaak Acca's genoemd. Hoewel het principe hetzelfde is, verschillen de twee termen met betrekking tot het aantal selecties. Bij een Combi Weddenschap zijn dat er minimaal 2 en bij een Acca minimaal 4.

Mag je een bonus gebruiken voor een Combi Weddenschap?

Dat lees je in de bonus voorwaarden. Het kan zelfs voorkomen dat jij een bonus van Bet365 ontvangt en dat de voorwaarde is dat je deze op een Combi Weddenschap plaatst. In andere gevallen is dat juist niet het geval. Kijk altijd goed welke voorwaarden op jouw bonus van toepassing zijn.